“Store Chun” pralede for at justere sin muay thai program og interessant par boxershorts.

Chun Kertphet fjernet master par bokseren mellem SiaKim SitSortortaew muay thai camp og Mongkolchai Khwaithong gym fra Suek Kertphet kampe på fredag 18 oktober 2013 på grund af deres ikke parathed. Så kunne han bringe Chomphichit Chuwattana camp til at kæmpe med Muengthai SorBunyiam muay thai training camp til bekæmpelse i stedet for dem, bortset fra de andre, der er stadig de samme par boksere til at kæmpe for dette program.

 

For Suek Kertphet eller værdighed med god kvalitet støtte af initiativtageren Chun Kertphet udsendes på denne fredag 18 oktober 2013 på Lumphinee Thai boxing stadium i Thailand, det er den interessante, selv om det ikke er den store program, det har flere interessante par boxershorts til at kæmpe med billetter til 270 baht til tredje sal. Men selv om SiaKim SitSortortaew muay thai camp og Mongkolchai Khwaithongyim ikke vil kæmpe i denne kamp på grund af deres ikke rede, promoter Chun Kertphet har fjernet deres navne fra dette program allerede. Heldigvis, der vil være Chomphichit Chuwattana camp og Muengthai SorBunyiam muay thai training camp til bekæmpelse i stedet for dem, og sidst Chomphichit vundet netop Muengthai på grund af hans ikke god forberedelse. Desuden, nu Muengthai ønsker at få hævn igen med få penge for mindst 300.000 baht. Således, dette par bokser er den interessante, og hvis dette matcher Muengthai har velforberedt, Chomphichit ville udføre det hårde opgave for sikker.

 

Desuden vil ud af Chomphichit og Muengthai til at kæmpe på dette program, der være de andet par boksere; nemlig Yokphet Somphongmapthapud muay thai camp og Phenthai Singphatong, Chalarmkhao Kertchalermphop og Sia Bin Kertchareanchai muay thai camp muay thai training camp, Phetchartchai Chaoraioai og Jamesak Sakburiram Camp, Sakulchailek Dabphangnakornbarn og Yodphadang Kertbanchong, Praewphak Yodatsawintransport og Phrachanbarn Wisutchareanyon.

Leave a Reply