Monthly Archives: September 2016

Har den store dag efter at blive hjulpet i denne boksning cirkel; “Mai” vil belønne for deres venlighed.

Sommai Sakulmateta har bekræftet, at nu har han haft succes i denne boksning cirkel, fordi han altid forsømmer ondskab af alle. den anden side, tænker han altid gode i folk til at støtte ham. Derfor, i dag han ønsker at belønne alle, der har udført gode ting til denne boxing cirkel at blive blomstrende sikkert uden pleje for nogen bebrejde en.

 

Sommai sagde, at alle skal have deres moral i deres sind til at hjælpe andre mennesker, især til har ikke mange medlemmer i denne cirkel. Derefter bør det belønner dem uden at tænke en negativ måde, således at alle kan blive længere i denne cirkel. Desuden vil han belønner for alle, der gerne vil gøre listen over hans boksers at kæmpe stadionet boksning.

“Chun” støtte til “Yodsusan” til at blive mester par, en.

For nylig, Chun Kertphet er fantastiske i form af Yodsusan S. Choknittaya eller den elskede bokser af Kamnanwut Krabee, der har bare viste friske form de 5 runder. Desuden, denne boxer har vundet Lomhuan Sitlomnao for to gange gange og sidst han vundet lige af kneeing op Chatchai Sitphanon også. Derudover er Chun parat til at støtte denne bokser for at være den gode fremtidige, som samme som senior ones.

 

Sidst, har Yodsusan S. Choknittaya bare viste imponerende form til Muay Thai fans for at blive en master i fremtiden ikke difficultly. Betydeligt, efter at han har vundet Lomhuan Sitlomnao for to gange gange, han har kæmpet med den styrke, man eller Chatchai Sitphanon Yodsusan indtil vinde ham med succes af kneeing op. Hans boksning stil er ligeledes samme måde med Yod Muai San Pharanchai ved at forbedre sin præstation. Han har derfor de høje nøgletal bliver den mester i boksning cirkel.

 

Promotor Chun Kertphet har beundret Yodsusan at nu har han viste god form indtil vindende Lomhuan og Chatchai. Derefter, i den næste kamp i teamwork og han bør finde passende parret en for ham til at kæmpe videre i 125-127 pounds. Hertil kommer, kan nu Yodsuan kæmpe med alle med god form, god højde, god knæog andre. Han bør imidlertid være flittige til at kæmpe i den eneste vej til at blive den master, at skabe gode navn.

At deltage i en Muay Thai er gym under ferie altid en god idé

Beslutningen om at vælge Thailand som din rejse spot er sandsynligvis den bedste beslutning, du kan gøre. Der er så mange forskellige ting, som du kan finde der og det fantastiske landskab og den hyggelige atmosfære skabt af naturen og mennesker, der bor der vil gøre dig besøge Thailand mindst en gang mere. Hvis du er på udkig efter en unik oplevelse, der vil forbedre din sundhed og aktivere hele din krop skal du deltage i en Muay Thai træningslejr i Thailand.

Omkring 6 århundreder siden, beskytte folk, der boede i denne region, begyndte at arbejde på udvikling af en særpræget kampkunst, der kan hjælpe dem med at deres personlige integritet og deres familier fra angreb. Dette er, hvordan Muay Thai eller Thai boksning opstod. Dette er en af de vigtigste grunde til hvorfor Thailand ikke var besat af udenlandske styrker i fortiden. Disse århundreder Muay Thai under konstant udvikling. Det startede som en brutal kampkunst, blev en attraktiv bekæmpe sport i 1900-tallet og i dag Muay Thai er en af de mest effektive fitnessaktiviteter i verden.

Muay Thai er praktiseres af mænd og kvinder over hele verden, men de bedste faciliteter til at lære alle hemmelighederne og få maksimalt fra hver Muay Thai træning session er Muay Thai træningslejr. Hver lejr har en erfaren instruktør, der er her til at guide eleverne for at komme i form og lære korrekt bevægelser. Muay Thai er en glimrende måde at lære at forsvare dig selv mod angreb.

Da uddannelse klasser er meget intensiv er det ikke en overraskelse at se de første resultater på bare én uge. Ikke være bange for om intensiteten, fordi undervisere i disse lejre, hvordan at skræddersy et program, der passer perfekt til din personlige evner. De vil arbejde hårdt for at skubbe dine grænser, som vil resultere i bedre generelle sundhed. Muay Thai handler om at forbedre hjerte-kar-udholdenhed, fleksibilitet, at fjerne stress og smeltende ekstra fedt.

Må ikke spilde din tid i dit lokale fitnesscenter, bruge din næste ferie til at deltage i en Muay Thai træningslejr i Thailand.

Kun bede til ham; “Wichit” har gjort til fordel.

Sorchor Wichit Padraew har bested henviser til hver initiativtageren til at informere om lister over alle boksere i boksning lejr ham kun ligegyldigt steder, tidspunkter, datoer, par boxershorts og vægte. Derefter, han vil bringe dem til at bekæmpe straks. Derudover vil nu han gerne have flere dem i Muai Dee Withee Thai program til at kæmpe. Til venstre for dem, der ikke har fået oplyst at ham har dog måske ikke mulighed for at kæmpe. Derudover kan alle de informerede boksere kæmpe med passende dem sikkert uden at være bekymret ved at kontakte ham direkte.

Sorchor Wichit sagde, at for nylig han har NBT tv-program eller Muai Dee Withee Thai til at tage sig af, så det burde have flere par, dem til at kæmpe for dette program. Derudover har hans boksning program aldrig stolet på nogen, så tid til at kæmpe med nogen kunne være sin beslutning. Derfor, alle de gange, han altid beder til nogen for at lade sin boksers til at kæmpe med ham først med at give ære, så alle burde give ære til ham også.