Prayoon support muay thai uddannelse for at Petchseenil i Thailand på Soenarhanpeekmai Camp.

Muay Thai fans i Thailand bør ikke bekymre dig Yai Mouengsupan fordi stang Wiharndeang og Prayoon Nanla understøtter Petchseenil Soenarhanpeekmai muay thai training camp. De vil juble Petchseenil konkurrere om mesterskabet på 25 maj på WigAir af sig selv
Yai Mouengsupan, leder af Payaksupan åbne hans sind til Muay Siam reporter om efter Angmor give en chance for at Petchseenil Soenarhanpeekmai (Payaksupan) muay thai training camp, der har en god form for konkurrere om muay thai championship. Han skifter for at kæmpe i 118 pund størrelse at kæmpe i Super Bantamvægt 122 pounds størrelse med Eak Bangsai i Dao Rung Chujarern krig på 25 April på WigAir. Rod Wiharndeang og Prayoon Nanla understøtter Petchseenil Soenarhanpeekmai så muay thai fans ikke bør bekymre dig om støtten, fordi vi forberede energi drinks i køleskab. Hvis han kan være en mester, vil han få belønning penge. 25 April vil Prayoon Nanla støtte Petchseenil Soenarhanpeekmai muay thai training camp igen. Han vil juble Petchseenil konkurrere om mesterskabet på WigAir af sig selv.
“Yodwicha” vil forhindre
“Wonder-boy” Yodwicha P.Bunsid muay thai camp, en ny boxer fra Muay Thai Siam Sport Award bekræfter, at tidligere Wisanlek Seetran opdagelse, en ældre boxer fra den samme gym uddannelse så hårdt hele sit liv efter han gå til qualifier runde og konkurrere om Aom Noi championship i Jao Muay Thai på 23 maj på Aom Noi i Thailand.
“Wonder-boy” Yodwicha P.Bunsid muay thai camp, en ny boxer fra Muay Thai Siam Sport Award af Thailand sagde om beredskab af en ældre bokser i samme gym. Wisanlek Seetran opdagelse gå til qualifier runde og konkurrere om Aom Noi championship med Chadchai S.J.Toipadreaw i Jao Muay Thai på lørdag 23 marts på Aom Noi udsendelse om kanal 3. Jeg kan se hans hensigt, uddannelse så hårdt og kan sige dette er en bedste uddannelse for ham da jeg træning med ham, fordi Wisanlek er meget engagerede i denne kamp.
“Han var meget flittig. Jeg tror, han ville så meget til træning i denne kamp, da han er en boxer”Yodwicha bekræfter.
muay thai introduktion: muay thai training thailand, muay thai træningslejr , muay thai camps in Thailand

2 thoughts on “Prayoon support muay thai uddannelse for at Petchseenil i Thailand på Soenarhanpeekmai Camp.

  1. james Beer

    Petchseenil er god bokser i dag. Fordi han har mange Muay Thai teknikker, men han er doven til træning, så han kan blive taber .

  2. michael Newton

    Prayoon er god mand, og han elsker muay thai. Så han forsøger at støtte den gode muay thai fighter. Han ønsker at åbne muay thai lejr.

Leave a Reply