Kvinder og Muay Thai

Det er ingen overraskelse, at kvinder er normalt en af de mest interesserede i at holde en god form og ser bedre. Men, det er vanskeligere og sværere for dem i forhold til mænd. Dette er fordi de har konstante hormonelle ændringer og deres østrogen favoriserer fedt absorption og opbevaring i visse områder af kroppen, hvilket kan føre til dannelse af strækmærker og cellulite. Men mange kvinder har fundet i Muay Thai en hjælpsom måde at opretholde en lean udseende uanset deres hormonelle ændringer. Hvorfor er det?
Muay Thai er en årtusinde tradition, der hører til et land, der hedder Thailand. Thailand er fyldt med natur og kulturel rigdom og er vugge for denne imponerende sport, og det er blevet en del af den nationale stolthed for Thai landske folk. Det er blevet bredt accepteret som en passende disciplin til praksis i fitnesscentre og akademier rundt omkring i verden, fordi det gør hvad det lover: det hjælper folk tabe sig, forbedre deres udseende, øge deres helbred og markant at ændre deres liv.
Fitness-entusiaster kigge efter Muay Thai som et alternativ til funktionel træning, fordi denne øvelse ikke kun fokuserer i en del af kroppen. I en session af Muay Thai vil du udøve hele din krop på samme tid, og det kombinerer vægttab af aerob motion med styrken af anaerob motion. Ved at have en omhyggelig kombination af kropsbevægelser og typer af motion, Muay Thai bliver den ultimative sport, hvis du er en mand eller en kvinde forsøger at tabe sig. Det er også velegnet, hvis du bare ønsker at have en sund hjerte-kar-og endokrine system.
I dit kardiovaskulære system, Muay Thai virker ved at øge din puls momentant og gøre din krop arbejde mod uret. Dette er god træning for dit hjerte, og gør dette organ arbejde endnu bedre under normale forhold. Muay Thai er en af de mest komplette kardiovaskulære øvelser, fordi det også kombinerer kropsvægt øvelser for at styrke din krop på samme tid.
Således er der meget for dig, hvis du ønsker at lære Muay Thai. Hvad venter du på? Lær Muay Thai i Thailand. Vi har træningslejre over hele landet, hvor du vil være i stand til at få en fuld forståelse af denne fantastiske disciplin og se resultaterne på dit fysiske udseende, dine konditionsniveauer og din generelle sundhed.

Leave a Reply