Monthly Archives: October 2015

Det har anmodet om Muay Thai fans til skam “Yod ET”.

Somneuk Tonsoke eller den store boss af Phetsomneuk har bekræftet, at selv om han har arbejdet i lang tid, han ikke har sin dårlige historie for at lave en liste af bokserne i dette boksning cirkel eller bryde reglen. Således han gerne Muay Thai fans til skam for boxer opkaldt YodET også fordi han ikke foregiver at svigte i kampen, som enhver anklaget for ham.

 

Mens Somneuk ikke vide, hvorfor alle har buhede hans bokser, især for ham at udføre sin opgave med sin fond uden som ønsker for at drage fordel af sin bokser. Somneuk Tonsoke eller den store boss Phetsomneuk boksning lejr har afsløret, efter at YodET er blevet fyret af dommere Praianan boksning program den sidste kamp Lumphinee efter kampe med Baikhan W. Sangthep. Nu, føler han mister sin følelse meget, fordi han er overbevist om, at hans boxer har kæmpet fuldt ud. Derefter, han har sat spørgsmålstegn ved, hvorfor alle har buhede sin bokser til at fejle af kampen, og han ønsker at kalder for fairness til sin bokser også fordi hans boksning lejr er den lille. Derudover udfører han sit tag med sin fond for at se boxer god fremtid. Således, dette problem er han indrømmer til mister sin følelse af meget.

 

Derfor, den store boss af Phetsomneuk har bekræftet, at indtil nu han har aldrig lavet det dårlige navn til boksning cirkel eller har lavet fejl før. Derefter, Muay Thai fans bør skam for hans boxer opkaldt ET. Mens han snyder aldrig til nogen, bortset fra at gøre med kærlighed, han har aldrig benyttet den fra sin bokser sikkert.

 

Den store boss Phetsomnuek boksning lejr sagde, at det ikke bør skylden for ham, fordi hans boksning lejr er den lille. Således, det skal skam for bokserne, og indtil nu har han arbejdet dette område uden at skabe nogen dårlig historie. Tværtimod, havde han gjort med kærlighed uden ønske nogen gavn eller at drage fordel af bokseren. Desuden, han har gjort med sin oprigtige og respekt.

“Yokwittaya” kunne få gode navn.

Wittaya Phetsemuen er virkelig overbevist om, at hans elskede boxer eller Yokwittaya Phetsemean måske har den berømte navn denne kamp helt sikkert på grund af hans gode forbereder at vinde Neunglanlek Chitmuengnon. Mens læreren Surat Sianglor har pralede der nu Yokwittaya er ikke bange for hans par en for at vinde ham.

 

For Suek Muai Thai Chedsee udsendes sidste søndag 20 September 2015 kanal 7 boxing stadium, vil der være mester par, en eller Nuenglanlek Chitmeungnon til at kæmpe med Yokwittaya Phetseamean og andre. Derfor har nu Wittaya Phetsemean eller lederen af Yokwittaya afsløret, for denne kamp hans elskede boxer har forberedt sig godt til praksis Daterat boksning lejr sidste måned. Derefter, efter at han har fattet guldmedalje world champion har han praktiseret sig straks til at have den gode huld løbende. Efter at han har mødt Neunglanlek, kan det dog ikke have noget problem for ham at være vinderen for sikker.

 

Mens læreren Surat Sianglor har afsløret, nu han er ikke bange for sin par, en, fordi han har set, at Neunglanlek er knæ bokseren til at være nemt for ham at blive udkæmpet. Betydeligt, for denne kamp Yokwittaya har hans god strategi at lade den boksning fanklub råber uden skuffelse.

“Mai” har bekræftet for “Lomtaley” til at kæmpe for den store kamp.

Sia Mai Bangkaphi er stadig vred efter den sidste kamp Lomtaley Sitsorueng har tabt til Sakmongkol 96 Pheenuang. Således, denne kamp skal han vise de gode gerninger uden at foretage nogen skuffelse. Derudover kan det vise, at Lomtaley har viste det godt øve med omhu og god opmærksomhed. Men nu er det tid til at kæmpe med Rakkitti T. Phaophiamthrab og han måske ikke være taberen, fordi han har sin større størrelse.

 

I øjeblikket, kan Lomtaley Sitsorueng blive for at være den førende berømte bokser; men sidst han har mistet til Sakmongkol 96 Pheenang Keezayim med dårlig forventning. Således, denne onsdag 23 September 2015 Lomtaley kan kæmpe med Rakkitti T. Paopiamthrab i 127 pounds lige Suek Chucharoen Muai Thai Rachadamnern boxing stadium af støttes fra Sia Mor eller Chuchareon Raweearamwong, men han ikke har konfronteret med hinanden før.
sidste torsdag aften, Sia Sommai Sakulmateta eller lederen af Palangmai og lederen af Lomtaley har fortalt hver bokser til at tage vare sig selv og leve godt især for hans ikke tilfredshed af ydeevne for Lomtaley.

 

Sia Mai sagde, at nu Lomtaley altid viser den dårlige præstation, bortset fra sin gode øve. Denne gang han giver imidlertid mulighed for til ham igen for at kæmpe med Rakkitti. den anden side om sit navn er bedre kan han miste spillet på grund af sin større størrelse til at lade Lomtaley gå glip af for at blive vinderen.

“Ouan” har gjort Wihokthongkham eller de nye stjerner til at kæmpe på Suek Chitmuengnon.”

Ouan Muengnon kunne bringe Wihokthongkham nye stjerner til at kæmpe i Suek Chitmuengnon denne 30 September 2015. bliver der god fortune par boksere; nemlig, en master eller Yodphayak Ph. Chareonphat til at kæmpe med Phetaek Ph. Chalad, Thanchai Santiubon til at kæmpe med Mew Ch. Khaoyuhaisuzu og Khomphai Mahachaiphattana til at kæmpe med Klaphachon Luakbanyai. Senere, bør boksning fanklubben juble op bokserne til kampene de store match denne 5. oktober 2015. I øjeblikket, har det stadig fjernet problemet for disse boksere.

 

Ouan afslører, at denne 30 September 2015, vil være det lille program af Suek Chitmuengnon at være setup ved at bringe nye stjerner eller Wihokthongkham for at blive overvåget af boksning fanklub. Desuden er alle formue, det skulle forudsige, hvem der kan vise bedre form. Endelig, efter 30rd September 2015 måske det setup for det lille program for at blive inviteret af boksning fanklub at juble op til den store kamp denne 8. oktober i A.D.2015, og nu det stadig har fjernet problemet med bokserne.

 

For Suek Chitmuengnon udsendes denne 30 September 2015, vil der være mester par, en eller Yodphayak Ph. Chareonphat til at kæmpe med Phetaek Ph. Chalad, Thanchai Santiubon til at kæmpe med Mew Ch. Khoyuhaisuzu, Khomphai Mahachaiphattana til at kæmpe med Klaphachon Luakbanyai, Rungsak Sakburirum til at kæmpe med Donking Morbeskamala, Sangdaew Arawan til at kæmpe med Muengchai Tanaimichael, Phetsanguan Arawan til at kæmpe med Witsanuchai Chitmuengnon , Kanthong Ph. Muengchumporn til at kæmpe med Pornwayu S. Yingchareonkarnchang.