muay thai træningslejr

Muay Thai eller thailandske boksning er en gamle kampsport sport thailandske mennesker, og det er populært i verdener. Desuden i den tidlige periode af muay thai det afse enhver skriftlig regel, men dommeren kunne beskrive reglen til den competed bokser til at informere om principper i denne konkurrence. På den anden side, når disse regler anvendes i stigende grad, bliver de for at være traditionen og de anvendes som principperne for konkurrence bagefter. Der er mange muay thai lejre i verdener eller i Thailand. Så er det godt at uddannelse muay thai.

muay thai træningslejr muay thai træningslejr

Historie af Thai boksning
Som vi ved tidligere at muay thai afhang øve af blandt soldater, fordi tidligere vores thailandske nation havde at kæmpe med vores kvarter lande ofte. Desuden i denne periode måde at bekæmpe var har ikke gun, men de kæmpede med sværd af to hænder eller en hånd. Hvis det var som denne situation, kunne kampene bekæmpes ved fjender. Derefter kunne de se at på tidspunktet de kæmpede med sværd, og det var kampene også nær fjender og undertiden fjender kunne stikke os let. Thailandske folk havde praktiserede hvordan puffe væk og at sparke fjender for at gøre dem mister deres mål som resultat, og vi kunne vælge at stikke dem let med at gøre dem mister for at kæmpe meget mere.
Senere, når alle soldater havde praktiserede sådan puffe væk og sparke, havde de tænkt om, hvordan du ændrer den måde at puffe væk og sparke skal martial art af hænder. Derefter var der flere numre thailandske mennesker troede om, hvordan du opretter thailandske martial art når fejrer af festivaler at vise deres folk. Det var endvidere den nye idé. Derefter kunne thailandske folk se hvordan puffe væk og sparke populært og ofte. Desuden vidste it gjort thailandske folk sådan praksis Thai boksning meget mere indtil lokalisering for at være boksning office lærer i stigende grad. Dog som praktiserende muay thai, det kunne være office af berømte sværd lærer med at have den gode lærer at undervise dem først.
I den antikke periode, de fleste thailandske folk tror, at hvem der har gode sværd princippet og god i kampene, han skulle være god til muay thai også fordi når de havde kæmpe, det var baseret på Thai boksning hjælpe dem. Derefter i denne tid muay thai princippet havde til formål at praksis med sværdet princippet og muay thai princippet kombinere sammen for at beskytte vores nation med deres statusser for soldaterne at være god til at beskytte.
Når den var færdig fra krigen, havde det på den anden side muay thai Vis for sjov eller spillede gamble mellem god muay thai fra én landsby og en anden god muay thai fra en anden landsby til kæmpe foran scenen under festivalen. Desuden havde den undertiden spil til hinanden. Derefter, dengang Thai boksning kunne udstanse med knytnæve med ingen iført reb, som i den tidlige periode af Ayutthaya perioden, som ved at tid thailandske folk havde været velkendt ved hjælp af Thai boksning princippet på mest, er fra den mand, der hedder “Kanomtom” der bruges Thai boksning princippet til at kæmpe med ti burmeserne og kunne overvinde dem alle. Efter at, havde et burmesisk kongen sagt “selvom thailandske mennesker ikke har nogen sværd, og de bruger endda kun én hånd, de fik en masse giftstoffer.

Leave a Reply