Monthly Archives: May 2015

Der er flere præmier til at stimulere par, en af Toyota til at bekæmpe underholdende.

Sia båd eller Nattadate Wachirarattanawong er virkelig sikker på, at for Toyota boksning rundt om det kan være kampen mellem Kwankhao af Rattanabundit står over for med Yodthuanthong Phetyindee akademi til at kæmpe med funniness for favorisere Muay Thai fans meget. Det er derudover den sidste kamp at en god præmie med hver enkelt kan bevise hans præstation i fremragende måde.

 

For Suek Muai Dee Witheethai udsendes denne søndag 3 maj 2015 Rangsit internationale Muay Thai stadium, kan dette program blive vist igen. Desuden, denne søndag kan det være den sidste kamp i 1. Toyoya Millionnaire mellem Khwankhao af Rattanabundit Universitet står over for med Yodthuanthong Phetyindee. Derudover vinderen kan vinde 500,000 baht følgende af den anden at 300,000 baht, og sidst Sia båd eller Nattadate Wachirarattanawong har afsløret, at dette par bokser måtte kæmpe for at være værd penge fremragende måde.

 

Sia båd sagde, at dette par bokser er den endelige, mellem Khwankhao og Yodthuanthong for kæmper med funniness for at favorisere Muay Thai fans sikkert med store mængder af penge næsten total 1 million baht. Derefter, måske dem begge kæmpe underholdende, Muay Thai fans ikke bør gå glip af dette program af Suek Muai Dee Witheethai med en eller anden grund.

Altid kan punkt at “Phetwasorn” vinde “Sakphet” med hans pragtfulde form.

Kingthong Luakphrabat har advaret Tor ikke at tænke, Phetwasorn P. Ounnut kunne have sin bedre form end Sakphet med sin bedre navn end Sakphet. Dog bør det lade Muay Thai fans for at se formen af Sakphet, efter han har slået sit par boxershorts til 5 kampe kontinuerligt. Derefter, Suek en konge Thong udsendes denne fjerde maj 2015 måtte han kæmpe som master par bokser. Derfor, alle tror at Phetwasorn måtte kæmpe i den bedre måde end Sakphet, de kan juble for denne side, fordi Dendanai Aekwit eller senior af Sakphet kunne udfordrer dem til at ved svar til hans side også.

 

For master par bokser af Suek en konge Thong udsendes denne fjerde maj 2015 Rachadamnern Muay Thai stadium i selskabet Kingthong Luakprabat kan gøre listen over Phetwasorn P. Ounnut at kæmpe med Sakphet Kerttiphattaraphan i 114-116 pounds af overenskomstforhandlinger i 2 pounds. Desuden, selv om Phetwasorn har nu stadig hans flere fordele, bedre form og bedre navn end hans par bokser, arrangøren ønsker som Muay Thai fans til at tage et kig i form af Sakphet, efter han har slået sit par bokser for 5 kampe løbende. Som et resultat, kan alle, der ser at Phetwasorn har sin bedre ydeevne end Sakphet bør se den fremragende præstation af Sakphet med gode støtte af Dendanai Aekwit eller senior af ham også.

 

Kong Thong afslørede, at på trods af bedre navn af Phetwasorn, det bør bedst hensyn til Muay Thai fans ikke at se formen for Sakphet at være værre end Phetwasorn, efter han har slået sit par boxershorts til 5 kampe kontinuerligt. Desuden kan enhver, der ser denne måde kontakt til Dendanai Aekwit eller senior af Sakphet for at være sikker på, om hans form. Derudover denne par bokser har hans muligheden ikke kampen med fuld runder af hver af dem kan blive slået.

Alter fra kampene med “Orono” til “Phanphayak”

Sommai Sakulmateta har lavet en beslutning om at afslutte kampene med Orono Y. Yong 101 fra Suek S. Sommai program og Suek en Kong Thun denne 6 maj 2015 at kæmpe med Phanphayak Sitchatik i 127 pounds i Suek S. Sommai i den store kamp denne 7th maj 2015 Rachadamnern Muay Thai stadium. Desuden er det sikker på, at kampene i 127 pounds måske værd for Muay Thai fans for at investere pengene helt sikkert samt kæmper med funniness selvfølgelig.

 

Sommai Sakulmateta eller førende af Palangmai gruppe måtte kæmpe i de 2 store kampe det 6 maj 2015 og denne 7th maj 2015 Rachadamnern Muay Thai stadium. Sidst, Phetlamsin er ikke klar til at kæmpe, han har forladt fra denne kamp for at kæmpe med Orono Y. Yong 101 i Suek S. Sommai og Suek en Kong Thun denne 6 maj 2015, er blevet støttet af Surachai Nayoksanya til at kæmpe med Phanphayak Sitchatick i 127 pounds i Suek S. Sommai som den store kamp denne 7th maj 2015 i stedet. Hertil kommer, han er virkelig sikker til at kæmpe i 127 pounds, at det måtte være værd for Muay Thai fans for at investere pengene helt sikkert med kæmpe underholdende for sikker. Derudover måtte wiphawadis kæmpe med Samingdate Datefaifah også.

Båden har send opmuntring til “Sam-A” skal fortsætte med at kæmpe.

Båd eller Nattadate Wachirarattanawong har sendt beskeder til at sende opmuntring Sam-A i 5 stjerne kylling deaw yim. Derefter skulle han føler desperate efter at blive slået af Phanphayak Chitmuengnon i den første runde sidste 29 April 2015 Rachadamnern Muay Thai stadium. Således, vores liv kan være i op og ned niveau, Phetyindee er parat til at støtte ham fuldt ud.

 

Derfor nu båd har opholdt sig med Sam-A i flere år, og Sam-A er en af de mest stolte bokser for at gøre hans boksning lejr skal være velkendt. Derudover er Sam-A med ham samt Rachaburilek og Sam D da han er begyndt at sætte sin boksning lejr. Derudover Sam-A bokser til at øge sin komfort, herunder som det gode eksempel til junior dem af denne boksning lejr uden hans klage for at kæmpe i hver vægt og hans gode lovende.

 

I dag, er det en dag, at alle føler sig skuffet, fordi det bliver for at være dårligere perioder efter Sam-A har været slået af hans par bokser igen. Efter at alle er kommet inde at se hans symptom hospital værelse, og Sam-A kan ikke sige noget fra hans mund med sine kun hoved rysten og hans gråd. Dog kan han med sin kamp Se hans praktisere god opmærksomhed, fordi Sam-A håber at være vinderen i dette spil og dette spil har god mening at ham meget som ene af alle boksere at bevise hans præstation. Tværtimod ikke har alt været som hans håb, fordi det bør acceptere den sandhed, at Phanphayak er også en af de rigtige boksere med gode manerer og fremragende ydeevne til at kæmpe. Båden vil dog gerne velsigne Sam-A til at opretholde sin stilling kampe længe med de reelle beundrende denne bokser meget.

 

Derfor er det virkelige, livets at alle kan have op og ned niveau af liv, at vi ikke kan forvente for meget. Derefter, i dag det skal acceptere, at de gode er blevet vedtaget, men det lefts kun worriedness til Sam-A kun. Desuden, bortset fra hans ondt Muay Thai stadium dette sår stadig bryde hans hjerte længe. Faktisk skulle han dog desperate fordi han mener, at nu er der flere af Muay Thai fans til at sende opmuntring til ham. Som et resultat, skal vi passere en ond drøm sammen, og det er bestemt at nu alle vindueskarm gerne se Sam-A til at kæmpe i den næste kamp helt sikkert. Endelig båd kan ikke forlade Sam-A til at være alene og han vil gerne se braveness af Sam-A også.