Real muay thai camp for alle

Den vigtigste fase i en Muay Thai boksers karriere er når de først er startet. At vælge den rigtige træning gym, er de rigtige teknikker og de rigtige metoder vigtigt til at blive bokser du ønsker at være. Her vil jeg dele nogle gode råd har jeg samlet hele min år laver muay Thai hendes i Thailand.

 

Når du først starter i træningslejr, lære korrekt mekanik er vigtigere end presser dig selv til din grænse. Som du træner i Thailand med virkelige muay thai camp, Sørg for, du spørger din Kru hvis du laver ting ret som han lærer dem til dig. Også når du er ved at lære, huske at opdele dine bevægelser i syv nøglekomponenter: greb bekræftelse (greb af hænder) & greb af fødder, arm lock (ordentlig arm positionering), skulder pack (gifte sig din skulder til resten af dit skelet), kronen til haleben justering (så din rygsøjle kan administrere belastningen), abdominal aktivering (holder den øverste halvdel og nederste halvdel arbejder sammen), hip rekruttering (genererer de fleste af din magt) og ben stak (styrer du balance og din retning / hastighed). Når du er i stand til at identificere de forskellige dele af hvert træk, vil du kunne let udpege de områder, som du har brug for at arbejde .

 

En af de vigtigste ting i muay thai camp i Thailand til at huske er, at det er absolut nødvendigt at betingelse selv dage med træning. Du skal måske ikke spar når du først starter ud, men conditioning dit core og øge din udholdenhed, vil hjælpe dig meget i det lange løb. Derefter, når tiden er inde for dig at sparre, din krop vil være forberedt og du vil dominere dine konkurrenter!

 

En anden vigtig faktor i din Muay Thai træning fra Thailand er, at du skal acceptere en lille ømhed. Muay Thai camp vil gøre du øm i et stykke tid. Dette er først og fremmest fordi det er uvant for din krop. Som dit centrale nervesystem bliver vant til denne nye og intens arbejdsbyrde, vil meget, hvis ikke de fleste af de gener, du føler, i første omgang simpelthen forsvinde efterhånden som du bliver bekendt med din uddannelse. giv det tid. Fortvivl ikke, hvis de første par uger du er kinda ømme. Dette er blot en del af rejsen til at blive en Muay Thai ekspert.

 

Jeg håber du kan tage disse par Muay Thai tips fra Thailand og blive en stor Muay Thai bokser. Jeg ønsker dig held og lykke i din træning og forhåbentlig kan du en dag blive en mester!

Leave a Reply