Monthly Archives: March 2018

Lære selvforsvar med kampsport

Mange mennesker har haft erfaring med at blive angrebet på gaden. I et sådant tilfælde ville det være fantastisk, hvis du ved, hvordan man forsvarer sig fra dine angriberne. Men desværre må de fleste sige, at de ikke har nogen anelse om, hvordan man kan forsvare sig. Nå, hvis du virkelig vil opbygge en færdighed i selvforsvar – så er den bedste måde at gøre dette på ved at træne kampsport.
En af de bedste kampsport til dette formål er Muay Thai – en national sport i Thailand. Hvis du går og begynder at træne i et Muay Thai gym så vil du indse, at du lærer at angribe og forsvare dig selv. Du vil lære at bruge de 8 hovedpunkter i Muay Thai – dine næver, dine albuer, dine knæ og dine skinner. Dette er hovedårsagen til, hvorfor Muay Thai også er kendt under navnet “The Art of the 8 limbs”.
Pas på, fordi det er nemt at overvurdere dine evner, når du begynder at træne Muay Thai. Du skal træne Muay Thai i år og år, før du vil kunne sige, at du har mestret nogle af færdighederne. Og selv da – den smarteste ting at gøre i tilfælde af hånd-til-hånd kamp er at løbe væk. Men nogle gange vil du simpelthen ikke være i stand til bare at løbe væk – og i så fald kommer dine Muay Thai-færdigheder til at være meget nyttige. Vær også opmærksom på at det er svært nok at kæmpe mod en enkelt modstander – flere modstandere kan finde en måde at slå dig op, selvom du er en Muay Thai-ekspert. Og i tilfælde af at nogen trækker en kniv ud, skal du bruge al din styrke og hastighed til at løbe væk – eller bede din angriber om ikke at skade dig – som en kniv er et meget farligt våben.
Men hverken ved at træne Muay Thai lærer du meget om, hvordan din krop fungerer. Dette vil komme til nytte i tilfælde af hånd-til-hånd kamp. Vær sikker på at du går regelmæssigt i træningssessioner, og din evne til selvforsvar vil fortsætte med at vokse, indtil du bliver en solid kampkunstner i din egen ret.

Perfekt sundhed med Muay Thai

Sundhed kunne meget vel være en af ​​de vigtigste ting, vi har i vores liv. Tænk bare på det for et sekund – alt afhænger af at have et godt helbred. Hvis du er syg, så kan du virkelig ikke nyde noget andet. Så dine primære investeringer i indsats og fokus bør være i dit helbred.
Heldigvis er det ikke så svært for dig at komme til et niveau hvor du er sund og hvor du har høj fitness. Selvfølgelig er alle forskellige i den forstand, at vi har forskellige vaner, tilbøjeligheder og endda genetik. Vi spiser anderledes, og vores kroppe kræver en anden mængde motion for at blive sund.
Du kan ikke rigtig forvente at blive et billede af styrke om tre måneder, hvis du siger 49 år og 70 pounds overvægt. Faktisk er vægttab noget, der tager tid at opnå. Og ikke kun tid – men også engagement og vedholdenhed. Men vi står fast på den grund, at uanset hvem du er eller hvad dit udgangspunkt er, vil du kunne opnå sundhed, enten i 3 måneder eller om et år.
Den første ting at gøre er at håndtere din kost. Dette er afgørende for at forbedre dit helbred – prøv at følge de bedste ernæringsråd, du kan finde. Dette behøver ikke at være noget, der er meget kompliceret. Faktisk er det ret simpelt. Du behøver ikke at tælle kalorier eller håndtere alle mikronæringsstoffer. Intet sådan. Men hvad du skal gøre er at forsøge at spise så mange naturlige fødevarer som muligt. Og især grøntsager. Du vil have så mange plantemad i din kost som muligt – grønne, bønner, frugter, svampe, du hedder det. Alt er godt her. Kød er fint, hvis du er i stand til at tolerere det, ligesom hele korn og mælkeprodukter. Forsøg ikke at overthink alt og holde tingene simple.

Muay Thai er det ideelle alternativ til et sundt liv

Hvis du nogensinde har overvejet måder, hvordan du taber, har du sikkert set mange metoder, der hævder at være succesfulde. Som vi alle ved, kommer resultaterne ikke over natten, så hvis du vil tabe dig, skal du være tålmodig, disciplineret og aldrig give op på din rejse for at tabe sig. Ud over at følge en kost, bør du også gøre nogle fitness træning for at forbrænde ekstra kalorier. Træning af sport kan også være gavnlig, fordi enhver sport bidrager til, at folk taber sig.
Hvis du vil finde nogle gode sundhedstips, skal du besøge nogle hjemmesider online og lære, hvad du kan gøre for at tabe sig. Der er også masser af fitness rådgivning, så du vil helt sikkert finde noget godt til dine behov. Men hvis du er på udkig efter nogle alternative måder at forbedre dit fitness og overordnede helbred på, bør du overveje nogle kampsport som Muay Thai. Denne sport stammer fra Thailand og tiltrækker mange mennesker over hele verden. Hvad gør Muay Thai stor er, at hele din krop er involveret i træningen, og du kan hurtigt forbrænde kalorier og tabe sig.
For at opnå de bedste resultater er det tilrådeligt at rejse til nogle træningslejre i Thailand. Muay Thai træningslejre er meget populære, og der er lejre for ethvert niveau. Bare besøg nogle hjemmesider online, og du vil finde lejre i alle størrelser, der ligger overalt i Thailand. Alt du skal gøre er bare at lave dine rejsebestillinger via nogle rejsesider og forberede din rejse til Thailand. Du vil helt sikkert nyde din tid der. Udover at besøge en lejr, kan du også rejse for at se forskellige byer og landsbyer i Thailand. Der er mange gode steder at se, så drage fordel af det.

Muay Thai til piger

Mange mennesker føler at verden af ​​kampsport er noget, der er langt ude af rækkevidde for dem. De har alle mulige undskyldninger – de er for gamle til det, de er for unge til det, de er ikke nok nok, de er bange for vold – du hedder det. Nå, vi er her for at fortælle dig, at det faktisk er ligegyldigt hvem du er, du vil kunne træne kampsport, og at undskyldningerne du laver er alle kun i dit hoved.
Nemlig vil vi tage en sag på plads med Muay Thai træning. Hvis du ved noget om kampsport overhovedet, så ved du om Muay Thai, da det er en af ​​de mest populære og mest effektive metoder til selvforsvar, som du kan lære. Det kommer fra Thailand, i Sydøstasien.
Uanset hvem du er, kan du begynde at tage Muay Thai klasser. Dette gælder selvfølgelig også for piger. Det er rigtigt, hvis du er en pige, og du ønsker at udøve kampsport, så er der ingen grund til at være bange for dem eller skamme sig for dine lidenskaber. Du kan træne din røv ud, hvis du ville.
Men vi er stadig klar over, at mange af jer, især piger, kan være bange og bekymrede over den oplevelse, der venter på dig. Muay Thai integrerer trods alt vold – det er essensen af ​​kampsport. Selv om dette er sandt, har du stadig ingen grund til at være bekymret for at du kan blive skadet i løbet af træningssessionerne. Selvfølgelig skal du udøve dig selv for at uddanne Muay Thai, og fysisk indsats pr. Definition øger chancerne for skade, så der sker skader med Muay Thai-praktikanter. Men du behøver ikke være bekymret for den voldelige del af Muay Thai overhovedet, fordi dette er et kontrolleret miljø. Du kommer til at øve strejker og spark, og du vil komme til at forsvare dem. Men på ingen måde vil du blive udsat for fare for at blive såret. Selvfølgelig er dette modus operandi for de fleste Muay Thai skoler, og der kan være et par renegade skoler derude, der virkelig går over toppen.
Men 99% af tiden vil du gøre det godt at være bekymret og at gå og træne Muay Thai, uanset hvem du er.