Forretningsmuligheder i Asien-regionen

Asien og Stillehavsområdet er attraktivt for forretningsfolk fra forskellige regioner i verden. For en del af de besøgende er de på ferie og besøger asiatiske lande bare for at slappe af, da de ser den forskellige spændende attraktion der. En af de regioner, der tiltrækker tusindvis af forretningsfolk, er Bangkok i Thailand. Der er forskellige forretningsmuligheder og attraktioner for feriegæster. Fra små til store virksomheder i Thailand har der været en række vækst i udenlandske investeringer enten direkte eller indirekte.
Regeringen har fortsat støttet forretningsstederne ved at opbygge og vedligeholde infrastruktur og gøre det let for folk at drive forretning i Thailand. Et af de forretningsområder, hvor investeringerne er steget, er Body Fitness-feltet og også ture og rejseforretninger. Her er nogle af de udviklinger, der er blevet noteret i regionen.

Turisme Virksomhed i Thailand
Der er flere attraktioner, der tegner turist til Thailand hvert år. Feriegæsterne har vist sig at være mest tiltrukket af Thailand. En gennemgang af nogle af grundene til, at turismen er på bommen, viser, at nogle turister tiltrækkes af sportsaktiviteterne i Thailand. En af dem er Muay Thai, hvor flere besøgende fra andre Asien-lande kommer ind som praktikanter eller som investorer. Derfor har business turisme også givet et boost til Thailands økonomi. Turisten støtter forskellige forretningsfolk på forskellige måder. De er nøgle kunder til hotelgæster i Bangkok og støtter også forskellige træningslejre i Thailand.

Muay Thai Business i Thailand
Med bommen i turisme og fitness segment vokser, den sportslige sektor er blevet en seriøs forretning for folk i Thailand. Turisten støtter Muay thailandske træningslejre ved at købe midlertidige medlemskaber eller etablere partnerskaber med de lokale investorer om at køre satellit træningslejre i andre dele af verden. Fitness segmentet nyder godt af Muay Thai Fans og praktikanter, da de udgør et betydeligt marked for dem.
På baggrund af ovenstående kan vi se, at forretningen trives i Thailand, og der er forskellige aktører i forskellige segmenter.

Leave a Reply