Monthly Archives: June 2016

Muay Thai fans fordel af Phayakthongkham version boksning program.

Litunent L eller Ying Phanitcha Theeradatephong eller den kvindelige promotor af boksning program af Phayakthongkham har bragt de gode boksere til at kæmpe Suek Phetkertphet denne tirsdag 31 maj i 2016. Således vil der være de overfyldte boksere dette program, nemlig, Banlangngen P. Pheannaphat Mareemat til at kæmpe med Raktemroi Sorchor Wichit Padraew som den tredje gang efter vender som dobbelt tid at tage tænder til at blive vinderen og taberen. Derfor er der de andre gode boksere at deltage dette program også.

 

Suek Phetkertphet program, nu det kan vende tilbage for at give lykke til fans Muay Thai igen. Desuden, nu litunent L eller Ying Phanitcha Theeradatephong har valgt alle listerne i Phayakthongkham version udmærket. Således kunne Muay Thai fans fordel af dette program, især for de master af Drude at kæmpe som den tredje gang for at gøre morskab sikkert.

 

Derfor, dette program kan bestå af andre kendte boksere; nemlig, den første, eller Phetsanguan til at kæmpe med Dateudom Singnawaarwut i 106 pounds, Khomphet Sitsarawatsia til at kæmpe med Kraduklek K. Klomklaew i 100 pounds, Khunphon Sitkaewphraphon til at kæmpe med Hachalarm Sitphuphantu i 131 pounds, Phetsomphong Sorchor Wichitphadraew til at kæmpe med Phetphailin Singbansrang i 107 pounds og den understøttende boxer eller Chaila Sarawatphaemahathai til at kæmpe med Onemeechok Phuhongthong i 116 pounds efter den anden, eller Pomphet Singbansrang til at kæmpe med Singthongnoi Kerttikittiphan.

Brug din ferie med Muay Thai klasser i år

Den bedste måde at nyde din ferie er at lave en plan om, hvordan du kommer til at tilbringe din ferie. Selvfølgelig, vi taler ikke om detaljerede planer med timeløn tidsplan, men det ville være rart at have en generel plan for at få mest muligt ud af din ferie, fordi efter alle disse perioder sidste for et begrænset antal dage.
Hvis du planlægger at rejse til Thailand, får man omfatter mange ting i din plan, fordi dette land er helt fantastisk. Hvad du skal inkludere i din daglige rutine besøger den lokale strand, hvis du bor tæt på havet. Thailand er hjemsted for nogle af de mest fantastiske strande i verden. Derudover bør du planlægge mindst én nat eller dag når du vil besøge en traditionel thailandsk restaurant hvor du kan prøve deres mad. Oven i det, bør du lave en plan til at besøge de lokale attraktioner, som synes at være mange i hvert sted i Thailand. Men det er ikke alle, hvis du virkelig ønsker at nyde dit ophold i Thailand, og du ønsker at føle de positive virkninger af din ferie, du bør også deltage i en Muay Thai træningslejr, mens du er der.
I tilfælde du ikke vidste, er Muay Thai den nationale sport i Thailand, som blev udviklet for hundreder af år siden. Det er en del af thailandsk kultur og mange mennesker i dag bruger det som en effektiv fitness aktivitet.
Muay Thai træning klasser er organiseret i lejrene og hver træningslejr har særlige programmer for rekreative studerende søger for at nå nogle fitness mål. De fleste af dem bruger disse klasser til at støtte deres tab vægt indsats selv om nogle af dem bare ønsker at styrke deres kerne og krop, komme i form og forbedre mobiliteten. Selvfølgelig, Muay Thai træning er godt for den mentale sundhed også fordi det hjælper folk genopleve stress og opnå bedre selvværd. I sidste ende Muay Thai er en kraftfuld selvforsvar teknik og dette er også noget, som du vil lære gennem disse klasser.

Der er alle de lister, der er opført på “Phumphanmueng” til at kæmpe på denne 7 juni.

Nu, direktør Thad eller commander Sukthad Phumphanmueng har ryddet alle listerne over par boxershorts denne 7. juni i 2016 allerede. Derefter vil der være en master eller Sansatan P.K. Sanchai Muai Thai Yim til at kæmpe med Satanfa som følge af anden eller Kengkat P. Pekko til at kæmpe med Yodsila Faretax og den støtte, eller Phalaphon Phumphanmueng til at kæmpe med Phalangthip Situaubon og Kongkert Th. Pran 49 til at kæmpe med Daewfai S. Siaphet.

 

Derudover vil der være andre; nemlig Phetphanrit Ph. Lakbun til at kæmpe med Siwakorn Kerttichareonchai, Daewpharanchai til at kæmpe med Klaphachon Luakbanyai, Phettharia Seedakobwatsaduphanphuket til at kæmpe med Sansak S. Bunyiam og den første, eller Phetthawat Phumphanmueng til at kæmpe med Anansak Mahachaiphattana og andre.

 

Direktør Thad har afsløret at den reportere Muai Siam, der nu har gjort alle listerne over par dem allerede. Da har dette program været setup af Banphonlamuengdee gruppen at lade Muay Thai fans for hepper op alle dem uden at blive skuffet for sikker. Som et resultat, har han sikret om dette emne.

Muay Thai lektioner i det sted hvor det alle startede

Fantastiske scenerier, unikke kultur, venlige og åbne mennesker, fantastisk atmosfære væk fra de travle gader og al komforten en mand eller en kvinde har brug. Dette er, hvad du kan forvente, hvis du rejser til Thailand for Muay Thai training erfaringer. Naturligvis kan du få disse ting og meget mere når du ikke er i træningslejr for. Thailand er en fantastisk feriemål, der bringer overraskelser på hvert hjørne. Muay Thai blev oprettet i Thailand og det er stadig den mest populære sport i dette land. Selvfølgelig, mange mennesker i dag bruger det til fitness formål – for at blive stærkere, støtte deres tab vægt plan og simpelthen øge deres sundhed.
Når det kommer til Muay Thai camps kan du forvente forskellige ting, fordi ikke alle af dem er den samme. Vores råd er at søge efter en Muay Thai træningslejr beliggende tæt på nogle smukke strand. På samme tid, bør lejren ikke være isoleret, fordi du ikke behøver at rejse længe før du begynder at træne.
Det er også vigtigt at finde en lejr med en professionel træner. Træneren skal have mindst 10 års erfaring og kan give klasser til forskellige typer af personer med forskellige fitness mål. De skal være forsigtige og vurdere de kapaciteter og beredskab for hver kursist før uddannelsen starter.
Muay Thai træning klasser er velegnet til alle kategorier af studerende – begyndere, begyndere med visse niveau af erfaring eller erfaren Muay Thai praktikere. Hovedformålet med uddannelse klasser er at forbedre din nuværende fysiske og psykiske tilstand. Den nemmeste måde at opnå resultater er at fortælle instruktøren, hvad du forsøger at opnå med disse klasser.
Det er ligegyldigt hvilket program du vil vælge, vil du føle positivt virkninger under alle omstændigheder. Dine muskler vil blive godt tonet, kroppen vil være modelleret, kernen vil være meget stærkere, du vil tabe sig, øge din hud og hår sundhed, forbedre dit humør og boost din selvtillid, selv om du er involveret i et par klasser.