Kampsporten på de smukkeste strande

Muay Thai er en åben kunst. Det er en tradition fra Thailand. Enhver kan tilpasse det til at være, hvad de vil. Det gør dig til en bedre mand generelt. Dette er på grund af de anstrengende, strenge og skræmmende opgaver, du bliver nødt til at overvinde. Det vil bygge udholdenhed, udholdenhed og anden disciplin tilbøjelige dyder. Det bringer det bedste ud i dig. Uanset hvad du tror du ikke kan gøre, minder Muay thailandsk træning konstant om at du kan.

Som kvinder gør muay thai dig udfordring dine grænser. Som fighters, eller som en virksomhedsejer eller som en teenager, der forsøger at gøre det gennem juniorhøj eller som en mor, stort set som mennesker, er dette et redskab til at hjælpe dig med at genkende, at det, der var umuligt i går, er muligt i dag. Det kan være drivkraften bag alle dine resultater.

Det betragtes generelt som en gentleman sport. Du kan vise den evne, du har, og du kan overleve hvor som helst du går. De fleste undervisere gentager hele tiden til eleverne, at det aldrig skal bruges på den forkerte måde, for at blive en dårlig fyr, en gangster eller en terrorist. Du kan ikke og bør ikke bruge Muay Thai til at kæmpe udenfor ringen.

Det er almindeligvis beskrevet som kunsten på otte lemmer, hvilket betyder at du rammer med dine arme, du sparker med dine lemmer, du rammer med albuerne og med dine knæ, hvilket er noget, der adskiller det fra de andre sportsgrene. Det er den nationale sport i Thailand, så det er en sport såvel som en form for selvforsvar. Det er utroligt ødelæggende; det kan være utroligt brutalt, hvilket er interessant, fordi lærerne er helt forskellige mennesker, når de kommer ud af maden. Du ville ikke tro, det er de samme mennesker, der lærer denne utroligt ødelæggende sport hver dag.

Muay thai er en absolut perle, hvis din plan er at tabe sig. Dens træningsrutine kan ikke sammenlignes med andre. Det hjælper med at udvikle magre muskler bortset fra den kardiovaskulære styrke, du skal bygge, og den stigning i udholdenhedsniveauer, du vil opleve. Det er den perfekte vægttab terapi.

Leave a Reply