En introduktion til kampsport kamp sport

Kampkunst er en kamp sport, der kan hjælpe dig med at opnå dit mål at spille for din nation. Det er ikke kun at bekæmpe sport, men også en kunst, der hjælper dig med at holde fit og aktiv. I dag, bliver martial art brugt til flere formål. For eksempel, træner dedikeret kamp kunst spillere denne kunst at spille i ringen mod deres modstandere. Dette spil kan være på statsniveau, region plan eller nationalt plan. På den anden side, mænd og kvinder begge Lær kampkunst at opnå taktikken med at besejre pludselige angribere, fordi det sagde, at hvis nogen kender den rigtige taktik af kampkunst så han eller hun kan bruge magt hastighed og hårdhed af kropsdele til selv slå en gruppe på 10 eller flere personer.
Også, martial kunst i dag bliver brugt som en fitness-strategi, der hjælper folk nå fitness og tabe sig i mindre tid end andre metoder. Som du ser martial arts har mange fordele, vil det ikke være overraskende at vide, at kampsport har mange typer samt. Afhængig af den type du lære varierer sine fordele også.
Det har forskellige navne og stilarter, der er indført af grundlæggerne, lærere eller mestre af denne art. Nogle gange er navnet givet baseret på området. Men der er mange typer af kampsport, det bredeste division af stilarter falls i Stickfighting, Folk, som brydning og Bare Knuckle Boksning. Stilarter af stickfighting omfatter Istunka (Somalia), Nguni Stick kæmper (Sydafrika), Nuba kæmper (Sudan), Surma stickfighting (Etiopien) og Tahtib (Egypten). De Folk, som brydning stilarter omfatter elsehedvig Wrestling (Senegal) og Evala brydning (Togo). Bare Knuckle Boksning stilarter er Dambe (Nigeria), Musangwe (Sydafrika) og Moraingy (Madagaskar). Bortset fra de ovenfor anførte former for kampsport er der mange andre typer af denne art som Engolo. Du kan lære kunsten, der er berømt i dit land for at få sine fordele.

Leave a Reply