“Sia Khwag P. K. Muay Thai lejr ved Thailand” er stadig underligt og vil gerne opfordre til fairness.

Sia Khwag P. K. Muay Thai Yim accepteret, at han havde mistet sin følelse til rollen af dommere til Rachadamnern muay thai stadium meget. Endvidere, han gerne se hans boxer ydeevne på båndet igen om dommerne havde advaret Pakorn klemme i bokseringen, eller ikke og han er klar til at forberede rapporten for bestyrelsen for muay thai stadium at overveje om rollen, som dommerne for sikker.

 

Sia Khwag P. K. Muai Thai Yim eller chef for P.K. Muay Thai training camp sagde med hans hård lyd efter dommerne på muay thai stadium advarede Pakorn, indtil han havde mistet sit par bokser eller Phenaek i den store muay thai kamp i Suek OneThongChai program for den sidste kamp på Rachadamnern muay thai stadium i Thailand, “Jeg havde mistet følelsen til rollen af dommere til Rachadamnern muay thai stadium meget fordi det er usikkert, at dommerne havde bedømt med deres egne regler eller dommer med lyden af muay thai fans fra Thailand. Jeg vil dog gerne se denne muay thai spil på bånd igen at vide, hvorvidt dommerne havde advaret på grund af klemning af muay thai ring for Pakorn eller ej. Min boxer klemmer desuden aldrig bokseringen. Derefter, hvis dommerne bedømt som på denne måde, jeg tror, det ikke er fair, og jeg vil forberede båndet og gøre rapporten til den udøvende magt i muay thai stadium at overveje om dette emne for sikker uden bange for nogen. Desuden, jeg tror at dommerne bedømt i den forkerte vej ved at advare min bokser for flere gange, indtil han havde mistet for sin par bokser.”

1 thought on ““Sia Khwag P. K. Muay Thai lejr ved Thailand” er stadig underligt og vil gerne opfordre til fairness.

  1. mike Brown

    Pakorn har ændret sig mange Thaiboksning lejre. I dag er han bekræfter at han ønsker at træne PK Muai Thai Yim fordi Sia Khwag altid hjælpe ham.

Leave a Reply