“Sangen” undskyldte muay thai-fans i Thailand for ikke at have chancen for at se for “Sangmanee og Sam A”

IMG_4287

“Big Song” eller Thongchai Rattanasuban undskyldte til alle boksning fans, efter at han ikke kunne forene til teamwork af boxer og bokser uden held; men han bekræftede, at han havde gjort sit bedste.

Thongchai afslørede journalister Muai Siam igen efter han gik gennem regnen at møde lederen af S. Thianpho boksning lejr og forældre til Sangmanee af 13 mønter boksning lejr på forleden, at “Jeg er så gamle at gå for at opfylde teamwork og bokser af mig for at tale med hinanden som samme familie. Men jeg forstår lederen af denne boksning lejr i hvert fag som samme som boksere, men de er ikke villige til at gøre som mit forslag. Så vil ikke jeg bebrejde dem, fordi jeg havde gjort mit bedste. Som et resultat, vil jeg gerne undskylde alle boksning fans, som jeg ikke kunne forene dem, så det bør justere for boksere til at kæmpe i denne kamp.”

Gøre lister for både lille version og Giant version.

“Angmore – Otea” er klar til at åbne mulighed for de nye stjerne boksere i Thai boxing stadium ligegyldigt af de gigantiske versioner eller de lille versioner at kæmpe hele tiden. Desuden, hvis den, der viser god form alle gange, han kunne åbne en god chance for ham at forstå forkæmper for Rachadamnern boxing stadium herunder for at kæmpe i udlandet også.

Desuden, den ældste promotor af Rachadamnern Thai boxing stadium eller 73-år gammel mand For Suek Chu Charean Muai Thai nu vil skabe hans flere værker, så denne udgangen af måneden, der vil være det næste program udsendes på denne 30 September 2013 mellem Muai Yak Sirimongkol Sitanuphab vender med Kanongsuek Chuwattana og den anden par bokser mellem Lamlert Sitsoraphid og Phanpayak Sitchatak støttet af Otea Charumueng eller koordinere initiativtageren også.

Angmore gav nyheden om, at “vi har mødt med meget erfaring; men jeg har stadig min opmærksomhed til at skabe min boksning cirkel for at være bedst. På den anden side acceptere jeg, at nu er jeg nødt til at prøve mere med mindre masteren par boxershorts i muay thai lejren. Så, jeg skal gå på at gøre vores boksning cirkel er velkendte ved at give mulighed for at enhver boksning lejre til at arbejde med os ligegyldigt af hvilken som helst version af boksning, især for den kæmpe version.”

Leave a Reply