Monthly Archives: July 2018

Muay Thai sport

Thai boksning kan være en kampsport af Kongeriget Thailand, der bruger stand-up placering ved siden af ​​varierede clinching teknikker. Denne fysiske og mentale disciplin, der inkorporerer kamp på skinner, betragtes som “kunsten med otte lemmer” som følge af at den er kendetegnet ved den kombinerede anvendelse af næver, albuer, knæ, skinner, der er relateret til et ærligt fysisk præparat, der frembringer en fuld -contact fighter frygtelig økonomisk. Muay Thai blev udbredt internationalt i det tyvende århundrede, når praktiserende læger slog bemærkelsesværdige udøvere af alternative kampsport. Den faglige liga styres af The Sports Association of Kingdom of Thailand (P.A.T), der er sanktioneret af samme myndighed i Kongeriget Thailand (S.A.T.) og World Muay Thai Federation (WMF) i udlandet.
Muay Thai til Thais er som hvad fodbold er for europæere. Thailandske individer er meget besatte med deres sport og stolte over at kunne introducere den til resten af ​​planeten. Broadcasted Thai Boxing kampe forventes og overvåges i hvert hjem, bygning og bar. Thailands passion for spillet ser ud til at give et smitsomt resultat på udenlandske krigere (kaldet Nak Muay Farang) FN’s agentur besøger landet for at træne under en Muay Thai-lejr. det er virkelig endobling og motiverende at træner på et sted, hvor der er en solid kærlighed til spillet blandt enkeltpersoner.
Motivation er afgørende for en anstrengende ikke desto mindre lønsom sport som denne. En fighter bør opretholde en betinget krop og roligt sind for at være klar til at lære selvforsvaret. Læring er dog lidt en del af rejsen, da mastering Muay Thai kan lide masser en masse beslutsomhed og et par hjælp fra en ærlig træner.
Thai Boxing Camps. Lejebeløb er afhængige af længden af ​​opholdet, med start fra pr. Session, pr. Dag, pr. Uge eller pr. Måned. For en masse beslutte entusiaster er Muay Thai coaching 3-12 måneders yderst godt prissat. Rumindkvartering varierer fra enkeltværelser, dobbeltværelser, lejligheder og et mesterhus, alle med kabel-tv, varmt brusebad, Wi-Fi, air-condition, pool og alternative faciliteter. Coaching omfatter Muay Thai Krabong, Jiu Jitsu, Wrestling, Grappling og Kickboxing.
Thai coaching camp i Kongeriget Thailand, ved at gøre dette har vi beføjelse til at flytte, træne, lære af og kæmpe med flere af de enkleste Muay Thai-trænere og krigere i verden. Muay Thai har set en stigning i kvaliteten af ​​individer, der ser sine fordele i MMA-arrangementer ligesom UFC, Strikeforce og Bellator.
Muay Thai coaching der passer og er tilgængelig for Mixed Martial Arts kæmper. du vil ikke se nogen højere pudeholdere end at trænerne og holdet indeholder nogle få enkleste i Kongeriget Thailand. Thailandens er ret glade for at sparke ofte og arbejde masser af clinching. Muy Thai er ikke udelukkende en sport i Kongeriget Thailand, det er spillet. Muay Thai er thailandsk kultur og den enkleste måde at leve på.

Muay Thai til personlig vækst

Muay Thai er en sport, som du kan træne, uanset hvem du er. Du tror måske, at træningen af ​​Muay Thai kun vil give dig øget viden i kampsportens verden. Men det er langt fra sagen. Selvom det er rigtigt, at du bliver en dygtig kampkunstner i den forstand, at du vil lære at forsvare dig selv, er det også sandt, at du vil kunne vokse som en person ved hjælp af Muay Thai.
Den første ting, du vil gøre som en Muay Thai-udøver, står over for din frygt for vold. Frygten for vold er en af ​​de mest potente former for frygt, som en person kan have. Og ikke mange mennesker er i stand til at håndtere denne potente form for frygt. Så hvis du klarer at erobre din frygt og vold, så vil du gøre en enorm tjeneste for dig selv med hensyn til personlig vækst.
Dette er ikke at sige, at Muay Thai er en blodsport. Der er visse regler, som du skal overholde, hvis du træner Muay Thai og hvis du laver sparring, eller hvis du laver Muay Thai kampe. Disse regler er sat på plads for at forhindre en katastrofal skade på dig eller din modstander. Men du vil stadig have en risiko for at blive såret – det er i sportens natur.
En af de bedste ting, du kan gøre i den forstand at overvinde din frygt for vold, er faktisk at gå og have en kamp mod en anden Muay Thai-praktiserende læge. Det er en ting at gå og kæmpe på sparring, og det er helt andet at gå i ringen og kæmpe i en amatør eller professionel mod en uddannet Muay Thai-praktiserende læge.
Og der er mange andre aspekter af din karakter, som du kan forbedre, hvis du træner Muay Thai. For den ene vil du øge din disciplin og mod. Du vil også lære at respektere andre mennesker og arbejde som medlem af et Muay Thai team. Så det er en meget smart ting at gøre – begynde at træne Muay Thai så hurtigt som muligt.