Viste sig for at bruge penge til at forstå bokserne i ThongChai muay thai program.

Hvad mere er, var reportere Muai Siam blevet afsløret, at “for nylig, efter at alle vide, at nu Thongchai ikke har et program til installation på Rachadamnern muay thai stadium, der er flere af projektledere, som gerne vil forstå boksere i OneThongChai program at være i deres programmer. Derefter, de forsøger at bruge en store pengebeløb til at fatte for disse boksere. Men der er ikke noget signal for enhver bokser i OneThongChai program til at kæmpe i et andet program. På den anden side ønsker de stadig at kæmpe for OneThongChai program som sædvanlig.

Bliver muay thai Champion af Suek Muai Thai ChedSee i Thailand.

Suriya Ch. Wegoor den store træner nært forestående luft boksning lejr pralede med, at Satanfa Sakami har øvet sig i den bedste måde at sit liv for at betale opmærksomhed til få hævn af Design Rachanon, efter at han havde tabt til denne boxer til den sidste kamp. Derefter, for denne kamp, han vil beskytte sin mester af 118 pund af kanal 7 også ved at kæmpe som master par bokser Suek Muai Thai ChedSee udsendes på denne 27 juni i 2013.

Efter at Satanfa Sakami havde tabt spillet til Design Rachanon for en gangs skyld tid på Lumphinee muay thai stadium, havde Sia Chun Kertphet forvaltet for hævn match til ham igen for at beskytte for sin championof 118 pund i kanal 7 og kæmpe som master par bokser Suek Muai Thai ChedSee udsendes på denne søndag 23 juni i 2013. Derfor, forud for dette spil, Suriya Ch. Wego eller den store træner nært forestående luft havde givet tillid til muay thai fans, “efter at vi har kendt, at Satanfa kan have en ny chance for at få hævn med Design igen, vores teamwork har planlagt spil ham godt for at være en vinder i denne kamp samt den perfekte træning. Så i denne tid til kampen i kanal 7, er vi sikre på, at Satanfa måske kunne få hævn for hans par bokser og beskytte for hans mester af 118 pund igen. Som resultat, i dette spil, kan Design få sin nye lektion for sikker.”

Leave a Reply