Fange øjne på 4 boksere fra “Orbortor Khamphee Thai boksning lejr”.

Sornchai Onaree eller lederen af Orbortor Kamphee Thai boksning lejr informeret, hvis muay thai fans se disse 4 boksere i hans boksning lejr til at kæmpe, det plejer være skuffet for sikker. Udover, de har den samme tid queque at kæmpe på Suek OneThongChai udsendes på denne mandag 16 november på Rachadamnern muay thai stadium.

 

Orbortor Kamphee boksning lejr er kvaliteten af alle hot muay thai camps, som ingen ikke kender dette navn af boksning lejr. Derefter, på Suek OneThongChai udsendes på denne mandag 18 November 2013 på Rachadamnern muay thai stadium, Big song eller Thongchai Rattanasuban vil gøre listen over 4 par boxershorts i Orbortor Kamphee boksning lejr.

 

Sornchai Onaree eller lederen af den boksning lejr afslørede at teamwork Muai Siam med tillid til at “Suek OneThongChai udsendes på denne mandag 18 November 2013, vil jeg have min 4 boksere til at kæmpe og jeg er sikker på at alle boksere af mine kunne overvinde deres par boxershorts. Således, jeg vil gerne bedste henvisning til muay thai fans, at det ikke bør se på navnet på bokseren, bortset fra navnet på boksning lejr, som er den velkendte,.”

Leave a Reply