Monthly Archives: November 2014

“Samart Payakaroon” erklærer

“Payak Nayok” Samart Payakaroon er ikke bekræfte, at han kan deltage i åbningskampen af Isuzu turnering boksning 25 i Jao Muay Thai på lørdag, December 6th, på Aomnoi Muay thai stadium eller ikke men Muay Thai fans ikke bør bekymre dig. Han tager sig Ritdet, bokser, der vil kæmpe i dette program meget godt.
“Payak Nayok” Samart Payakaroon, lederen af Pobteeratam camp sagde med Muay Siam reporter i direkte, at han ikke er sikker på at slutte sig til åbningskampen Isuzu turnering boksning 25 i Jao Muay Thai på lørdag 6 December kl Aomnoi eller ej, fordi han er meget travlt i dag. Han må være MC, spille drama og synge en sang. Men Jao Muay Thai Muay Thai fans bør ikke bekymre dig, fordi han tage sig Ritdet, bokser, der vil kæmpe i åbningskampen med Rungrawee P.K.sandchai Muay Thai gym meget godt.


“Tidligere hvis jeg ikke gå ud for at arbejde, vil jeg tage sig Ritdet, jeg ønske ham succes med turneringen boksning engang tid, men hvis jeg har arbejde at gøre, jeg arbejde, fordi jeg har en masse arbejde men Jao Muay Thai Muay Thai fans ikke bør bekymre dig. Han er en god dreng og har til hensigt at bekæmpe denne gang. Hvis jeg var en ledig tid i åbningskampen, vil jeg komme fordi åbne-lukke ceremonien af Isuzu turnering boksning er en stor, men hvis jeg har travlt, jeg kommer ikke. Må ikke bekymre dig om min boxer fordi vi passe ham udmærket”Samart sagde.

Plan for “Kertphet” at angribe hans par bokser i den hårde måde.
Denne time, Kertphet Suanaharnpeakmai er stadig i den varme form efter viser god form i Suek Muai Dee Witheethai på kanal 11, desuden, det bør acceptere for det gode navn, styrke og udførelsen af Nong O 5 stjerner kylling daewyim, der har flere ulemper end hans par bokser. Derefter kunne han endelig bruge sin friskhed til at overvinde sin par bokser i 134-132 pounds uden at bekymre sig om hans styring af vægt meget.
Desuden, på grund af hans god strategi, han kan have udsat at være mester i Thailand i letvægts også af vender i Suek Phetyindee på fødselsdag af Sia Nao Phetyindee på denne tirsdag i 25 November 2014 på Lumphinee-Lamintra Muay Thai stadium.
Efter Kertphet Suanpeakmai har viste den friske form i hver boksning kampe af Suek Muai Dee Withee Thai, tilhører Sia Roj Nongyao boksning lejr i distriktet Pluakdang af Saraburi province, teamwork af Phetyindee har push up ham til at kæmpe i den næste kamp for grådige mester i Thailand i letvægts 135 pounds med Nong O 5 stars kylling. Dog kunne Nong O forhandle sin vægt til ham i 132-134 pounds for hindre hot form af Kertphet.
For Kertphet, bokser med ansvar for Pairoj Nongyao, har lederen af Suanaharnpeakmai boksning lejr i Pluakdang af Saraburi province afsløret til Siam sport, efter at han ved, at sin bokser måske står over for med Nong O, han befalede ham at øve sig i en uge nu med hensyn til at blive vinderen.
For Suek Kertphet, denne time han er den varme af denne boksning cirkel efter han har vundet alle kampe i Suek Muai Dee Witheethai; hans ydeevne, styrke og navn har dog flere ulemper end Nong O i 132 pounds. Derefter, hvis han tilbud sin vægt til at kæmpe i 134-132, det viser, at han ikke har regnede meget vægt til sin par bokser. På den anden side kan Sia Roj støtte Kertphet i denne kamp fuldt ud ved at give et stort pengebeløb til træner af ham for 20,000 baht, hvis Kertphet er vinderen, alle af dem vil måske føle sig glad.

Der er den store kamp med lys og lyd for Topking serien.

Sia Num Top kongen har quaranteed rede af Top King World Series udsendes denne 15 November 2014 i Paris af den elegante boksestadion med lys og lyd med 9000 siddepladser. Derefter, de fleste franske Muay Thai fans reserverer alle pladser; Dette program har alle samme par boksere som den sidste kamp. Men det bør bekymre sig om Sansatan S. Suradate til ansigt med den svære opgave at kæmpe med Ko Inter eller svær par bokser for første gang.

 

For Suek Top King serien den anden boxing stadium setup Paris, vil det føre ved Buakhao Banchamek følge af kendte dem; nemlig Pakorn P.K. Sanchai Muai Thai Yim, Sansatan S. Suradate, Thongchai Sitsongpheenong til at kæmpe med de udenlandske par boksere. Til projektlederen eller Sia Num eller Narit Wongphrasertkarn, har han sikret om klargøringen af opsætningen af Top King World Series anden boxing stadium i Paris, der vil setup Velo Dome nationale med 9000 siddepladser. Der er nu desuden forberedelse næsten 100 procent med de franske teamwork. Således nu de udenlandske Muay Thai fans reserverer pladser at se, især for Buakhao Banchamek eller deres elskede bokser herunder af par boxershorts af Top konge og Super Fight kamp. den anden side nu er arrangøren bekymret over Sansatan S. Suradate, der kunne kæmpe med fremmede for første gang på grund af hans vender med den mest alvorlige. Derfor bør han praksis sig godt med sin god forberedelse.

 

Sia Num sagde, at nu er der forberedelsen af setup programmet og boxing stadium næsten 100 procent med 9000 siddepladser. Desuden, nu de udenlandske Muay Thai fans reserverer pladser for at se Thai boksere fører af Buakhao m.fl. den anden side, det bør være bekymret for Sansatan S. Suradate til at kæmpe med den mest alvorlige, han bør forberede sig godt til at blive vinderen af kampen.

Bokserne har kæmpet med hinanden før; det vil nu gøre den nye liste over par til at kæmpe.

Store sang eller Thongchai Rattanasuban er virkelig overbevist om, at par boxershorts af Suek Millionnaire af en Thong Chai eller den store match udsendes denne 10. November 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium ikke kan skabe skuffelse til Muay Thai fans sikkert. Men selv om tidligere, er der flere par boksere til at kæmpe med hinanden før, denne gang kunne være værd at betale for Muay Thai fans faktisk på grund af den nye gør listen over par boxershorts.

 

Big Song eller Thongchai Rattanasuban eller promotor af Suek en Thong Chai og teamwork af ham har opsætning til den store kamp igen denne 10. November 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium. Derudover Big Song fortalte reportere Muai Siam med tillid at par boxershorts af Suek Millionnaire én Thong Chai eller den store kamp i denne 10. November 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium ikke kan gøre skuffelsen til Muay Thai fans selvfølgelig. Desuden, selv om der er flere par boxershorts kæmper med hinanden før, denne gang kunne være værd at betale for Muay Thai fans på grund af den nye gør listen over par boxershorts.

 

Thongchai sagde, at selv om dette program får de par boksere at hævn, der er formere nye par boksere til at kæmpe. Derudover har han bekræftet, at dette par bokser er den morede og Muay Thai fans af Suek en Thong Chai kan imponere som de sidste kampe, især for denne kamp at vise de gode former for flere par boxershorts. Desuden for Taksinlek, som netop mistet spillet i de sidste kampe for 2 gange, nu kan han kæmpe med den nye par bokser vinder sikkert herunder Jojo og Pakkalek, der tog tur til at blive vinderen og taberen, især til at kæmpe med hinanden i dette nye match. For tabere i sidste kampe, kan de have deres gode erfaringer, erfaring for at forberede sig en bedre måde uden at bekymre dig.

“Phd. Kitti” understreges, at hvis Muay Thai fans elsker bokser faktisk, de skulle komme til at juble.

PhD. Kitti Paopiamtrab eller Chachoengsao provincial direktør har quaranteed arbejdet i Sia Yang eller Surapon Narathreekul i Suek Khunsuektrakulyang, som bliver transmitteret fredag 7. November 2014, at det ikke vil gøre skuffelsen til Muay Thai fans sikkert. Desuden, dette program har været setup med god opmærksomhed at lade Muay Thai fans til at holde øje med 7 par boxershorts herunder for at se koncerter med Yinglee Srijumpon for 300 baht. , det er værd at betale, hvis Muay Thai fans er virkelig elsker deres boxer, bør de være i en travlt med at se, fordi de første par bokser er begyndt at kæmpe kl.

 

PhD. Kitti viste, at for Suek Khunsuektrakulyang og Suek Sorchorwichitmuengpadraew der bliver transmitteret fredag 7. November 2014, han vil støtte fuldt ud og gerne Muay Thai fans til at være i en fart for hepper op boksere i dette program, som de første par bokser er begyndt at kæmpe kl. hvis de kommer sent, kan de gå glip af dette gode program.

 

For par bokser Suek Khunsuektrakulyang radio denne fredag 7. November 2014 Lumphinee Muay Thai stadium, Sia Yang eller Surapon Naratreekul har inviteret Phd. Kitti Paopiamtrab eller provincial rektor for Chachoengsao, Sorchor Wichit Padraew, Sorchor Toi Padraew og teamwork af nye arbejde gruppe til at støtte master par bokseren af Yodlekphet A. Sangtawee til ansigt med Uaisaopor Sucheebameekaew efter den anden par boxer eller Sanwangchai J.S.P. til ansigt med Fah T. Sangthiannoi Phetnamngam S. Meeudorn til ansigt med Phetbankwag S. Sommai, Yodsiam Sorchor Wichitmuengpadraew til ansigt med Laisia Orbortor Nonethong, Rachasak Teedet 99 til ansigt med Ngaophayak Orbortor Nonethong. Desuden, efter endt dette spil master par boksere kan deltage i koncert med Yinglee Srijumpon også.