Monthly Archives: June 2014

Båre er klar til at arbejde på denne 27 juni til den morsomme.

Det er ikke baseret udvalg at give scores for supporter par bokser af Suek Phumphanmung dette 27 juni 2014; nemlig Nuengthep Sakami vender med Yodsila Faretax. Derudover mener direktør Thad i vægt. I dette tilfælde kan båre mennesker således rolle at arbejde naturligvis afhængigt af vægt og hvordan til at kæmpe for bokseren. Som et resultat, bør ikke Muay Thai fans være lemfældig at se fordi den bygger strategien for hver enkelt; men det er troværdigt, at hver enkelt kan blive slået for at kæmpe med funniness sikkert.

 

Desuden vil der master par boxer eller Sian Kaew Phokaew Phonchangchonburi vender med Pornsanae Sitmonchai, Krangphreenoi Phitakphaphadang vender med Saksuriya Ch. Khoyuhaisuzu, Neungthep Sakami vender med Yodsila Faretex, rodet P. Prasertyim står over for med Deawphayak Sakphlaipaya, Nantawat Ch. Rungroat står over for med Phanomrunglek Kertchareonchai, Phetsaifah Sortor Monphonethong står over for med Aphisit Phonchangchonburi, Khunphan Kertchareonchai vender med Nuengsai N. Pantasane.

 

For Suek Phumphanmeung udsendes 27 juni 2014, afslørede direktør Thad Phumphanmueng, at dette par bokser ifølge supporter par bokser mellem Nuengthep Sakami vender med Yodsila Faretex, ikke er baseret udvalg at give scores på grund af deres vægt, at tillade båre folk til at arbejde sikkert. Men den bygger strategien for hver enkelt, der Muay Thai fans ikke kan være lemfældig at se. den anden side kan det fortælle at hver enkelt kan blive slået med hans par bokser strategi.

“Sakulchailek” har stået over for en hård opgave.

Sakulchailek Dabphangnakornbarn er virkelig glade for at kæmpe med Khaokarat Chitmeungnon Muay Thai camp i PhunSia Muay Thai turnering, så det bør acceptere, at han har sin erfaring er mindre end sin par bokser. Men han forsøgte at køre sin bedste pligt at være mester i kanal 7 og forkæmper for PhunSia Muay Thai turnering i de næste chance.

Da borgmesteren seniorsergent Nithisit Tangsirisakulthai har været initiativtageren, oprette Sakulchailek Dabphangnakornbarn stadig det gode arbejde ved ikke at miste nogen for 10 kampe. Derefter, senere hvis han kan overvinde Khaokarat Chitmeungnon i PhunSia Muay Thai turnering, han kunne forstå forkæmper for kanal 7 som sigt betingelse.

Senere, har Sakulchailek hans god chance for at afsløre med journalister, at han er virkelig glade for at ansigt med Khaokarat eller mester i PhunSia Muay Thai turnering også. Desuden accepterede han, at Khaokarat har hans flere oplevelser end ham selv meget.Således, han ønsker at køre sin pligt som bedst til at forstå forkæmper for kanal 7 og forkæmper for PhunSia Muay Thai turnering i fremtiden. Derefter, han gerne vil være taknemmelig for Dabphang og Dabsak Kongphrab at hellige sig for ham. Derfor kan han være forkæmper for PhunSia Muay Thai turnering med sin bedste forsøger.

Folk benytte Muay Thai i vægt tab behandling

Muay Thai bliver fantastisk kampkunst øvelse i Thailand. Mange mennesker har lært denne øvelse for at øge deres styrke, fleksibilitet og få muskler på en ordentlig måde. I dag, vidste folk i verden godt, at denne øvelse. De fleste af dem er interessant at lære og studere Muay Thai især fra vestlige land. Mænd, kvinder, voksne og børn kan lære og praksis Muay Thai. Det er sikkert øvelse for sundhed mennesker. For denne betingelse bliver Muay Thai mere populære kampkunst sport i verden. Der er ingen specifikke krav til praksis Muay Thai på kursus. Alle mennesker, både mænd, kvinder, voksne og børn kan lære og praksis Muay Thai. Muay Thai kan give mennesker mere fleksibel, stærk og frisk og sundhed. Mange mennesker bliver bekendt med denne kampkunst sport. Million mennesker komme til Thailand bare kun at lære Muay Thai og rejser i holiday seasons.

mttrc_dk14-06-23
Muay Thai stand til at opbygge stærke udholdenhed, mister flere pounds i menneskekroppen, øge selvværd og øge selvforsvar og selvtillid så godt. Der er nogle før motion før Muay Thai kursus begynder. Alle studerende bør praksis jogging, kører, sjippetov og udspænding. At lære og praktisere Muay Thai er en spændende, sjov og fornøjelig. Mange kvinder kom og besøg til Muay Thai træningslejr i Thailand til at lære mere om Muay Thai. De kan lære at forsvare sig mod negative angreb. Øve noget før motion før Muay Thai kan klasse eliminere uønskede kalorier og øge fleksible muskler. Øve Muay Thai er en spændende, sjov og fornøjelig. De fleste mennesker, der studerede denne kampkunst sport kan komme slappe af, fleksibel og rolig selvtillid. Muay Thai har bevist, giver mange fordele for folkesundheden. Muay Thai lære folk hvordan man kæmper godt især udvikle stærk selvforsvar færdighed. I denne sport har folk til at flytte deres knæ, arm, albuer og fødder. Flytte knæ med stærk strøm kan gøre dine muskler mere fleksible. Mens mennesker praksis Muay Thai, kan de ikke indser, at de har brænde uønskede kalorier i kroppen.

Continue reading

“Khwankhao” har god huld til at kæmpe med “Yodwicha”

Khwankhao af Rattanabundit Universitet har holdt sig Sangmorakot Thai boksning stadion for at træne Yodwicha P. Bunyasit for kæmper med Kaimookkhao S. Kerttiwat Camp i den store kamp 11st juni 2014 Rachadamnern Thai boksning stadion. Desuden bekræftet Tone T. Rungthip, at dem begge kunne træne sig selv godt, Muay Thai fans ikke bør være bekymre dig om dette emne.

 

Før kampen om verdens fodbold match 2014 for 1 dag, båd eller Nattadate og Mit Nakorn kan hjælpe hinanden til opsætning til den store kamp ved at bringe de berømte par boksere til at kæmpe. Udover, Yodwicha P. Bunyasit eller den fremragende bokser af Siam crienwoods Award og Kaimookkhao S. Kertthiwat har tilsluttet sig i dette program.

 

Senere, er at journalister blevet afsløret fra Tone T. Rungthip Muay Thai camp, Khwankhao af Rattanabundit Universitet har holdt sig Sangmorakot Thai boksning stadion for at træne Yodwicha P. Bunyasit hver dag for at kæmpe med Kaimookkhao S. Kertthiwat. Mens Yodwicha har kæmpet med Phetbunchu Bophlabunchu for.

 

Tone afslørede, at her er der flere af de store størrelse trænere til praksis, Khwankhao besluttede at træne her. Mens Yodwicha har praktiseret selv at kæmpe med Phetbunchu også; således bør det acceptere at Phetbunchu er stærkere for at kæmpe med sin par bokser uden at bekymre dig.