At lære Muay Thai

Har du nogensinde tænkt, at du kan vinde over hårdeste fjender i en strejke? Ser det umuligt for dig? Hvis du tror, at det er umuligt for dig at besejre dine modstandere i en strejke eller et par strejke er du forkert. Muay Thai kan hjælpe dig med at forsvare dig selv når mange omgiver dig. Læs om, hvordan at lære Muay Thai for at sådanne magt.
Find en træningslejr eller fitnesscenter
Første skridt til at lære Muay Thai – også kaldet Thai boksning – er at finde træningslejre kører i dit område eller tæt. Hvis du ikke kan se nogen træningslejre i dit område eller tæt kan derefter du flytte til Thailand, fordi Muay Thai var stammer der og derfor får du masser af lejre og fitnesscentre at lære denne kamp kæmper kunst.
Mens du kigger ud for en lejr eller fitnesscenter, sikre, at du Deltag bedst, derfor, efter at finde en lejr eller fitnesscenter, bede om deres strategi for læring, som antallet af dage, timer pr. dag, lærerig proces, osv. Dette vil hjælpe dig med at forstå, hvad du vil lære. Kan du se de studerende lære Muay Thai i denne lejr for at sikre, at deres læreproces er god.
Stifte bekendtskab med vilkårene i thailandsk boksning
Når du har fundet og tiltrådte en træningslejr, er det tid for dig at blive fortrolig med lingo af Muay Thai. Du bør vide alt om det, som kroppen dele anvendes i dette kæmpe kunst, forskellige typer af spark, og videre. Du kan lære dem af consulting dine undervisere, andre lærer i lejren, og ser film baseret Thai boksning.
Bo aktive og hurtigt
Hvis du ønsker at slå dine modstandere har du gøre dig selv et løfte om, at “du vil aldrig være doven”. Hvis du siger at du ikke kan praktisere i 2 timer er ærligt talt Muay Thai ikke for dig. Du skal lave varme-ups i mere end 30 minutter før du begynder at praktisere det og hvis du ikke kan gøre det bedre blive hjemme. Hvis du ikke kan bruge alle dine kropsdele som albue, ben, etc med belysning hastighed, du ikke vil kunne slå modstanderen. Snarere vil modstanderen slå dig i et sekund. Hvis du ønsker at vinde over modstanderen du nødt til at være aktive og hurtigt som muligt. Selv hvis du er træt, har du føler som du er frisk og aktiv ellers din modstander vil tage sin fordel.

Leave a Reply