Monthly Archives: June 2018

Sådan lærer du Muay Thai og forbedrer dit helbred

Kampsport tilbyder den bedste skole i livet til mennesker. Du vil kunne lære så mange forskellige ting, mens du træner kampsport, at dette har det fulde potentiale til at ændre dit liv til det bedre. Men der er mange forskellige kampsport, som du kan forsøge at lære, om du er tiltrukket af dette felt.
En af de bedste kampsporter, der eksisterer, af alle objektive parametre, skal være Muay Thai. Muay Thai vil tage en almindelig person – både mænd og kvinder – og det vil gøre ham eller hende til en dygtig kæmper. Dette kan dog tage meget tid – så du skal holde fast og være dedikeret og i overensstemmelse med dine træningssessioner.
Når du først besøger et Muay Thai gym, bliver du opmærksom på følgende ting. For det første, at der er mange mennesker, der træner under instruktørernes vejledning, og at de, der følger denne vejledning, er de bedste studerende. Dette betyder, at hvis du ønsker at blive god til Muay Thai, skal du følge instruktørens vejledning – forudsat at du følger vejledning fra en kvalificeret instruktør. Dernæst vil du indse, at jo længere en person træner Muay Thai, jo bedre og stærkere ser han. Så hvis du træner Muay Thai længe nok, vil du dramatisk forbedre dit helbred, og du vil se og føle dig bedre end nogensinde før.
Vær parat til at svede meget. Du vil arbejde på at perfektere forskellige Muay Thai teknikker med hver klasse, du tager i denne færdighed. Du vil lære at strejke med dine næver og albuer på forskellige måder og fra forskellige vinkler. Du vil også lære at bruge dine skinner og knæ for at gøre skade på din modstander. Du vil lære ting, som du troede, du aldrig kunne lære – kun hvis du er konsekvent og vedholdende med det.
Og det bedste ved Muay Thai er, at det er utroligt sjovt. Punching og kicking hjælper dig med at have det sjovt, og du vil indse, at træningen er i slutningen, lige da du varmer op. Hav det sjovt med Muay Thai, da du dramatisk forbedrer dit helbred på samme tid.

At lære Muay Thai til din ferie

Vi begynder med det faktum, at du får en sund pusterum fra dit daglige liv. Selvfølgelig kan du leve et godt liv, hvor du laver noget nyt hver dag uden at skulle rejse et sted til dette formål. Men sagen er, at de fleste mennesker sidder fast i en rutine. Og rutiner er ikke dårlige i sig selv – vi kan trives i en rutine som mennesker, vi har brug for rutiner. Problemet opstår, når vi tager ting for langt (som vi plejer) og udøver samme rutine i årevis. Det kan dræne vores ånd og sap vores energi – vores livsstil. Så det er en rigtig smart ting at gøre for at tage på ferie – alt kan ændre sig, hvis du beslutter dig for at gå på en ø et eller andet sted og nyde på en strand til en forandring i stedet for at leje 9 til 5 i årevis i slutningen uden hvile .
Du vil se nye mennesker, nye steder og steder – en ny livsstil. Dette kan have en dyb indflydelse på din personlighed og karakter. Når du kommer hjem igen, vil du komme tilbage til en ny, forbedret person, klar til at tage udfordringer i livet, bevæbnet med nye våben i din kamp for at få et bedre liv. At møde nye mennesker er altid en god ting, hvis du ønsker at være åben for nye ideer og verdensudsigter – og chancerne er, at hvis du ikke forlader din hjemby, møder du aldrig nye mennesker med radikalt forskellige verdensudsigter fra dig. Dette er en alvorlig blok for vækst som et tegn – sørg for at møde nye mennesker på de nye steder, hvor du vil rejse til på ferie.
Endelig er sundhedsfordelene uden tvivl det vigtigste, som du får fra at rejse. Når alt kommer til alt, går en ferie på, at du vil hvile fra det hårde arbejde, du har lavet hele året. I et par uger vil du glemme alle de ting, der vejer ned på dig hjem. Og dette kan fylde din energi og nære din krop.