Monthly Archives: January 2016

“Numnoi” er virkelig stolte af at kæmpe med sit formål.

Lek Somsakul og Numnoi Singphathong eller de store chefer for Sitnumnoi har accepteret det nu han er virkelig glad for meget efter Raffee Singphathong er gået ind i den afsluttende runde af 13rd Fukthiangroup med Faipha S. Narongrit.

 

Lek Somsakul og Numnoi Singphathong eller de store chefer for Sitnumnoi boksning lejr har afsløret deres sind, efter at Raffee Singphathong har besejret Intreethong P. Theennaphat Semi endelige runde af Suek Chao Muai Thai. Desuden var det setup i slutningen af året ved at kæmpe Om Noi boxing stadium Suek 13rd Fukthiangroup. Således, de er virkelig glad for meget, efter at Raffee Singphathong er gået ind i sidste runde af dette program med sin succes. Men tidligere denne bokser havde hans meget pres meget denne kamp.

 

Lek Somsakul sagde, at nu er det kommet til at være den sidste runde med ud over sin drøm. , nu Raffee har bevist sin ydeevne til Muay Thai fans allerede ved at besejre udlænding bokser. , det er ikke nemt at gøre ved at oprette den nye historie til denne boxing cirkel for.

Viser god form, kan Tunglek sendes til at kæmpe på den næste boksning runde absolut.

Sia Tung Phetphiya har støttet Sitaek A. Bualert for viser god form at kæmpe med Phetphairoj Sitsarawatsia som den mester, af Suek Phetphiya denne 5th januar i 2016. Derefter, hvis han har viste god form, han kan anses at kæmpe hele tiden den næste kamp.

 

Til den mester, af Suek Phetphiya denne 5th januar i 2016 Lumphinee boxing stadium, vil der være Sia Tung eller Phiyarat Wachirarattanawong til at støtte Sitaek A. Bualert til at kæmpe med Phetphairoj Sitsarawatsia i 127-129 pounds. Senere, har Sia Tung afsløret om dette resultat af kampene, efter han har set i form af sin elskede bokser, han er sikkert at han kunne besejre sin par, en overvejes at kæmpe den næste kamp, især for boksning runde.
Sia Tung har afsløret, at fremvisning af sin elskede bokser god form denne 5th januar i 2016, hvis han har viste god form han kunne anses at kæmpe i det næste program straks.

 

For de andre, vil der være Hinchang S. Phichitsuek til at kæmpe med Jack Nonedangyim, Wattana Sitsongpheenong til at kæmpe med Aekmongkol Sitthongpound, Chomhoad Luakkhokrak til at kæmpe med Phetnamneung Sitchomyut og Phetsakon Sitboysakon til at kæmpe med Mongkolthrab Wongklasuek.

Det bør få de store investeringer på hot-programmet i Suek Kingthong.

Kingthong Luakphrabat kunne vise de gode resultater af Suek Kingthong 13rd i januar i 2016 skal være hepper Muay Thai fans. bliver der 4 par, dem til at kæmpe denne kamp; nemlig Sangfah Ch. Wasan at forstå 100,000 baht med Samingdate S. Chaiyakorn, Tabtimsiam N. Sripheung at forstå 200,000 baht med Ninsiam T. Paopiamthrabpadraew, Kaito W. Wanchai at forstå 1 million med Thanadate Th. Pran 49 og de sidste par boxer eller Fahngam Yodmuaiphonrat at forstå 100,000 baht med Buakhaolek S. Rattanarungroj.

 

For Suek Kingthong 13rd i januar i 2016, vil der være 4 par boxershorts til at kæmpe denne kamp; nemlig Sangfah Ch. Wasan at forstå for 100,000 baht med Samingdate S. Chaiyakorn, Tubtimsiam N. Sripheung at forstå 200,000 baht med Ninsiam T. Paopiamthrabpadraew, Kaito W. Onechai at forstå 1 million baht med Thanadate Th. Pran 49 og den sidste par, en eller Fahngam Yodmuaiphonrat forstå 100,000 baht med Buakhaolek S. Rattanarungroj til at kæmpe med funniness. Som resultat er det sikkert, at der kan være mængden af Muay Thai fans at se dette spil sikkert.

 

For master dem, vil der være Bangphleenoi 96 Pheenang til at kæmpe med Superball Teemenglei, den anden, eller Kaito W. Onechai at forstå 1 million baht med Thanadate Th. Pran 49, den understøttende par, en eller Tubtimsiam T. Sripheung forstå 200,000 baht med Ninsiam T. Paopiamthrabpadreaw, Yokmorakot W. Sangphrapai til at kæmpe med Baikhan P. Ounnut, Mangkornngen T. Morsri til at kæmpe med Narongchai Sitchomyut.

Det skal forudsige fremtiden for Bigbank at være den berømte eller det berygtede.

Bigbank Ch. Khaoyuhaisuzu bliver for at være den velkendte hvis han kan vinde Kengkat P. Pekko som den anden af Suek Chitmuengnon denne 7 januar i 2016. Derefter har Ouan Muengnon tilkendegivet, at denne kamp kunne påpege hans fremtid at være den gode eller dårlige.

 

For Suek Chitmuengnon og Suek hjorte Kertphet udsendes denne 7 januar i 2016, kan det have Ouan Muengnon, Deer Kertphet og teamwork til at tage sig af de master; nemlig Kaokarat til at kæmpe med Fahmai P. Riengram, den anden, eller Kengkat P. Pekko til at kæmpe med Bigbank Ch. Khaoyuhaisuzu, Pangtor Ph. Lakbun til at kæmpe med Tewarit Dabphommahachai, Nareudate The Gulf Pattaya til at kæmpe med Seisat Paemeanburi, Muengphonlek Dabpommahachai til at kæmpe med Pentor T. Pran 49, Sangdaew Arawan til at kæmpe med Mew Ch. Khaoyuhaisuzu og Fluknoi Singbansrang til at kæmpe med Kongsuek Suranareeyim denne fantastiske kamp.

 

Til forudsigelse af Bigbanks fremtidige Ch. Khaoyuhaisuzu har Ouan Meungnon afsløret, at denne kamp kan være den store at påpege den gode eller dårlige fremtiden for Bigbank for at overvinde sin par, en 7 januar i 2016.

 

Ouan har afsløret, at Bigbank har nu sin bedre form med hans gode fremtid af boksning, men det bør vente, indtil denne 7 januar i 2016 om hans fremtid kan være i gode eller dårlige måde måde.