Tang udfordret en stor mester bokser af Thai boksning

Mr.Tang, Piyarat Washirattanawong anbefaler muay thai fans til at se kampen mellem Konkrungpeb P.Poungkeaw med Petchmanee S. Sanyo i første runde af Muay Thai Lumpini Kergkrai på lørdag 5 juni på Lumpini stadion. Han er fuld af tillid til denne kamp er meget sjovt og det er i en støtteplan.
I Muay Thai Lumpini Kergkrai på lørdag 5 juni på Lumpini Thai boksning stadion i Thailand er den første runde den store kamp mellem Konkrungpeb P.Poungkeaw muay thai training camp med Petchmanee S. Sanyo. Mr.Tang afslører denne kamp er meget passende match og han har en plan til støtte for dem. Han er fuld af tillid om denne kamp er meget sjov og ikke skuffe muay thai fans. De bør følge de andre kampe, fordi alle kampen i programmet er også dramatisk.
“Gå ikke glip af en kamp af Konkrungpeb og Petchmanee fordi det er et passende match og det er på min støtteplanen. Jeg er meget sikker på, at dette spil er sjovt og skuffe ikke muay thai fans uanset hvem der vinder eller taber. Selvfølgelig, tror jeg de kan kæmpe til sidst.” Mr. Tang sagde.
“Chun” ændre paryk 7 kanals program for underholdning
Muay Thai krig på 7 kanaler i nævekamp på søndag 6 juni 2556 bliver ændret, fordi dette er stadig en nytår så bokser ikke er klar til at kæmpe. Nu trækker Tuan G.Gampanad for at opfylde Lomnalea Soraug muay thai training camp. En promotor, der angive et program, Chun Kiattipetch tage en ekstra kamp, hvilket er en ny tiger cement champion, Semapetch S.Chaowalit mødes Jennarong T.Taksin at blive en første kamp. Chun er fuld af tillid til denne kamp er stadig sjovt.
En stor kamp i “Muay Thai krig” er den første kamp på 7 kanaler af Tuan G.Gampanad er ikke klar til at møde Lomnalea Soraug, fordi dette er et nyt år men en promotor, Chun Kiattipetch har et ekstra slag. Denne kamp er en kamp for en ny tiger cement champion, Semapetch S.Chaowalit, der har en god form ved at vinde mange Putorn stadioner. Seneste, han vinder Mapralong P.Brirak i Tiger cement boksning turnering på Khon Kaen og han vil kæmpe Jennarong T.Taksin, hvem der vinder Jomrachan Winidtanaikwam på The festlighederne på de lovende lejlighed på Bangsapan. Semapetch vil kæmpe i 128 pounds.

muay thai introduktion: muay thai training in thailand, muay thai træningslejr , muay thai camps in Thailand

1 thought on “Tang udfordret en stor mester bokser af Thai boksning

  1. tom Kögler

    Alle i Thailand som Lumpini Thai Boxing stadion fordi muay thai Lumpini Kergkrai programmer altid spændende med mange boksere fra mange lejre.

Leave a Reply