Monthly Archives: August 2015

Ikke tillade andre boksere til at træne boksning-lejren.

Sia Khwag P.K. har afsløret hans sind, der senere ikke kan han tillade andre boksere fra andre boksning lejre at øve sig, bortset fra P.K. kun.

 

Sia Khwag P.K. eller den store boss P.K. har afsløret hans sind til at bekræfte med journalister Muai Siam, der fremover P.K. boksning lejr ikke kan tillade andre boksere fra andre boksning lejre til praksis sin boksning lejr igen selv om bokserne er fremragende dem. den anden side kan han tillade boksere fra P.K. boksning lejr skal uddannes, især for blomstre dem i dette boksning cirkel.

“Oud” tillader “Mit” setup programmet boksning.

Oud Phibun har takkede for Sia Nao, Sia båd og Sia Tung herunder af Mitnakorn, der har taget sig af sidde Oud Phibun boksning lejr og alle boksere til at få den berømte navn. Sidst, har han sendt Phetdam Sitoudphibun under Phetyindee Academy bliver 100,000 baht bokser.

Sidste mandag, er blevet afsløret reporter fra Oud Phiboon eller den berømte leder af Ubonrachthani-provinsen, der i dag han ikke har haft tid til at tage sig af de boksere fuldt indtil tildele arbejde til Sia båd til at tage sig af. Efter dette, har Sia Oud Phibun takkede for Sia Nao, Sia båd, Sia Tung og Mit Nakorn, der har taget sig af bokserne på Sitoudphibun boksning lejr for at skabe det gode navn af boksning lejren ligegyldigt af Phetmorakotkerttisak (Sitaek A. Bualert) og Phibun. På den anden side har han tilladt Phetdam at være af Sia båd ved at holde praksis på Phetyindee Academy samt at være selvsikker og håber, at denne bokser kan gå frem for at være 100,000 baht sikkert.

Sia Oud Phibun sagde, at “for nylig, han stadig har spillet rolle i boksning cirkel. Men han har tildelt til Sia båd til at tage sig af bokserne, fordi han ikke har haft tid til at hellige sig i denne valgperiode. I øjeblikket, alle er blevet uddannet på Phetyindee boksning lejr og 5 stjerner kylling daewyim under støtte af Phetyindee teamwork eller Sia Nao. Endelig bør det takker Sia Nao, Sia båd og Mit Nakorn hvem han respekterer alle tid samt efter og sender opmuntring til Phetdam også. Derfor kan denne bokser fremtid være på den gode måde for sikker.

“Phetphandam” har sin store form at vinde for 8 kampe.

Lietunent Ran Sarakham har jublede op den nye stjerne eller Phetphandam Dabransarakham der har hans hotteste form efter vinde for 8 kampe udsendes kanal 7 i denne søndag i 2nd August 2015. Således, det er sikkert at Sanphon Luakbanyai kan blive for at blive den næste nye stjerne i fremtiden sikkert.

 

I dette øjeblik, Lietunent Sarakham eller Lietunent Jens Yossaphon har trænet Chuchareon Dabransarakham at være den store nye stjerne allerede ved at vinde sin par, en for 8 kampe ordnet fra vinde Samingnoi S. Abdul og Teelek S. Sulaiman for to gange gange samt banke Sia Phichit Kertchareonchai, Singtothong Wangmeunhadaew, Khwaosanit Dragonmuaithai, Phansak W. Wannatawee at forstå mester i North East Muai Siam club i 49.5 kg. herunder for at banke Chalermkert T. Chaiwat og Sanphon Luakbanyai kanal 7 søndag 2 August 2015.

 

I den aktuelle dag, Phetphandam har sin hotteste form ved at vinde for 8 kampe og er støttet af Sia Chun kanal 7 denne 2ndSunday af August 2015. Dette er den store chance for Phetphandam til at vise den store form for at favorisere de Muay Thai fans over hele landet med tillid og hans gode sans.

“Nuengthep” er forladt fra denne boksning cirkel.

Neungthep nært forestående luft eller den elskede bokser kanal 7 har annonceret gennem personlige facebook, som han gerne ville forlade nemlig kæmper i dette boksning cirkel. Desuden resulterer det fra hans huld, synet og alderdom. Men det bør takke for boksning cirkel til at støtte ham indtil nu samt Muay Thai fans der altid juble op ham og sende opmuntring hele tiden indtil nu.

 

Nuengthep nært forestående luft eller den velkendte bokser Rachaburi provinsen er under støtte fra Sia Chun Kertphet eller promotor Pheeraphongtheeradatephong og gamle discipel af advokat Toi nært forestående luft eller Sombun Nirutthimethee, der har skabt det gode navn denne boksning cirkel gennem kanal 7 og Lumphinee meget. har han annoncerede for at afslutte kampene formelt via sin facebook, efter han har slået Kwanphet S. Suwanphakdee Lumphinee boxing stadium tredje runde udsendes denne 3: e juli 2015.

 

Derefter, det bør takke for alle at juble op og sende tilskyndelse til Nuengthep. Men med hans huld, alderdom og svage øje seværdigheder, det kan være nok til at få den gode oplevelse af kampene denne boksning cirkel.