“Toi fra Thailand” afslørede de interessante muay thai camps lister.

Advokat Toi eller Sombun Niruttimathee vil debut Suek velgørenhed ImminentAir på denne fredag 15 November 2013 på Lumphinee Thai boxing stadium begyndende med master par boxer eller Onechalong Sitsornong muay thai camp vender med Ponkit Ch. Chienkamon muay thai camp efterfulgt af andet par boxer eller Satanfa Sakami muay thai training camp vender med Wisanlek Ceetrandiscovery Camp, herunder med den overfyldt af fremragende par boxershorts kæmper i denne kamp.

IMG_4563

For Suek velgørenhed ImminentAir, der bliver transmitteret på fredag 15. November 2013 på Lumphinee Thai boxing stadium at tjene penge til at bygge Bangkhunthian hospital, sidst dette program er allerede blevet setup begyndende med master par boxer eller Onechalong Sitsornong muay thai camp vender med Ponkit Ch. Chienkamon muay thai camp i 116 pounds, som er den foretrukne en efterfulgt af andet par boxer eller Satanfa Sakami muay thai training camp vender med Wisanlek Ceetrandiscovery Camp i 118 pounds og støttende par boxer eller Kusakornnoi S. Chulasane Camp vender med Rungubon Sakami muay thai training camp herunder af de overfyldte interessant at muay thai fans i Thailand ikke bør gå glip af kampen form god muay thai camps fra Thailand. Desuden, de kan sende opmuntring til dem uden skuffelse for sikker.

IMG_4564

Derudover er der andre par boksere fra mange lejre som disse følgende detaljer: Desellek Uddonmueng vender med Phetatsawin Ceetransferry i 142 pounds, Kengkhla P. Phekko vender med Dokmaingen P. Phongsawang muay thai camp i 116 pounds, Phetkarat Chitmuengnon vender med Dabthewada Dabphangnakornbarn i 113 pounds, Chokphichit Phetmeephian muay thai training camp vender med Rit Chitmeungnon i 104 pounds, Koko Paemeanburi står over for med Phenngen Luakchaomasaiwaree i 100 pounds Mongkutngen S. Thianpho muay thai training camp vender med Chokamnuai Chayutkongseab i 120 pounds og Khomkit T. Pran 49 camp vender med Chomrawee S. Buntham i 125 pounds.

Leave a Reply