Monthly Archives: March 2014

“Pornsawan” beder om tilskyndelse til “P. Chalad”

Den stål mand eller Pornsawan Kratingdangyim eller den tidligere verdensmester inviteret muay thai fans juble op og sende opmuntring til boksere i s. Chalad boksning lejr i Srakaew-provinsen, som han har taget sig af. Fordi denne boksning lejr er beliggende i hans hjemby, har han kiggede for boksere af denne boksning lejr. Desuden, nu er der Phetaek og Phettho P. Chalad at være den berømte dem, men der er flere nye stjerner, der bør støttes løbende skal den berømte star også.

 

Pornsawan eller stål mand eller Pornsawan Kratingdang yim afslørede, at efter han er blevet for at være den tidligere verdensmester, han ikke efterlader fra denne boksning cirkel. Men han kommer altid til at se programmet boksning og for nylig har han været vejleder til at lære flere boksere i s. Chalad boksning lejr i flere kampe. Desuden afslørede han, at P. Chalad boksning lejr er beliggende i Srakaew provinsen eller i sin hjemby. Derefter, jeg gerne vil tage sig af bokserne har opmuntring til at kæmpe, og vil gerne bedste henvisning til muay thai fans for at støtte bokserne i denne boksning lejr så godt. Nu, Phetaek og Phettho bliver de kendte stjerner, så der er flere nye stjerner, der kan være støtte til de berømte dem også. Som et resultat, vil jeg muay thai fans til at juble op ham og tilskynde alle disse boksere i boksning lejr for at skabe de master boksere i dette sted.

Chun vil informere lister over alle par muay thai camps i slutningen af måneden.

Promotor Chun Kertphet har lavet listen over boksere fra mange muay thai camps i Suek Kertphet i den nye match transmitteret på Fredag 28 marts 2014 på Lumphinee Ramintra i nogle måder ved at gøre listerne over hot boksere i denne time; nemlig, Kusakornnoi S. Chulasane står over for med den tidligere mester i 115 pounds på Lumphinee eller Yokphet Yodatsawin transporter samt andet par boxer eller Ponkit Sorchor Wichitpadreaw at få hævn af Dang S. Plernchit.

 

For Suek Kertphet i det nye program, bliver det sat op på udgangen af denne måned eller denne fredag 28 marts 2014 på Lumphinee Ramintra. Derefter, promoter Chun Kertphet har lavet nogle par boksere ligegyldigt om de lille nye stjerne boksere bestående af de nye stjerne fremtidige boksere fra god muay thai camps eller hot par bokser i denne time, som Kusakornnoi S. Chulasane står over for med den tidligere mester i 115 pounds på Lumphinee eller Yokphet Yodatsawintransports; Vinderen kan vinde penge til flere hundrede tusinde bad.

 

Singkaserm Banponlameungdee sagde, at nu, det bør tjekke det ud om Ponkit Sorchor Wichitpadraew har mistet scoren til Dang S. Plernchit muay thai lejr på grund af deres clearing problem indtil bliver advaret i hardway af dommeren. Dog For den understøttende par bokser, bør det afvente et par dag fuldføres ved lister over faktiske par boxershorts. På den anden side er der nogle par boxershorts til at kæmpe i dette program helt sikkert, som Phetchedsee SorThianpho muay thai camp vender med Mai sidde T. Yod, lille størrelse boxer eller Koko Paemeanburi står med friske form i Plangyao eller Phetrung Sitsornong der aldrig mister nogen efter Phetnarin Luakkhaonai vender med Banlangngen P. Pinnapat muay thai training camp Sprinter Luak Borkor Watsaksri står over for med Phetkarat Chitmuengnon. Næste, der er venstre to par boxershorts til at gøre listen, så teamwork vil informere disse lister til journalister og muay thai fans at kende senere.

“Maklak Sititisukto muay thai camp” mødes “Dennongkae” til at kæmpe sjovt.

Der går med nogen bør være jublede i den anden par bokser af Suek Chu Chareon Muai Thai på denne 17 marts 2014 mellem Maklak Sititisukto muay thai camp og Dennongkae Mahachaiphattana. Desuden er Otea Charumeung set til dette spil, at det er værd at vinde penge. Udover, Maklak kan vise sin strategi til bekæmpelse samt Nongkae til at vise hans albuer for kampene, så dette par bokser kan være morsomt dem for sikker. Som et resultat mislykkes taberen af programmet selvfølgelig.

 

For Suek Chuchareon Muai Thai på denne 17 marts 2014, Angmor Chuchareon Aramwong har gjort listen over master par bokser mellem Surachai Srisuriyanyothin vender med Khunsueklek A. Kwangmeung herunder af andet par boxer eller Maklak Sititisukto muay thai camp vender med Dennongkae Mahachaipattana og understøttende par boxer eller Sakmongkol 96 Pheenang står over for med Sibmean S. Trakudthong efter Rawee Kornnakornsri står over for med Phetnamngam S. Meeudorn Choktawee Teedet 99 vender med Phetkamphang S. Sommai, Ploysraboat Fasairesort vender med Phetphupha Hangthongyaowarat, Naramit T. Samfangkan står over for med Phetsraboat Fasairesort og Rakangthong vender med Pliklock Suwityim.

 

Til bekæmpelse af den anden par bokser mellem Maklak Sititisukto muay thai camp og Dennongkae Mahachaipattana har Otea Charumeung eller teamwork set værd af penge på grund af sorterne af strategi for Maklak og den gode elbowing af Dennongkae. Derefter taberen kan mislykkes af programmet, og dette spil kan være funniness sikkert.

 

Otea afslørede, at dette par bokser er god til at juble på grund af deres forskellige talenter, som sorter af strategi for Maklak og god næver og albuer af Dennongkae. Således, hver af dem kan mislykkes af dette program og denne par bokser kan være morsom en, der kan juble op uden funklende øjne.

Dommeren ved at “Suek OneThongChai Muay Thai” er ikke klar til at være setup.

Kaew Meungkarn eller public relations officer Rachadamnern Thai boxing stadium accepteret, at for nylig Thongchai Rattanasuban har kontaktet mig for at informere dommeren at det ikke er klar til setup til Suek OneThongChai på denne 3: e marts 2014 på Rachadamnern Thai boksning stadion. Desuden, jeg har rapporteret dette genstand for dommeren at vide allerede og han har rapporteret dette underlagt executive dommeren at vide også. På den anden side er det op til dommer over ham.

 

Kaew Muengkarn eller public relations officer Rachadamnern Thai boksning stadion afslørede hans sind til journalister Muai Siam “i den tidligere Thongchai Rattanasuban kan setup det næste program på denne 3. marts 2014; Han meddelte nu imidlertid for at annullere for dette program på sidste 9 februar 2014. Desuden kontaktet han af mig selv til at informere dommeren for Rachandamnern boxing stadium at annullere af dette program, så dommeren har rapporteret til de executive commitees allerede også. Så, er det op til dommer over udvalg inden betænkning dette under alle igen.”