Lankhai Tanakorn Muay Thai Camp klar til at kæmpe i Thailand med thai boksning.

“Manuttankdao” Lankhai Tanakorn muay thai camp er populært, fordi gamle boksere ønsker at kæmpe med ham især folk ældre end 50 år. Nu, et træner T.Pran 49 motionscenter og en træner Ja Yud Thaiboksning Gym ønsker at kæmpe og spille med Lankhai.
“Manuttankdao” Lankhai Tanakorn Camp er meget populær efter at han vinder et punkt Sansak A.Seekeaw, 50 år bokser. Han blev bedt om at kæmpe i Muay Siam især en træner og gamle boksere. Nu, et træner T.Pran 49 gym, “Rongterd” Politiet generalløjtnant Terdsak Nontapanpipad 52 år, som højere end Lankhai en lille kamp med ham og satse 2 Hundred tusind Baht. Den anden rival er 53 år træner Suwit muay thai fra Hadyai, Phuket. Han ser Lankhai sin form, selvom kanalen 9 og tror, ​​at han er ikke en god bokser, så han ønsker at kæmpe og spille med Lankhai.
“Lankhai er meget populær, fordi alle opkald til Muay Thai redaktionelle for fight med ham og oplyser, at de er 52 og 53 år gamle. De ønsker at kæmpe og spille med Manuttankdao og kontakt til Assawindam War allerede. De kan kæmpe eller ikke er, afhænger af en leder “en journalist sagde.

En løjtnant Ran garanti.

Løjtnant Ran, politi løjtnant Niran Yodsapon ikke glemme at Tak Mr.Chun Kiattipetch om en chance for Fahsiam og Chujarern Dabrabsarakam kæmpe på boksning Road Show for muay thai fans i hele Thailand. Han bekræfter, hvis de ikke er klar, han ikke vil lade deres kamp.
Boksere i hans muay thai træning gym er emulere for at vise deres form og har en chance for at kæmpe i downtown løbende at gøre løjtnant Ran, politi løjtnant Niran Yodsapon meget glad. På 2nd juli er to boksere, der har en levende kamp Fahsiam Dabransarakam muay thai gym beat Petchdamneoun T.Tepsutin muay thai training camp på en anden kamp på Muay Thai krig Road Show. Anden kampen er Chujarern Dabransarakam meet Lukton Pornwarin er en første kamp LumPiNi TNG krig. Løjtnant Ran bekræfter deres beredskab og tak Mr.Chun Kiattipetch.
“De er klar til at kæmpe. Pæne, de er en stand-in bokser af Chujarern, der har en kæmpe på PHRATHAT NADUN, Fahsiam uddannelse hårdt så han er klar til at kæmpe. Jeg takker dem Mr.Chun Kiattipetch om give en chance at vise deres form i Road Show omkring Thailand. Jeg er garanti for de ikke vil skuffe alle.”

1 thought on “Lankhai Tanakorn Muay Thai Camp klar til at kæmpe i Thailand med thai boksning.

  1. John Vincent

    Tanakorn muay thai camp ikke har nogen ny bokser, fordi thai boksning lejren tæt på. Så i dag er der kun Lankhai, der er klar til at kæmpe for lejren.

Leave a Reply