Tillad “NiChao Suwit Muay Thai Training Camp” for at kæmpe for mester i Thailand på AomNoi muay thai stadion.

Det sidste møde i rankings bestyrelsen tillade NiChao Suwit muay thai training camp konkurrere om mesterskabet 105 pounds i Jao Muay Thai krig på AomNoi stadion med YodPaDand Kiatbanjong muay thai camp, en ny øverste bokser i Jao Muay Thai krig på 16 maj på AomNoi.
En fortaler for Sangmorakot krig på LumPiNi stadion og Jao Muay Thai (Thai boksning) krig på Siam AomNoi stadion, Mr. Tui Sangmorakot bekræfter, at bestyrelser der rangerer Jao Muay Thai krig på Siam AomNoi stadion tillader min anmodning. De tillader NiChao Suwit Gym   konkurrere om mesterskabet 105 pounds i Jao Muay Thai krig på AomNoi stadion med YodPaDand Kiatbanjong, en ny øverste bokser i datterselskab af Sankmorakot til at kæmpe i Jao Muay Thai krig på 16 maj på AomNoi.
“Jeg kan se denne kamp er en god, fordi de har en god form med god muay thai træning og altid vinde, så jeg ønsker at indstille dem til at konkurrere om mesterskabet 105 pounds i Jao Muay Thai krig på AomNoi stadion. Bestyrelserne tillade min anmodning allerede i det sidste møde.” Mr. Tui sagde.
Peteng kan ikke vinde let
Wittaya Petchsemoun bekræfter en stor kamp i WanWeRaa krig er en kamp om Peteng Kiatpontip hvem der vinder Putorn Cumpornkring muay thai training camp, men det er ikke let at vinde Yodmanut Petchpotong, fordi hans vægt 106 pounds er bedst til at kæmpe.
“Peteng bruges til at kæmpe med Todmanut på Phuket i det sidste år. Selv om han kan vinde, men denne gang er ikke let, fordi Yodmanut vægte 106 pounds er overveje et personale, der er en bedste til at kæmpe og han vil ikke skade. Dette er en stor kamp for gambling og knockdown sker ikke”Jans Petchsemoun team personale bekræfter.
WAN vi Raa Pon krig er afholdt på 15 maj billetten koster 250 Baht. De har mange kampe med mange muay thai camps fra Thailand som følgende: en åben kamp er Fahsongsang blæsende Sport kæmper Keng Jidmoungnon, Komsorn Lukkaonanai kæmper Kamennoi S.Apidet muay thai camp, Tanuutong S.Chockchaikit kæmper Jensoung Sakkongkamrai Camp, Dokmaidang A.Jirawan kæmper Gumantong Jidmoungnon Camp, Peteng Kiatpontip slår Yodmanut Petchpotong, Detnarong W.Sangprapai slår Yudchai Kiatpatrapan og den sidste kamp er Superleg W.Sangprapai kæmper Mondam S.Weerapon.
muay thai introduktion: muay thai training thailand, muay thai træningslejr , muay thai camp in Thailand

4 thoughts on “Tillad “NiChao Suwit Muay Thai Training Camp” for at kæmpe for mester i Thailand på AomNoi muay thai stadion.

  1. Andy Shane

    JaoMuayThai program er den berømte muay thai-program. Så hver boksere har den hårde træning for at kæmpe for dette program. Hvert Muay Thai lejre i Thailand ønsker at være mester.

  2. mike Brown

    Der er mange Muay Thai lejre i Phuket, fordi det er godt sted at træne muay thai. Men Suwit muay thai er den virkelige muay thai fordi muay thai mester er uddannelse på Suwit Camp.

  3. tom Kögler

    Nu mange Muay Thai fans går til Suwit Camp for at se NiChao træning muay thai. I dag er han en af ​​super star i thai boksning i thailand.

Leave a Reply