Bested henviser til “Thongchai” at være forståeligt, at “Rachanon muay thai training camp” fra Thailand undslippe ikke ham.

IMG_3507

Commander Wichai Rachanon har bested henviser til Thongchai Rattanasuban at han ikke skulle være bekymre sig, fordi Randiss boksere og han aldrig undslippe ham. Nu har hans muay thai training camp dog lidt problemer, så han har svigtet bokserne i boksning lejr til at kæmpe i alle programmer først. Tolden, han har meget udgifter til at betale, men hvis Thongchai er kommet tilbage til initiativtageren, bokserne og han vil være tilbage til at arbejde med ham igen bestemt.

Commander Randis afslørede, at Thongchai Rattanasuban i den tidligere har skændtes med Phrai Phanyalak eller Udvalget af Rachadamnern Thai boxing stadium indtil forårsager alvorlige emne og skæres kvoter for at installationsprogrammet boksning, indtil bokserne i hans boksning lejr har været spredt for at kæmpe i andre muay thai camps i Thailand også, denne situation gjorde bokserne og jeg nødt til at kæmpe med andre boksning lejre på grund af vores overlevende og en masse udgifter til at betale. Desuden hver træner af boxer har brugt 10.000 baht til at betale, så hvis jeg ikke lide denne måde, muay thai lejren vil have en masse besvær. Men hvis Thongchai er kommet tilbage til initiativtageren, bokserne og jeg er klar til at kæmpe for SuekOneThongChai program, som på samme måde. Således vil jeg Thongchai at forstå os.”

Vente med at se form af “Maklak Sititisuktho Camp” i en anden 2-3 kampe i Thailand.

Anake Sangmongkot stadig bekræftet for at lade Maklak Sititisuktho Camp kampene i 126 pund for en anden 2-3 kampe forud for reducere den næste kamp på grund af sin ikke perfekt krop.

Anake eller assistent teamwork af Suek Sangmorakot viste, at journalisterne Muai Siam efter Maklak havde sparket Sornsin Suwit muay thai gym og overvinde ham igen i Suek Chai Muai Thai sidste lørdag 22 juni 2013 på Omnoi boxing stadium, “Jeg vil lade ham til at kæmpe i 126 pund yderligere i en anden 2-3 kampe forud for reducere kampe på grund af sin ikke perfekt krop. Jeg er tilfreds med sin form, men stadig spekulerer på, om ham til at kæmpe med dem, sværere. Derefter, det skal reducere sine kampe for at kæmpe en lille smule på grund af bange for at han ikke kan overvinde den ene, der får masser af vægte. “

Leave a Reply