“Tui” udfordret til at bevise 2 par boxershorts konkurrerer i kanal 7 muay thai stadium.

Surgeant Tui Sangmorakot ønsker Thai muay thai fans af kanal 7 der stadig spekulerer i resultaterne af 2 par boxershorts i sidste 2 kampe watch disse 2 par boxershorts til at kæmpe igen i Suek Sangmorakot på denne 19 November 2013 herunder med Chomhoad og Phenthai som alle af dem er svære par boxershorts om hvem vil blive vinderen.

IMG_4754

Surgeant Tui Sangmorakot afslørede at journalister Muai Siam efter at bringe disse 2 par boxershorts, muay thai fans i Thailand undrende for at kæmpe igen mellem Chainoi Worawut der bare bundet til Deawphayak Sakphlaiphaya der kæmpede på sidste 20 oktober 2013 og Worawut Emyuden der bare overvinde Nantawat Ch. Rungrote på sidste 6. oktober 2013 på kanal 7 muay thai stadium. Derefter, disse 2 par bokser vil kæmpe igen på Suek Sangmorakot på denne 19 November 2013 på Lumphinee muay thai stadium efter muay thai fans af kanal 7 stadig spekulerer i resultaterne af dem. Derefter, det vil omfatte med Chomhoad og Phenthai til at kæmpe med hinanden om hvem vil blive vinderen.

IMG_4755

Surgeant Tui sagde, “Jeg tror, at disse kampe af 3 par boxershorts, vil udsendelse på denne 19 November 2013 på Lumphinee kan være værdig til billet betaling af muay thai fans for sikker, især for master par boxer eller Chomhoad og Phenthai om der vil banke hinanden og Worawut og Nantawat, på den sidste kamp de fik punktet med 3-1 kampe på kanal 7 muay thai stadium og Chainoi og Daewphayak til at kæmpe med funniness og kun bundet til hinanden på sidste 20 oktober 2013 til ansigt med hinanden igen. “

Leave a Reply