“Praewphak muay thai camp” ønsker at få hævn med “Ongree”.

Preawphak Yodatsawintransport muay thai camp har viste hans tillid om sin form efter endelig han havde vundet Deawroj Chitmeungnon med funniness i Suek Kertphet udsendes på sidste fredag 6. December 2013 og vil gerne få hævn for Ongree S. Dechaphan igen.

Desuden, efter han havde viste hans fantastiske form at overvinde Deawroj Chitmuengnon med morskab i Suek Kertphet på den sidste kamp på sidste fredag 6. December 2013 på Praewphak program, Praewpak Yodatsawintransport har vist sin tillid i sin form og ønsker at få hævn med Ongree S. Dechaphan igen på grund af sin undren.

Praewphak afslørede at teamwork Muai Siam, “i dette øjeblik, jeg har tillid til i min form meget efter jeg havde vundet Daewroj med fremragende form. Så, nu jeg ønsker at kæmpe med Ongree S. Dechaphan igen, fordi det stadig undrende over, i mit sind.”

Lad “Phetonemai” til at justere sin form.

Master par bokser Suek Muai Thai Lumphinee radio på TGN 105 mellem Superchamp Ch. Phatcharaphon og Phetonemai, har de kæmpet med morskab i den sidste runde ved hjælp af venstre hage til at kæmpe. Derefter, lederen af boksning lejr er klar til at gøre listen over dem til ansigt med hinanden igen, men det afhængigt af Superchamp vilje.

Singkaserm afslørede, at “denne master par bokser, de har kæmpet med funniness af Suek Muai Thai Lumphinee udsendelse på TGN mellem Superchamp og Phetonemai af kneeing hinanden for at være begunstiget af muay thai fans meget. Derefter bør de ansigt med hinanden igen med svar af muay thai fans. Men selv om der er tilbøjelige til at lade dem kæmpe igen, det er baseret på Superchamp vilje til at kæmpe igen eller ej.”

Leave a Reply