“Mit” støtter “Songkhom Sitchareanthab muay thai training camp” at forstå hans Thailand forkæmper for.

IMG_3524

Kert Thrab Kertbanchong eller den tidligere mester for Thai boksning i B.E. 2535 accepteret, at for nylig Mit Nakorn lovet Songkhom Sitchareanthab muay thai camp og ham, hvis Songkhom kan vise sin gode form igen for 2-3 kampe, han vil skubbe op Songkhom at forstå for Thailand mester igen bestemt.

Chareanthrab Kertbanchong eller den tidligere mester i thailandsk boksning i B.E. 2535 med Suwit muay thai accepteret at reporter Muai Siam efter seneste Mit Nakorn har lovet at Songkhom Sitchareanthrab og ham og vidste Songkhom Sitchareanthrab muay thai training camp kan have sin ny chance for at kæmpe med Mongkolkaew S. Sommai i Suek et Mit Chai på denne 17 juli i 2013 på Rachadamnern muay thai stadium igen. Derefter, hvis han kan vise sin gode form som samme som sidst kampe for en anden 2-3 kampe, Chareanthrab kan skubbe op ham til at forstå forkæmper for sikkert der vil gøre Songkhom at have megen opmuntring. Desuden, hvis han ønsker at bevise sig selv til alle for at se sin gode form igen, han ville vise sine talenter for alle at vide igen også.

Chareanthrab sagde desuden, at “den måde, at Songkhom måske comeback for at kæmpe gevinst er fordi han ønsker at være muay thai champion i Thailand også og for nylig Mit har ringet til mig og ville have mig til at tage sig af Songkhom godt for at kæmpe for en anden 2-3 kampe og være Thailand mester. Desuden, nu Songkhom havde støttet for at vinde 4 kampe nu; nemlig, i landskabet til 2 gange og Bangkok for 2 gange. Sidst, i den sidste thai boksekamp, havde han vundet Thepnimit og viste sit guld hjerter. Derefter, jeg havde forventet, at inden for 2-3 kampe, muay thai fans vil se Songkhom i den velkendte boksere listen for sikker.

1 thought on ““Mit” støtter “Songkhom Sitchareanthab muay thai training camp” at forstå hans Thailand forkæmper for.

  1. tom Kögler

    Chareanthrab var den berømte muay thai mester i 20 år siden. Fordi Suwit muay thai og Kertbanchong er gode for træningslejre. Så mange mestre fra Thailand har trænet med dem.

Leave a Reply