Monthly Archives: May 2016

Velhavende promotor eller “Mit” har bragt twin fra syd for at udfordre sig selv med hvert par, en.

Mit Nakorn rådgiver Muay Thai fans ikke at gå glip af for at se form af Datephet og Phetdate eller den gode form tvilling, efter de har været lavet lister til kampen efter den mester par, en af Suek et Mit Chai. Desuden, dette program vil udsendes denne onsdag 18 maj i 2016 Rachadamnern boxing stadium. Betydeligt, har dem begge den seneste kamp været vinderne, denne næste kamp er sådan en interessant én af programmet.

 

For dette program, har initiativtageren Mit Nakorn lavet lister over denne twin viser god form at være den nye stjerne i denne cirkel. Derefter Phetdate måtte kæmpe med Phetthailand Moosaphanmai og Datephet Sakwichian kunne kæmpe med Chomyutjew Sitchomyut. Således, begge af dem er de gode fremtidige boksere, Muay Thai fans ikke bør gå glip af at se denne match om at forudsige for dem bliver den velkendte begge.

 

Mit Nakorn sagde i slutningen at han er virkelig sikker på, at dette par, man ikke måske gøre skuffelse til Muay Thai fans i fremtiden sikkert.

Det måske ikke være den samme måde, hvis “Pheankhon” kunne kæmpe i den samme vægt med sin par, en.

Tuk T. Surat eller senior en af Pheankon T. Surat har annonceret tydeligt efter hans elskede boxer har gjort listen for kampene Suek en Thong Chai denne 9 juni 2016. Desuden, han måske ikke kæmpe med Phrachanbarn Sorchor Wichitpadraew af overenskomstforhandlinger vægt for 1 pund i 113-114 pounds for ikke at modtage mange penge selvfølgelig. Det synes desuden, at Pheankhon måske har hans flere ulemper end hans par, en efter han har tabt til denne person efter vender med hinanden for en gangs skyld tid. Desuden, i denne tid vil Pheankon kæmpe i den samme vægt med sin par, en til at mindst 1 million baht sikkert.

 

Derudover har sidst Tuk T. Surat eller senior af Pheankon bekræftet, at dette program dette par en kan kæmpe i den samme vægt at store mængder af penge. Tværtimod, ikke kan Pheankhon forhandle vægt til at kæmpe i 113/114 pounds, fordi han har mistet dette par, en før. Det kan således være hans hård opgave. Hvis dette par er man i stand til at kæmpe i den samme vægt, kan vinderen modtage mindst 1 million baht absolut.

Mahasarakham vil give flere penge til at juble op “Rattanaphon”.

Sia Ya Muengchon eller tilhænger af Muai sidde Thong Dam boksning lejr og teamwork fra A. Wapheephathum af Mahasarakham provinsen er klar til at juble op Rattanaphon Sitthongpond Lumphinee boksestadion. Derudover vil han kæmpe med Fluknoi Moosaphanmai med sin tillid i god strategi til at blive vinderen af dette spil.

 

Det har nu, den bedre aktuelle for Suek en Weeraphon og Suek Moosaphanmai der kan udsendes denne 19 April 2016 Lumphinee. Derefter, efter endt Songkran Festival dette par kan man vende tilbage til kæmpe løbende boxing stadium. Derefter, sidst Sia Ya Muengchon eller tilhænger af Sitthongpond boksning lejr har afsløret, at han er sikkerat juble op til Rattanaphon Sitthongpound uden bange for Fluknoi Moosaphanmai på grund af den gode strategi for Rattanaphon.

 

Muengchon sagde, at for denne kamp kan det bringe cheer team fra Sitthongpond boksning lejr og teamwork fra distriktet Wapheephathum af Mahasarakham provinsen kommer af en masse biler til at juble for Rattanaphon Lumphinee boksestadion. Desuden, hvis Fluknoi Moosaphanmai har den gode teamwork også, kan han kan vise dem, fordi teamwork af Rattanaphon og Muengchon er klar til at juble op Rattanaphon i den bedre måde selvfølgelig.

“Sangutai” er overbevist om, at han har sin bedre IQ end andre.

Sangutai Sorchor Piakutai har bekræftet, for at vise sin gode resultater med hjernen til at kæmpe med knæet bokser som Teedet Sitchakung. Derefter, kan det være sikkerat med sin bedre IQ han kunne være vinderen for sikker. Således, denne ene kan være kæmpe Suek Khomchadluek Muai Thai denne søndag 17 april i A.D.2016 Chitmuengnon boxing stadium.

 

Derfor kan det regne, denne ene er den store og interessante, mellem Sangutai Sorchor Piekutai til at kæmpe med Teedet Sitchakung i 154 pounds som master af Suek Khomchadluek. Desuden, dette program kan være setup denne søndag i 17 April 2016 Chitmuengnon Ortokor 3 boksestadion. Og sidst Sangutai eller de gode resultater fra Khonkan har afsløret, at han ikke er bange for at kæmpe med knæet bokser som Teedet Sitchakung, fordi han er sikker i sin gode hjernen til at overvinde dette par, en for sikker. Derfor, Muay Thai fans bør sende tilskyndelse til ham og åbner for now26 kanal for at se ham denne kamp.