Monthly Archives: July 2014

Hånd i rapporten skal godkendes af 38 år; Store sang lavet lister over 2 par boxershorts.

Ved siden af at gøre listen for 100,000 baht par boxershorts, Thep Thamma bekræftet, at for den store kamp i Suek en Thong Chai udsendes 14 August 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium, Thongchai Rattanasuban har tildelt arbejde for teamwork at gøre rapporten udvalg i Rachadamnern Muay Thai stadium for at indstille møde dette tidligt i August ved at gøre listen over par boxershorts til at forstå mesteren i 105 pounds og 108 pounds for denne kamp.

 

Thep Thamma eller teamwork eller assistent for Suek OneThaongChai afslørede hans sind til reporter Muai Siam efter Thongchai Rattanasuban har lavet listen over par boxershorts denne 14 August 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium bestående af de berømte stjerne parret boksere herunder af én Phichit Meenayothin at forstå mester i 105 pounds med Chaimongkol Sucheebameekaew og Phetmeungchon P. Suanthong at forstå mester i 108 pounds med Kumarndoi S. Chitpakdee og 2 andre par boxershorts.

 

Thep sagde, at initiativtageren Thongchai Rattanasuban sidst for Suek OneThongChai den store match udsendes denne 14 August 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium, har tildelt arbejde for teamwork at gøre rapporten for udvalg Rachadamnern Muay Thai stadium for at definere møde i begyndelsen af August og lade boksere for at forstå mesteren i 105 pounds og 108 pounds. , nu teamwork er offentliggjort rapporteret til at sende til sekretæren til anvendelse i mødet snart sikkert.

“Kertphet” vil stå med “Denphanom”

Det er en fordel for Sommai Sakulmateta, der har bragt Kertphet Suanaharnpeakmai at vinde Yodthuanthong Phetyindee Academy i Bangrachan programmet som den sidste kamp. , nu Sommai er sket listen for at kæmpe med Denphanom af Kela Korat skole allerede til at stå som master par bokser i Suek S. Sommai for den store kamp denne 21 juli 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium. Derudover er det sikkerat Muay Thai fans i Thailand kan være værd at betale penge på grund af god form og lignende vægten af dette par bokser.

 

Der vil være den store kamp skal sættes op 21 juli 2014 ved Sommai Sakulmateta eller promotor af Suek S. Sommai Rachadamnern Muay Thai stadium eller lederen af Palangmai gruppe efter Kertphet Suanaharnpeakmai har vundet Yodthuanthong Phetyindee i Suek Bangrachan. , nu Denphanom af Keelakorat skole kan kæmpe som master par bokser i Suek S. Sommai som den store kamp denne 21 juli 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium sikkert. Derudover Muay Thai fans i Thailand kalder for watch denne drøm par bokser, Sommai har koordineret til teamwork af Suek Bangrachan til at gøre listen over dette par bokser straks. Derefter, Denphanom kunne kæmpe denne 21 juli 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium til svar behovet for Muay Thai fans i Thailand, der kalder for denne kamp. Omsider, kan Muay Thai fans i Thailand tilfredsstille i denne kamp helt sikkert på grund af god form og lignende vægt til at kæmpe.

“Nao” threated “Loma” til at blive slået.

Pornsanae Sitmonchai Muay Thai training camp eller Gud død afslørede, at hans huld er godt for at være sikker på at hævn Loma eller Datenarong W. Suntornnon naturligvis. Desuden, han ved godt at Narong har hans mange underlegne.

 

den anden side for Suek Phetyindee denne tirsdag 8 juli 2014 har Sia Nao gjort listen over par bokser, undtagen Yodwicha P. Bunyasit står over for med Phetbunchu F.A. gruppe, der er Pornsanae Sitmonchai Muay Thai træningslejr eller Siam Kela Award fremragende bokser vender med Datenarong W. Suntornnon til at skabe den gode aktuelle nyheder også.

 

sidste søndag aften journalister var blevet afsløret fra Pornsanae Sitmonchai Muay Thai træningslejr eller 33 år gammel bokser fra Kanchanaburiprovinsen at han har holdt øve sig godt med hans tillid til at blive vinderen. Det er således helt sikkert at Muay Thai fans i Thailand bør være tryg ved ham. Desuden hans sidste svare han bare knoced Manaowan efter øve sig i 2 måneder. Derfor bør det være ikke det store problem at kæmpe med Datenarong i 122 pounds, men han vil gerne opmuntring til at udkæmpe denne kamp fuldt ud.

Det er sikker på, at “Prachachai” kan tiltrække Muay Thai fans i Thailand for at se spillet som tidligere.

Grossbaff eller Thongchai Rattanasuban har bekræftet, at i tidligere har han aldrig bragt Phrachanchai PorPhetnamthong Muay Thai lejr for at kæmpe som den første par bokser skal lykkes; men sidst det var vellykket at bringe Phrachanchai til at kæmpe som den første par bokser.

 

Thongchai eller Thongchai Rattanasuban eller promotor af SuekOneThongChai sagde efter bringe de velkendte boksere fra Rachadamnern Muay Thai stadium til kamp i Suek T. Chaiwat, som de store match denne 16 juli 2014 at man alle boksere eller Prachanchai PorPhetnamthong Muay Thai camp kan tiltrække Muay Thai fans i Thailand for at se spillet. Desuden, for nylig har bragt Prachanchai PorPhetnamthong Muay Thai camp at kæmpe som den første par bokser og det var en succes. Derefter, for den næste kamp som store program udsendelse denne 16 juli 2014, det vil være første gang at bringe Prachanchai til at kæmpe med Methee som den første kamp skal lykkes helt sikkert godt. Desuden, hvordan at bringe Prachachai til at kæmpe som den første par bokser er altid vellykket, i den næste kamp resultatet vil være det samme uden tvivl.