Du skal inkludere Muay Thai i din træning

Muay Thai, en kampsport fra Thailand, er blevet mere og mere populær i mange dele af verden. Denne sport eller kampkunst adskiller sig fra kickboxing, idet den gør omfattende brug af 4 sæt lemmer. Dette gør det meget spændende og interessant at se. Faktisk ser man på en levende Muay Thai kamp på mange folks må-do-liste, når de rejser til Thailand. I dag ønsker mange vestlige ikke blot at se en kamp, ​​men de ønsker også at træne i sporten. Flere og flere mennesker rejser til Thailand, så de kan deltage i en Muay Thai træningslejr og træne i sporten. Hvorfor?
God fysisk træning
Muay Thai er en hård træning, der forbedrer udøverens fysiske kondition og muskel tone. For folk der ønsker at tabe sig, er Muay Thai et fantastisk program for det, fordi alle de flytter rundt vil helt sikkert forbrænde de ekstra fedt og kalorier. Praktikere vil ende med stor fysik og endnu bedre hud.
Forbedre kardio ydeevne
Muay Thai tilbyder kardiovaskulær konditionering, som ikke kan matches af mange andre sportslige og fysiske aktiviteter. At være både anaerob og aerob, lægger Muay Thai stress på det kardiopulmonale system, så det virker sværere at følge med efterspørgslen. Med fortsat praksis vil kroppen tilpasse sig disse krav og resultere i forbedret kardiovaskulær præstation.
Velegnet til alle aldre og størrelser
På trods af at være en temmelig intens sport, er Muay Thai velegnet til alle aldre og størrelser. Uanset om du er en mand, en kvinde eller endda et barn, kan du træne i Muay Thai og høste de sundhedsmæssige fordele, det giver. Dette gør Muay Thai til en stor aktivitet for hele familien. Nogle Muay Thai træningslejre i Thailand tilbyder familieorienteret træningsprogram, der gør det muligt for familier at træne. Udover at lære teknikker og træk, lærer man også om tålmodighed, medfølelse, taknemmelighed og udholdenhed.
Enkel, men kraftig selvforsvarsteknik
Muay Thai styrker ikke blot sine praktiserende læger fysisk, men det styrker dem også mentalt. Mange kvinder lærer Muay Thai som selvforsvarsteknik. De fleste Muay Thai-træk er enkle men kraftfulde. Når du er i fare, kommer det naturligt til at bruge en simpel, hurtig bevægelse som et benspark til at smide din angriber på jorden. Dette gør Muay Thai til en fremragende selvforsvarsteknik.
Effektiv stressaflastning
Vi samler alle en hel del stress hver dag. Muay Thai giver et udløb for vores stress. Under Muay Thai træning som SuwitMuayThai skal du fokusere på dine bevægelser og frigøre dig selv fra din daglige slib. Det lader dig glemme din stress.

Leave a Reply