Den anden thai boksekamp Weber muay thai turnering i Thailand vil blive mere underholdende fra mange muay thai camps.

Muai af 3rd kæmpe Weber thai boksning turneringen i Suek Chao Muai Thai på lørdag på Muai Siam Om Noi muay thai stadium i Thailand, især for thai boksning turneringen i version 138, dommere i muay thai stadium eller Sia havde mig eller Theerayut Hophrasertkit tildelt værker for Singkaserm Banponlamuengdee til at være ansvarlig for sine værker med mange muay thai camps. Desuden i den sidste kamp hver par bokser havde kæmpet med funniness og blive begunstiget til muay thai fans i muay thai stadium meget og den anden kamp vil begynde på denne lørdag 15 juni i 2013.

Desuden, for 3 gigant Weber thai boksning turnering i Suek Chao Muai Thai transmitteret på kanal 3 i Thailand med muaythai-thailand.com , det er stadig morede og være imponeret over muay thai fans og nu den første kamp blev afsluttet i både linje A og linje B. Endvidere for de par bokser af Sansathan S. Suradate muay thai camp, der står med Manasak Sitniwat muay thai training camp, endelig, Sansathan havde overvundet Manasak for at holde de to første punkter med succes og i den næste kamp, vil han stå med Chamuakphet Phetkaserm thai boksning træningslejr til at holde de to sidste punkter i denne næste kamp.

 

Udover, efter alle parrets boksere i både linje A og linje B havde kæmpet med hinanden allerede, det vil begynde at kæmpe som den anden kamp at holde flere punkter på denne lørdag 15 juni i 2013 ved vender mellem vinderne. Derudover vil vinder mellem Phetmongkol T. Thepsuthin muay thai training camp og Saksongkhram Phobtheeratham thai boksning lejr passere i den næste runde samt om denne lørdag 22 juni i 2013, bliver køen af Thunthong Phumphanmueng til at kæmpe med Tanachai Ch. Pradit som taber i denne kamp vil mislykkes for spillet. Derefter, ledere af dette spil eller Singkaserm er sikker på, at den anden kamp, par boksere kan kæmpe med sjovere og mere spændende end den første match sikkert. “

2 thoughts on “Den anden thai boksekamp Weber muay thai turnering i Thailand vil blive mere underholdende fra mange muay thai camps.

  1. Andy Shane

    SUEK Chao Muai Thai har mange Muay Thai turneringer og gode belønninger becuase muay thai på TV i Thailand er den berømte program TV, og der er mange sponsorer.

  2. james Beer

    Om Noi muay thai stadion har mange muay thai turnering med god belønning på grund af mange sponsorer. Så mange lejre ønsker at kæmpe i Weber Thaiboksning turnering.

Leave a Reply