“Chun” har lavet listen over par boksere fra mange muay thai camps fejrer nytår dag.

Promotor Chun Kertphet er flyttet frem til opsætning af et andet program i den sidste kvote for at fejre nytår dag af B.E. 2557 på denne fredag aften på 27 December 2013. Desuden, sidst nu favorit og hot par bokser for muay thai fans er Phet A. Phimonsri og Kengkhla P. Pekko muay thai cam.

 

Desuden, i slutningen af December, Promoter Chun Kertphet har forladt kun én kamp til setup denne fredag 27 December 2013. Derefter vil der møde i Suek Kertphet på denne slutningen af December efter at gøre listen over master par boxershorts allerede mellem Phet A. Phimonsri der havde vundet 3 kampe at kæmpe med Kengkhla P. Pekko i 117 pounds. Derudover vil der være en anden fremragende 100.000 baht par bokser til at kæmpe på denne match ved at støtte af Ounchitmuengnon mellem store albue, en eller Thailand Phinsinchai muay thai camp står over for med den store sparker en eller Fahsuchon Sito muay thai training camp at få mindst 600.000 baht.

 

Desuden rapporterede Singkaserm Banponlamuengdee eller public relations officer, at “der vil være en anden alvorlig par bokser mellem Ongree S. Dechaphan at få hævn med Phanchanbarn Wisutchareaonyon og en anden næste generation eller Phetrung Sitsornong vender med Nangen eller Phetphanrit Sitphandang vender med Phetsathid Sathidcd samt en anden 2-3 par boxershorts, teamwork af Suek Kertphet der nu støtter også.”

Leave a Reply