Monthly Archives: October 2016

Det vil være “Chomphikhwad og Phetsila” til at kæmpe for at få 400,000 baht.

Bortset fra den grådige mester par en mellem Chomphichit og Phetthaksin, vil der være Phetsila Ph. Phat fra S. Sommai boksning lejr til at kæmpe med den nye stjerne af Sia Mor eller Chomphikhad Chuwattana også. Derefter, Otea har gjort det med den grådige penge 400,000 baht denne kamp kan være morsomt. Imidlertid for nylig tabt Phetsila netop spillet på grund af hans overenskomstforhandlinger 2 pounds. Heldigvis, i den næste kamp 8 november 2016 behøver han ikke at lejlighedskøb vægt for sin par, han kan være forkæmper for sikker.

 

Otea eller Phrawit Kongthongsamut eller de professionelle en af Palangmai gruppe har afsløret, at i den næste kamp Phetsila Ph. Phat vil kæmpe for at få hævn med Chomphikhad. Desuden får vinderen for 400,000 baht at kæmpe Suek Chuchareon Muai Thai og Suek Savebuntham. Og nu Phetsila har praktiseret Bangkapi af S. Sommai og A. Khwanmueng boksning lejr i et stykke tid med Phetthaksin. Som et resultat, nu er han klar til at kæmpe med Chomphikhad.

 

Otea sagde, at i denne tid Phetsila vil kæmpe med sin par one i 124 pounds af vender med den vanskelige opgave. På samme måde har nu Sia Mor taget sig af denne bokser udmærket med de bedste øve i sit liv. Og i denne kamp vil der være 2 par boxershorts kæmper med hinanden mellem Chomphichit og Phetthaksin og en anden mellem Phetsila og Chomphikhad.

“Wittaya ” vil gøre det gode navn ved at liste mellem “Changsuek” og “Yokwittaya”.

Siden nu, Wittaya Phetsemeun har været at skabe værker kontinuerligt. Derefter vil han kæmpe med Changsuek Kertthongrit som den mester, af Suek Phetwittaya. Desuden, dette spil vil setup denne onsdag 21 november i 2016 følgende af den anden, eller Morakot af Rattanabundit Universitet til at kæmpe med Yodmongkol Muangseema og Lamnammoonlek Sakchaichote kæmper med Karn K. Kamphanat. Derfor, Muay Thai fans kan nyde at se denne fulde spil.

 

Hver gang promoter Wittaya Phetsemuen har setup spil, Muay Thai fans har aldrig været skuffet. Derfor nu Jans, Sao Nakornsri og teamwork har gjort komplette lister herunder andre lister ud over detaljerne; nemlig Denkrengkrai Singmawin kæmper med Muengchonlek Ph. Suanthong, Yodphuluang Huarongnamkhaeng kæmper med Phodam Ph. Chareonphat, Narongthong Phetsemuen kæmper med Samorraphum Ph. Telakul, Bangkhlanoi af Rattanabundit Universitet kæmper med Dabthong Phumphanmueng, Yodphet Kertkamthong kæmper med Thongkittisak Phetsemuen og Singphayak Singmarwin kæmper med Saimongkol Ch. Haphayak.

 

Derudover har Jans afsløret, at det bør tak for Thongchai at støtte ham. Derefter, for Suek Phetwittaya kan det være den glade, for Muay Thai fans.

“Phetphailin” har viste god form og har kø til at kæmpe.

Deer Kertphet eller en af de professionelle teamwork af Suek Kertphet har afsløret, nu er han klar til at oprette det gode navn for Phetphailin Singbansrang. Desuden i denne time kommer han til at vise den friske form at være vindere i alle kampe. Derefter, denne tirsdag 13 november 2016 alle bør støtte ham fordi han vil kæmpe med Yodchatchai Huarongnamkhaeng. Efter dette, hvis han har vundet denne kamp, vil han have chancen for at kæmpe med Weerachat Bunrasee eller Vill Phetkoson.

 

Nu, navnet på Phetphailin er kendt af Muay Thai fans og Deer Kertphet eller teamwork har afsløret, at det bør acceptere, at nu er Phetphailin har hans udvikling på strategi, især til praksis med Sia Khaek. Derfor, dette 13 November i 2016 han vil kæmpe med Yodchatchai Huarongnamkhaeng for at kæmpe med Vill Phetkoson eller indkaldt som Banlangngen P. Peannaphat som bliver at være den velkendte i fremtiden.

 

Derudover vil der har mester en af Suek Kertphet og Suek Sitnumnoi setup med promotor Chun Kertphet; nemlig Chatchai P.K. Sanchai Muai Thai Yim kæmper med Peankhon Leknakornsri i 119 pounds efter af den støtte, eller Siwakorn Kertchareonchai kæmper med Singkhao Sitphuphantu, Nuengphayak Ph. Chareonphat kæmper med Santose S. Watcharayim, Kraduaklek K. Klomklaew kæmper med Phalangphob Ph. Muengphet, Fahkhamram Sitkamnanphrasert kæmper med Saksree Sakburiram, Yodphanu Sitdabmai kæmper med Lertchingchai Singnawaarwut og Aek Sitnumnoi kæmper med Thabtimthong Th. Niyomsuk.

“Sandt For dig” vil kæmpe på denne fredag af radio siden 9 kl.

For Suek rigtigt For dig denne fredag 26 August 2016, vil det forsinke sendetiden skal siden kl Således kan fodbold Muay Thai fans forudsige resultatet for det fodbold den aften med overfyldte parret dem som sædvanlig. Desuden Suek rigtigt For dig i boksning program, vil der være den master, eller Kwan S. Plernchit kæmper med Mongkolkaew S. Sommai dette spil.

 

Nu, det har bestået i 2 uger med stigende spænding løbende på Suek rigtigt For dig på fredag af boksning program. Og Phetyindee teamwork fra Rangsit International boxing stadium vil ankomme til denne boxing stadium denne fredag 26 August 2016 surel. Således vil rigtigt For dig på kanal 24 justere sendetiden for boksning program at være setup siden kl kun på fredag. Ligeledes kan fodbold Muay Thai fans Se TV-programmet for Myanmar U-19 Invitational kop 2016 mellem Myanmar og Thailand denne kanal kl samme dag.

 

Derfor vil der de samme interessante par, dem til at blive sendt; nemlig, den første, eller Flukenoi Moosapanmai kæmper med Wattana Sitsongpheenong i 111 pounds, den anden ene af CP boksning runde eller Yod ET Portortor Thongthawee kæmper med Yodsanchai S. Sophid i 120 pounds, den tredie af CP boksning rond eller Nattaphon Nachiakwittayakhom kæmper med Thepwarit Rawai Muai Thai i 120 pounds, den master, eller Khwan S. Plernchit kampe med Mongkolkaew S. Sommai i 131 pounds. Hvad mere er, vil boksning programmet Rangsit boxing stadium dette 26 August 2016 begynde at kæmpe siden 7:00 p.m. og broadcast siden 9.00 – kl.