Monthly Archives: January 2015

Bare kun fortælle båd at gøre fremragende listen over boksere.

Båd eller Nattadate Wachirarattanawong bekræftede, at han er glad for at bringe Dekwisatekkanongdate til at kæmpe for gunst Suek Chao Muai Thai Muay Thai fans bokser. Men hvis dette er kravet om Muay Thai fans skal have en snak inden, det skulle være det store problem for sikker.

 

Desuden, båd eller Nattadate Wachirarattanawong, der er ung og varm initiativtageren, har også afsløret til journalister Muai Siam efter at bringe par bokseren fra Dekwisatekanongdate program til at kæmpe for at vende tilbage lykke til Muay Thai fans i Suek Chao Muai Thai i slutningen af året for at indtryk fra Muay Thai fans af Suek Chao Muai Thai. Således bør det takker dem for ledere at give ære til ham meget samt takke for hvert hoved Muay Thai træningslejr, der har taget sig af hans boxer godt med perfekt udførelse af alle boksere. Derudover føler han glad for at bringe Dekwisatekanongdate boksere til at kæmpe for Muay Thai fans i Suek Chao Muai Thai igen som krav for Muay Thai fans efter at have en snak inden med noget problem.

 

Båd sagde, at han tidligere har gjort listen over 1 eller 2 par boxershorts på grund af sammenføjning af et andet program for andre par boxershorts. Således har han ingen chance for at gøre listen meget som denne gang før for 4 par boksers indtil får ros fra Muay Thai fans. Således vil det være glad, hvis bokserne i kanal 3 ikke har en anden kamp at kæmpe for at deltage i dette program med fuld deltagelse af ham og hans teamwork.

Iiad har lavet listen fejrer for regnskabsåret ged.

Chun Kertphet eller promotor Peerapong Theeradatepong har startet ged nytår med behandling med saltlage Iiad fra sydlige Thailand eller Peemai Arawan til ansigt med den gamle fortaler eller Tawarit den bedste Udorn med overfyldt af master par boxershorts fuldt ud i dette program uden at foretage nogen skuffelse.

 

Nu, listen over par boxershorts er stadig den samme for Suek Muai Thai Ched Se i det nye ged år 2015, det kan setup dette program den næste søndag 4. januar 2015 Lumphinee boxing stadium i samme tid. Derudover har initiativtageren afsløret at teamwork Muai Siam at til nytår eller den første uge, kan han gøre en beslutning om at gøre listen over denne lille par bokser til at kæmpe med hinanden igen mellem Peemai Arawan og Tewarit den bedste Udorn, efter at de har taget tur til at være taberen og vinderen for én gang. Derefter, det mener, at dette spil kan være sjovere, og Muay Thai fans bør ikke gå glip af for dette program som den nye år gave til alle.

“Khaophong” kunne ikke forlade fra denne boksning cirkel absolut.

Tawee Ampornmaha eller Khaopong Sittichuchai eller tidligere kendte Thai boksning og sølvmedalje i olympiske stadig efterlade ikke fra boksning cirkel selv om han har trukket sig tilbage fra arbejde da han var 55 år gammel Osotsapa selskab. Men han er hæderlig at deltage i narrative team af Suek Chao Muai Thai Om Noi boksestadion hver lørdag som den sidste tid.

 

Desuden Khaophong Suttichuchai er den tidligere verdensmester Thai bokser eller sølv medalje af olympiske Los Angelis 1984, men efter han har forladt fra sin boksning cirkel, han har arbejdet for Osotsapa virksomhed før at gå på Pension fra hans arbejde siden han var 55 år gammel Osotsapa den sidste dag lørdag 27 December 2014.

 

Derudover sagde Kaophong eller Tawee, at han er gået på Pension fra Osotsapa da han var 55 år gammel, men han følte sig tilfreds med at arbejde i dette firma meget på grund af støtte fra senior dem hele tiden. Dog efter hans Pension der er flere virksomheder til at kontakte ham også, besluttede endelig han at deltage i narrative team af Suek Chao Muai Thai Om Noi boxing stadium med at blive hæderlig for ham meget arbejde i sin elskede opgave til denne boxing cirkel yderligere.

Støtte til “Phetdam” for at være den gode fremtidige ene.

Den nye fremragende bokser fra Lamplaimat af Burirum provinsen eller Phetdam S. Sangakarnchang har viste det smukke form. Sidst, har han kæmpet i Million baht af Rachadamnern Muay Thai stadium at overvinde sin par boxer eller Toryodsiam Sorchor Wichitpadreaw for at vinde 1 million baht tilbage til Buriram provinsen med lindre fra wonder. Derefter, den smukke hoved dame af S. Sangakarnchang Muay Thai training camp og ejeren af Lamplaimat Maskinværksted er virkelig stolt om dette emne som bedste med hensyn til Palangmai gruppe teamwork i denne 2015 at skubbe op hendes bokser for at forstå mesteren i et andet program også at være ære i høj grad af hende hengivne og elsker Thai boksning stil for landskab Muay Thai training camp.

 

Pha S. Sangakarnchang eller den smukke ejer af Maskinværksted åbenbaret gennem Muai Siam at hun gerne vil bedste henvisning til Palangmai gruppe at skubbe op Phetdam S. Sangakarnchang i denne 2015 at være den velkendte sikkert. Desuden har det nu tidligere mester eller Nampon PK Peaster O tage sig fuldt ud i dette emne med friskheden af Phetdam efter fatte champion at vinde million baht fra Torsiam Sorchor Wichitpadreaw i to millioner baht Rachadamnern Muay Thai stadium. Desuden, hun sigte at i denne 2015 sin bokser kan forstå mester i et andet program til ære for S. Sangakarnchang boxing stadium igen med quaranteeing at gøre skuffelse til Muay Thai fans sikkert med tillid til bokser. Derudover har han senere vandt flere par boksere samt.