Chit kan dele program at opsætningen for OneThongChai 2 muay thai programmer en måned.

Ouan Muengnon eller en af teamwork til at administrere Chit Muengnon program kan opsætning af det nye program af Suek Daew Rung Chit Muengnon på Muai Chit Mueng ikke muay thai stadium eller Tor Keller marked, der vil begynde i den første kamp på denne 16 juni i 2013 og han sagde, at “for nylig, Thongchai Rattanasuban havde talt om Chit Mueng ikke programmet også. Så kan vi dele vores program med Suek OneThongChai for to programmer en måned udsendes på kabel-tv. Desuden, i de næste par dage, vil vi tale i dette emne gevinst og vi har udarbejdet for de nye programmer for Suek OneThongChai til 2 programmer en måned ved at tage tur til at være initiativtagere til setup programmet.

Rådgive udvalget at bringe tilbage Thongchai arbejde.

På samme måde var blevet afsløret reportere Muai Siam fra senior boksning cirkel, hvem ikke gør ønsker at afsløre hans navn, at én ting, at grossbaff skal gøre i øjeblikket, er, at undskylde for Udvalget af Rachadamnern muay thai stadium for at bede om hans arbejde for at være tilbage og ikke lade udvalget af muay thai stadium for at blive anklager af vores samfund.

På den anden side, er der masser af muay thai fans i Suek OneThongChai, der ved om dette emne, så det afhængig af grossbaff eller Thongchai at undskylde ham. Derudover bør commander Surakai Chattumat eller Udvalget af Lumphinee muay thai stadium opfordre til Thongchai tale og skubbe Thongchai tilbage til at arbejde for at skabe storheden i muay thai stadium igen. Derefter, vil det være god mulighed for at kalde for Thongchai at arbejde med Udvalget af Lumphinee muay thai stadium igen også.

Desuden er det troværdigt, at hvis udvalget af Lumphinee muay thai stadium giver ham en ny chance, muligvis Lumphinee muay thai stadium i den større måde som tidligere gange helt sikkert. På den anden side har vi nu Sia Nao og Chun Kertphet og andre folk til at hjælpe hinanden på denne måde, som bør give en chance for grossbaff at gøre storhed. Tværtimod, er det op til Udvalget af Lumphinee muay thai stadium at give en ny chance til ham eller ej. Hvis det var mig, ville jeg give en ny chance til Thongchai at være tilbage for sikker og rydde alle de gamle problemer.

Leave a Reply