Muay Thai træning er en fremragende træning

De fleste mennesker tror, at Muay Thai træning er forbeholdt mænd, der allerede har en vis viden i denne sport og mænd, der har højt niveau af fitness og styrke. Dette er sandsynligvis hvordan en Muay Thai træning ser ud, når der er Muay Thai krigere i træningslejr, men Muay Thai træning i dag praktiseres af både mænd og kvinder og folk, der mangler fitnessniveau samt mennesker, der er over deres 40s.
Hvad er Muay Thai?
Muay Thai er den nationale sport af Thailand. Denne kamp sport blev første gang brugt som selvforsvar og kampene teknik nogle 7 århundreder siden. Siden 1900tallet er en anerkendt sport og professionel konkurrenter fra hele verden deltager i forskellige månedlige og årlige konkurrencer, der oftest deltager i Thailand. Muay Thai er også kendt som kunsten at otte lemmer, fordi fighter suse alle otte “lemmer” i kamp fødder, hænder, albuer og knæ.
Regelmæssig Gym Workout i forhold til Muay Thai træning
Lad os være klar til en gym kan bringe fordele for dit helbred og det er langt bedre end at blive hjemme foran tv’et. Men regelmæssig gym workouts får kedelig efter et stykke tid. Muay Thai træning er mere interessant og du vil de samme resultater i meget hurtigere tid.
Hvordan laver en Muay Thai træning klasse look like?
Intensiv træning er den første ting, der kommer vores sind, når vi forsøger at beskrive Muay Thai træning. Muay Thai træning kræver også fuld fokus og beslutsomhed. Selvfølgelig, taler vi om både fysisk og psykisk parathed. De fleste af de øvelser, der udføres af professionelle Muay Thai krigere er udført af nybegynder studerende også. Sprællemænd, klatring reb, sparker puder, boksesække og tryk = ups er nogle af de ting, som du vil gøre, mens i en Muay Thai træningslejr.
Lejre og programmer
Hvis du erudkig efter ordentlig Muay Thai klasser skal du tilmelde dig en Muay Thai lejr. Næsten alle træningslejre i Thailand har instruktører med en professionel baggrund og de er villige til at arbejde med forskellige kategorier af studerende også.

Leave a Reply