Muay Thai – hvordan man får det godt

Hvis du ønsker at blive god til Muay Thai og kæmper generelt, så er der få ting, du skal gøre. Denne artikel vil give dig alle oplysninger for at dette skal ske.
Det første du skal gøre er at finde en højkvalificeret, velrenommeret Muay Thai træningslejr. Hvis du kan finde de rigtige instruktører, der vil vide, hvordan du håndterer din personlige stil, så vil du være godt på vej til at mestre denne kampsport.
Den anden ting du skal gøre er at komme ofte til træning. Der er ingen faste regler om dette – men typisk vil du gerne træne så ofte som muligt, op til en vis grad. Du vil ikke skade din krop i færd med at blive god på Muay Thai, right?
Derefter vil du være fuldt fokuseret, mens du træner til opgaven ved hånden. Det er en ting at være regelmæssig på træningslejren, og det er helt andet at fokusere på, hvad du gør der. Du kunne meget godt ligge og stirre på din mobiltelefon for at slappe af mens du er der. Men det er ikke vejen til beherskelse.
Du vil gerne investere hver eneste del af din væsen i træning Muay Thai. Dette betyder at du altid hører instruktioner fra din instruktør, mens du virkelig tænker hårdt på, hvordan du bedst kan implementere dem. Og det betyder at give 100% i sparringssession og samtidig borer forskellige bevægelser.
Hvis du virkelig ønsker at overskride dine færdigheder og blive meget god til Muay Thai, så er det bedste, du kan gøre, at gå og konkurrere mod andre praktiserende. Dette kan være en meget skræmmende ting at gøre, når du overvejer det faktum, at du bliver nødt til at kæmpe med en anden uddannet person. Men hvis du virkelig ønsker at blive god – så er der ingen anden måde. Du bliver nødt til at møde din frygt og komme ind i ringen og kæmpe.
Hvis du følger ovenstående råd, er der ingen måde, hvorpå du ikke lykkes at blive en Muay Thai mester.

Leave a Reply