Monthly Archives: November 2019

Kvinder og Muay Thai

Det er ingen overraskelse, at kvinder er normalt en af de mest interesserede i at holde en god form og ser bedre. Men, det er vanskeligere og sværere for dem i forhold til mænd. Dette er fordi de har konstante hormonelle ændringer og deres østrogen favoriserer fedt absorption og opbevaring i visse områder af kroppen, hvilket kan føre til dannelse af strækmærker og cellulite. Men mange kvinder har fundet i Muay Thai en hjælpsom måde at opretholde en lean udseende uanset deres hormonelle ændringer. Hvorfor er det?
Muay Thai er en årtusinde tradition, der hører til et land, der hedder Thailand. Thailand er fyldt med natur og kulturel rigdom og er vugge for denne imponerende sport, og det er blevet en del af den nationale stolthed for Thai landske folk. Det er blevet bredt accepteret som en passende disciplin til praksis i fitnesscentre og akademier rundt omkring i verden, fordi det gør hvad det lover: det hjælper folk tabe sig, forbedre deres udseende, øge deres helbred og markant at ændre deres liv.
Fitness-entusiaster kigge efter Muay Thai som et alternativ til funktionel træning, fordi denne øvelse ikke kun fokuserer i en del af kroppen. I en session af Muay Thai vil du udøve hele din krop på samme tid, og det kombinerer vægttab af aerob motion med styrken af anaerob motion. Ved at have en omhyggelig kombination af kropsbevægelser og typer af motion, Muay Thai bliver den ultimative sport, hvis du er en mand eller en kvinde forsøger at tabe sig. Det er også velegnet, hvis du bare ønsker at have en sund hjerte-kar-og endokrine system.
I dit kardiovaskulære system, Muay Thai virker ved at øge din puls momentant og gøre din krop arbejde mod uret. Dette er god træning for dit hjerte, og gør dette organ arbejde endnu bedre under normale forhold. Muay Thai er en af de mest komplette kardiovaskulære øvelser, fordi det også kombinerer kropsvægt øvelser for at styrke din krop på samme tid.
Således er der meget for dig, hvis du ønsker at lære Muay Thai. Hvad venter du på? Lær Muay Thai i Thailand. Vi har træningslejre over hele landet, hvor du vil være i stand til at få en fuld forståelse af denne fantastiske disciplin og se resultaterne på dit fysiske udseende, dine konditionsniveauer og din generelle sundhed.

De bedste strategier til at markeds-din Muay Thai Business

Med et væld af marketing platforme til rådighed for moderne virksomheder, at benytte sig af muligheden for at bruge disse kanaler til din fordel kan vise sig mest givende. Uanset budget, der er strategier hver ny og lille virksomhed ejer kan ansøge om at forbedre brandeksponering, vækst og succesen af tjenester. Med følgende tips kan du lære, hvordan du annoncerer dit fitness brand og tiltrækker nye medlemmer til din facilitet.
Der er ingen tvivl om, at fitness markedet er blevet mættet med sport virksomheder. Fra boot Camps og cross fit til Mixed Martial Arts, den nye virksomhed kan finde deres evne til at komme ind på markedet overvældende uden en struktureret reklame plan. Det første skridt er at komme ind på online-markedet med en professionelt udviklet hjemmeside. Med mere end 50% af mennesker fra hele verden ved hjælp af internettet til at finde oplysninger, herunder foretrukne tjenester, en hjemmeside kan gå en lang vej at tiltrække dit mål marked. Din hjemmeside bør omfatte brugervenlige funktioner, detaljeret om din placering og tjenester, og høj kvalitet billeder. Når du har planlagt, hvad der skal omfatte online, investere i SEO eller søgemaskine optimering for at få din hjemmeside bemærket af dit mål marked. Der er mange overkommelige hjemmeside Builders, du kan bruge til at komme i gang.
Marketing din Muay Thai Business
Som flere mennesker søger Muay Thai som den bedste kamp sport, markedsføring din nye Muay Thai træningslejr eller gym kræver en smart og innovativ tilgang. Hemmeligheden bag succesen med at markedsføre din Muay Thai træningslejr i Thailand er at kombinere online metoder, der når ud til dine lokale og internationale kunder. Websites, sociale medier og ord i mund reklame er de hurtigste kanaler for at få eksponering. Fokuser på, hvad din Muay Thai træningslejr kan tilbyde dine kunder fra hele verden. Fra den bedste træningsoplevelse til træning sammen med professionelle Muay Thai-instruktører skal du overveje, hvordan du sælger dine tjenester på en konkurrencedygtig måde. Den Muay Thai træningslejr i Thailand tilbyder den mest effektive tilgang til fitness. Invester i markedsføring din sport-orienterede virksomhed og få flere mennesker gennem dine døre.