Monthly Archives: September 2013

“Thepnimit Sitmonchai muay thai camp, Thailand” er i den varme form.

En Sitmonchai er virkelig overbevist om, at Thepnimit Sitmonchai muay thai camp er nu i den varme form og han kan få hævn af Nattapon Nachiak for sikker på grund af hans godt forberede.

 

Desuden, for udviklingen af Suek Sangsawangphanphla af Sia Ting Somkert Triphattanaporn udsendes på denne tirsdag i 17 September 2013 på Lumphinee Thai boksning stadion i Thailand, med undtagelse af par bokser mellem Choknamchai Sitchakung muay thai training camp og Khomkert T. Manothamraksa Camp og Tingthong Ch. Khaoyuha muay thai camp og Kaewkangwarn af 5 stjernet kylling, der vil være møde mellem Thepnimit Sitmonchai og Nattapon Nachiakwittayakom til at skabe gode interesser nuværende ikke mindre end de andre.

 

Derfor, den sidste tirsdag aften, reporter er blevet afsløret fra A Phunsak Sriphrasert eller lederen af A. Thamaka boksning lejr om klargøringen af Thepnimit, “der kan ikke have noget problem af kæmpede med Nattapon efter kæmper med ham for 3 gange og at tabe for en gangs skyld tid. Derefter, for denne gang, det er temmelig sikker på, at Thepnimit kunne overvinde Nattapon for sikker. Derudover nu er hans opmuntring virkelig godt med hans store uddannelse, der skal overvinde Nattapon ikke virkelig hårdt. Dog skal det vente for selskabet at lade Thepnimit til ansigt med hvem i 118 pund, hvis det ikke er Nattapon uden nogen bekymrende, fordi han kan ansigt med nogen i Thailand eller hvor som helst.

“Chun” fortalte Thai boksning fans til at betale muay thai billet til gode lejre til at kæmpe.

Chun Kertphet inviteret Thai boksning fans til at haste for at komme ind på boksning stadion i den tidlige morgen, fordi der vil have koncert med Somrak Khamsing, Samat Phayakarun og verdensmester eller Khaotrai Galaxy venter dem. Desuden vil der har første interessant par boxer eller Sia Kim at forstå forkæmper for Lumphinee fra Mondam S. Weerapon muay thai training camp samt.

Det lefts ikke mange dage til at have spændingen ved Suek Lumphinee muay thai Champion Kirkkrai; Desuden, dette spil er accepteret af de Thai boksning fans som støtte af Chun Kertphet at søge efter de 10 fremragende boksere fra 10 muay thai træningslejre og Thai boksning fans har til at betale billetten til 350 Bath i hvert par boxershorts.

Derefter vil der har de samme master par boksere fra god muay thai camps at kæmpe; nemlig Yodwicha til ansigt med OneChalerm, Sakeddaew til ansigt med Phenaek, Yokphet til ansigt med Onechalong, Ponkit til ansigt med Neungthep, Kengkhla til ansigt med Hoad, Damian til ansigt med Fahmongkol og Rungphet til ansigt med Rungphet.

“Charnchai” vil deltage i Isuzu.

Sergent Tui bekræftet, at nu Charnchai Kertthaworn Sititisukkatho vil have hans god mulighed for at deltage på 24 Isuzu program helt efter at overvinde OnePhadet Meenayothin muay thai training camp på Suek Chao Muai Thai for den sidste kamp på Om Noi boksestadion.

Desuden, den sergent Tui Sangmorakot afslørede at journalister Muai Siam efter Charnchai Kertthaworn Sititisukkatho Camp har overvundet Onephadet Meenayothin muay thai training camp på Suek Chao Muai Thai på den sidste kamp på Om Noi boxing stadium, “sidste nat, jeg talte med ham og vi blev enige om, at vinderen af Semi endelige runde kan passere ind i kampene i 24 Isuzu muay thai turnering. Således nu, er Charnchai vinderen, så han kan passere ind i kampene i denne runde. På den anden side har han sin gode opmærksomhed til at kæmpe, så hvis han ikke har en chance for at kæmpe på dette program, det vil også være beklagelse. Tværtimod, en Phadet måtte kæmpe i et andet program, som vi vil øge hans kæmpe løbende så godt.

“Chun” har arbejdet hårdt for at de store boksere lister fatte muay thai mestre i Thailand.

Thai boksning fans af Lumphinee boksestadion er overrasket, fordi de ikke ved, at Chun Kertphet har taget sig af millionær Suek Lumphinee mester Kirkkrai, der bliver transmitteret på fredag, 6. September 2013 og er stand til at setup stor 6 par boksere fra 6 muay thai træningslejre i samme tid. Derudover kan der være opsætningen af de fantastiske 2 par boxershorts i begyndelsen og enden; dog kun 1 stor par boxer eller SiaKim til at forstå mesteren fra Mondam er den fantastiske. Som et resultat, for dette program, vil der være gribe af muay thai champion og beskyttelse af mester fra den første par bokser til det sidste par bokser.

 

MuayThai 2013-09-18

MuayThai 2013-09-18

 

Desuden er der de nuværende bokser lister over Lumphinee mester Kirkkrai, Thai boksning fans alle acceptere promotor Chun Kertphet arbejde meget for at gøre listerne fremragende bokser ligegyldigt par bokser af Yodwicha at vinde 1 million baht med OneChalerm at få hævn, Sakeddaew Phetphayathai muay thai lejr til at kæmpe med Phenaek Sitnumnoi muay thai training camp og andre par boxershorts , som Yodphet at beskytte mester fra Onechalong, Ponkit til at kæmpe med Nuengthep, Damian at beskytte mester fra Fahmongkol, Rungphet at forstå forkæmper for Lumphinee fra Rungphet og Phenthai Singphatong Camp til at forstå mesteren fra Yangtone Sitphanon muay thai camp.

 

Vigtigere, Thai boksning fans er interesseret med de første par bokser og de sidste par bokser, de aldrig har set nogen initiativtageren til at gøre den store bokser lister som denne måde før mellem de første par boxer eller Sia Kim og Mondam og sidste par boxer eller Chaisiri at beskytte mester fra Phetmanee. Så ved alle, Sia Chun har gjort for dem eller Thai boksning fans fra lock 2 og lås 3; nemlig låse Tae Muengsing, Chasake Donmueng, Tanaikae lås 3, Bugcho Korat og Yuttasak 3.

“Sia Chai Excindyconyim Camp” rådgivet strategi til Thai boksning fans i Thailand.

Sia Chai Excindyconyim rådgivet Thai boksning fans til at holde øje med Weeraponlek Excindyconyim til at kæmpe med Muengphet Bophlabunchu som Suek Muai Dee Witheethai udsendes på denne lørdag 14 September 2012 på midlertidig Thai boxing stadium mester par, Amphur Bansrang i Phuket provinsen, Thailand. Det er desuden sikker på, at hans huld kan være bedre end hans par bokser og kan overvinde sin par bokser med funniness for sikker. Fordi han har muay thai træningsprogram.

 

Sia Chai sagde, at “For Suek Muai Dee Withee Thai udsendes på denne lørdag 14 September 2013 på Temmporary Thai boxing stadium, Amphur Bansrang i Phuket provinsen i Thailand, der vil være master par boxer eller Weeraponlek Excindyconyim til ansigt med Muengphet Bophlabunchu muay thai training camp i Suek 2. CP Freshmart.

 

Derudover afslørede Sia Chai Excindyconyim, at “For denne kamp, Weeraponlek har forberedt sig godt med godt træningsprogram til at sætte mål for at overvinde hans par bokser i 3 kampe kontinuerligt, så Thai boksning fans i Thailnad kan se frem til at se dette spil; Jeg tror på Weerapons ydeevne til at være mester, selv om dette spil kan være den sidste runde.

 

Sia Chai sagde desuden, at “For denne kamp, Weeraponlek er velforberedt til at blive en mester og hans krop betingelse er stadig perfekt. Således, Thai boksning fans kan se frem til hepper ham.”