Monthly Archives: November 2020

En komplet tilgang til sundhed med Muay Thai

Det er forbløffende, hvor meget Muay Thai er vokset i det seneste årti, og hvordan det blev vedtaget af tusindvis af mennesker over hele verden. Denne kampkunst er en årtusinder tradition fra Thailand med en lang tradition dybt forankret i hjertet og sjælen af thailandske folk. I dette land har alle været i kontakt med Muay Thai mindst én gang i deres levetid og børn bliver undervist på denne disciplin som den allerførste sport til at deltage i.
Men mere end en national sport, Muay Thai er en ubegrænset kilde til sundhed og fitness, og det er blevet en revolutionerende tilgang til at genvinde og vedligeholde forskellige aspekter af folks sundhed. Folk bruger denne sport som et alternativ til vægttab, især for dem, der ikke kan lide utallige timer i kedelige cardio maskiner. I stedet kan Muay Thai være en sjov øvelse til at øve med nye venner, og en fantastisk mulighed for rent faktisk at lære noget, mens tabe sig.
Denne sport er også kendt som kunsten af de otte lemmer, og det er fordi det rent faktisk gør du flytte hele din krop, lære dig, hvordan du bruger din fleksibilitet og bevægelse færdigheder. Det er en udfordrende disciplin, der vil få dig til at svede, men en sjov oplevelse at lære, og en glimrende mulighed for at mestre en sport, der faktisk er godt for dit helbred. Men hvor godt er det og hvorfor?
Muay Thai vil gøre dig flytte din krop, og det kombinerer aerob træning med anaerobe øvelser og kropsvægt øvelser. Således vil du træne dit hjerte og muskler på samme tid uden bulking op for meget og bliver overdrevet stor. I stedet er Muay Thai fokuseret på at gøre dig mere fleksibel og hjælpe dig med at opretholde en rytme af intens motion. Med tiden vil din hjerte-kar-sundhed forbedres dramatisk, og du vil være i stand til at gøre mere, end du gjorde i din første lektion.