Har potentiale til at bekæmpe inden eller uden for Thailand.

Keng er ikke bange for nogen bokser til at bekæmpe, undtagen for ikke at have programmet til at bekæmpe kun, så Keng eller Sittichai Sitsongpheenong ville gerne bede om initiativtageren til at gøre listen over ham til at kæmpe løbende ligegyldigt af kampene i landet eller uden for landet, fordi han er behager for at kæmpe for at enhver med sit gode huld. Desuden, han bliver nu for at være en anden international bokser og tidligere Sia Tim eller Timathee Thammacheewa har sendt ham til at kæmpe i fremmed land til at vinde penge inden for landets grænser for adskillige kampe.

 

Sidst, havde han besejrede Migel Phichitheelo eller franske bokser i kun 3 runder siden han havde kæmpet i Reunion ø i Afrika fra begyndelsen af September til slutningen af November. Dog senere han havde chancen for at kæmpe i Suek Muai Dee Witheethai på Imperial Ladprao udsendes på sidste lørdag 23 November 2013 til at beskytte hans Thailand forkæmper for vejret vægt og han kunne vinde Daterit Phoptheeratham smukt. Derudover afslørede Sittichai, at “efter den seneste kamp udkæmpet på Reu island, han havde aldrig kæmpet med nogen igen selv om sin huld er god. Således, jeg vil gerne kæmpe ingen spørgsmål om inden for eller uden for landet med min gode øver, så jeg vil gerne spørge arrangøren til at gøre listen over mig at kæmpe hele tiden uden at gøre skuffelse for sikker.”

Leave a Reply