Undgå at deltage i en lav kvalitet Muay Thai camp

Hvis du har gjort nogle forskning om Muay Thai camps i Thailand ved du sikkert, at der er snesevis af dem over hele Thailand. Selv om de fleste af dem tilbyder autentiske er uddannelse klasser og kvalitet service der nogle af dem, der forsøger at profiterer på kunder, der forsøger at tilslutte sig en Muay Thai lejr i Thailand for første gang. Dette er, hvordan du kan undgå lav kvalitet Muay Thai camps:
1. de tilbyder ting ud over deres kapacitet
Der er mange lejre, der siger, at de kan hjælpe dig med at lære Muay Thai i en rekordtid. De hævder også at have de bedste metoder til at lære dig Muay Thai. Men når du tilmelder dig en lejr som du snart indse, at studerende der er alle amatører og endda trænere i nogle tilfælde ser ikke meget professionelle. Dette betyder ikke, at du som nybegynder ikke vil være tilfredse med de uddannelse klasser får du men dem, der har nogle erfaringer i Muay Thait regner kan ikke forvente at lære noget nyt der. Derfor er det altid en god ide at kontrollere lejrens baggrund, de træner legitimationsoplysninger og eventuelt se hvis nogen professionel Muay Thai fighter har praktiseret denne sport i denne lejr. Look for lejre, der har været en del af uddannelsesprocessen af top Muay Thai krigere.
2. meget lav pris
Det er logisk at være interesseret og fristet til at deltage i en lejr, der tilbyder meget lave priser. Men hvis lejren du er interesseret i har meget lave priser, som er langt under priserne af nogle andre lejre i området chancerne er, at de dækker deres fejl ved at tilbyde uddannelse på et budget. Du ønsker ikke at spare penge, hvis de ting du vil få er uerfarne coach, gamle udstyr og beskidt facilitet.
3. uegnede faciliteter
Som vi har nævnt før anlægget skal være rene og det område, hvor uddannelse klasser finde sted skal være helt sikker. Du bør også kontrollere, om de har alt det nødvendige udstyr og om udstyr er fuldt funktionel og ren.
En af de bedste måder at finde egnet Muay Thai træningslejr

Leave a Reply