Monthly Archives: March 2013

“Chamuakphet” tabte, men har en ny chance.

Singkaserm Banponlameungdee viste, at selv om Chamuakphet Phetkaserm muay thai training camp havde tabt til Chok Sakami muay thai camp med flere punkter og derefter han var elbowed indtil tælle til 8 og til sidst tabte til Chok Sakami som master par bokser kampe i Suek Muai Dee Witheethai i Thailad sender på kanal 11 sidste lørdag, Chamuakphet har stadig ny chance for at kæmpe i den næste kamp.

 

Singkaserm viste, at “ved siden af, selv om han havde tabt til Chok Sakami muay thai lejr, havde han viste sin form ok. Derefter, hvis han ikke var elbowed af Chok Sakami, han kunne ikke være tabt for ham let. Således, for denne lektion, Chamuakphet skal træne sig selv bedre at reducere sin fejl til at kæmpe i den næste runde, og han gerne hver muay thai fan at muntre ham op yderligere. Derudover for næste måned kunne han have den næste kamp at kæmpe i den runde boksning weaver vægt i 138-140 pounds. Som et resultat, bør hans muay thai fan Se for sin evne senere.

 

 

“E.T” har trænet hårdt.

 

Somneuk Tonsoak eller den store boss Phetsomneuk muay thai lejr bekræftet at tidligere efter E.T. eller sin bokser i lejren ikke kæmpe i den sidste kamp i Suek Chao Muai thailandsk, han er kommet tilbage at træne til den næste kamp og bekræftet for at kæmpe i 124 pounds uden problemer. Så, alle skal føle sig godt tilpas.

 

Somneuk Tonsoak eller den store boss Phetsomnuek muay thai lejr sagde, “efter Phetsomnuek ikke kæmpe i den sidste kamp i Suek Chao Muai thailandsk, vores teamwork havde lavet listen over ham til at kæmpe med Tongsak Sitchatoi i Suek Sangsawangphanphla på denne 12nd marts 2013. Desuden Somnuek er kommet tilbage til at træne sig selv godt og alle skal ikke være bekymret for ham, især for hans vægt.

 

Somnuek sagde, “Jeg har accepteret at nu E.T. er vokset op og vores teamwork havde øget sin vægt til at bekæmpe allerede uden problemer. Nu vi har tog sig af ham er godt og han Derudover uddannelse selv godt vente til denne kamp.”

It’s payback time! Nævnte Monchailek

Monchailek er så begejstret og klar til en kommende kamp med Surachai Srisuriyanyotin muay thai træningslejr, der vandt ved slået ud. Monchailek holder praktiserende og siger han vil vinde i den kommende kamp.

 

Tidligere var Monchailek tabte i en kamp ved bankede fra Surachai Srisuriyotin muay thai træningslejr forårsager ham bedrøvelse og skuffelse. Dog annonceret Ohteur Jarumeung, Thailand Muay Thai professionel, offentligt en kamp mellem Monchailek og Surachai på Ratchadumnern stadium på torsdag 28 februar, 2013.
Denne kamp er, hvad Monchai har ventet til revenge og kæmpe på hans fulde grænse, fordi han er skuffet fra sidste gang. Møde Surachai denne gang er han ønskede, og han mister ham ikke igen. Monchai sagde, “Jeg har ventet på denne kamp med ham siden sidste gang knock-out. Jeg er i sorg og smerte fra denne kamp. Desuden jeg har svigtet så mange mennesker, men det vil ikke ske igen, denne gang, fordi jeg vil tage tilbage, hvad han tog fra mig! Jeg er nu klar til at få i en kamp, fordi jeg har uddannelse selv. Jeg vil jage og slog ham. Så tro mig fordi jeg ikke planer om at skuffe nogen, men for at opfylde den lykke og tårer af glæde.”

 

Udover kampen mellem Monchailek og Surachai, der er andre krigere fra andre lejre omfatter Khunsueklek Kwanmeung muay thai camp versus Toto Sitthichaiyim, Phetrungrod Kaewsumrit slag Tonsak Parnsomboon camp, Phapayak versus Ekdech fra Bangkok Thonburi University og Gorn Veerachai versus nul 96 Penang (Japan).

 

 

Fejre de vellykkede af Wittaya

 

Wittaya Phetsrimeun, der vandt den stigende star award ved ven 19, lukket muay thai lejren til at fejre tildeling sammen med fjerde år champs, omfatter Morakot Komsaimai (Phetsrimeun) på muay thai lejr ved Tungsong, Nakornratchasrima. Han opfordrer også venner og partnere til festen på lørdag 23 februar, 2013.

 

Hvert år vil ven 19 tilkende jagere, undervisere og VIP der har skabt den berømmelse og fremragende stykke arbejde som største fighter award. I året 2555 viser tildeling af ven 19 Phetsrimeun Muay thai lejr ved Wittaya Phetsrimeun og Mrs. Yuthida Phetsrimeun fra tungsong, Nakornratchasrima. Denne award bringer lykke til ejerne og det bringer også håb at støtte Muay Thai for den næste generation.

 

Ikke kun at muay thai træningslejr modtaget en award fra ven 19, men Morakot Komsaimai (Phetsrimeun), den stigende stjerne fra Phetsrimeun Muay thai camp, har med held vandt slaget i The Black Knight Championship. Derfor, på lørdag 23 februar, 2013, Wittaya Phetsrimeun og hans kone vil arrangere en lille fest for at fejre tildeling og vinder af sin lejr, Morakot. Alle kan deltage i partiet på Phetsrimeun Muay thai lejr ved Tungsong, Nakornratchasrima.

“Sinkpayak” klar til kamp

En gammel muay thai mester i Rad Cha Dam Neon fra Thailand, Samrandet U.Muban Chombueng Rajabhat, som er en Sinkpayak træner garanterer beredskab af hans gode studerende. Sinkpayak har en tillid til 100% til at bekæmpe Eakrit U. Bangkok Thon Bu Ry. Han bebuder, at denne kamp vil være den bedste kamp, han har fordel af sin figur og kampen i nat er bedre end dagslys.

 

Sinkpayak U.Muban Chombueng Rajabhat camp er en berømt muay thai turnering i Kiattipetch farve 7 krig på mandag 18 februar vil kæmpe Eakrit U. Bangkok Thon Bu Ry om Dao ringet Chujarern krigen af en promotor, Aang Mor, Chujarern Raweearamwong på Rad Cha Dam navneord stadion eftermiddags tirsdag siden. Muay Thai daglige interview Samrandet U.Muban Chombueng Rajabhat slap at “efter Udfør kampen med Deonpe Kiatkomsing muay thai træningslejr på kanal 5, jeg af 5 dage og uddannelse så min krop er klar til at kæmpe 100%. Jeg tror at vinde Eakrit let, fordi jeg har fordel af min figur, er min dygtighed og kampen holdt på den nat tid, jeg kan kæmpe bedre end daytime. I dagtimerne, jeg kan ikke kæmpe hurtigere og ikke god, så jeg vil muay thai fans se min stor dygtighed. Hvis du cheer Sinkpayak, får du en pris kommer tilbage. Mr. Mor muay thai fans bør ikke bekymre dig, jeg har en tillid til at tage Sinkpayak til at kæmpe om Dao ringet Chujarern krigen”Samrandet meddelte omkring universitetet.

 

 

“Shan” Bekræft for at satse på mindst 1 million

 

Shan Mouengchon bekræfter den oprindelige bet 1 million i en kamp mellem Sansak Petchbancha muay thai træningslejr og Songniyom Pumpanmoung muay thai camp. De vil skabe den farverige for Prai Annan krig på 26 februar, og også den gambling to hundrede baht kæmper mellem Mekpayak Lunghonghin med Petchsimok Petchbancha.

 

Shan Mouengchon garanterer en gambling kamp i Prai Annan krig i Thailand på tirsdag 26 februar. I dag har vi to kampe og reelle gamble, der følger af reglerne er en kamp for Sansak Petchbancha med Songniyom Pumpanmoung. De to parter bekræfter indledende bet 1 million til hver side 5 hundrede tusinde Bath og de vil også forbedre gamble fordi manger sagde denne penge ikke er nok at dele. Andre kampen er gambling to hundrede baht mellem Mekpayak Lunghonghin med Petchsimok Petchbancha. Disse to kampe vil underholde for Prai Annan krig.

 

Der er mange kæmpe fra andre lejre; Wanchana A.Bunchoi kamp Bangpleenoi 96 Peenang, Sansatan S.Suradet beat Petchsajoen S.Yupinda, Nakamura A.Piriyapunyo kampen JRY Songpenong, Sinktong A.Kamin kæmpe Kompayak T.P. Nakamhai, Pudpadnoi Luknonghan kampen Dennamchai Jachaikonsoub muay thai camp, Petchyodeak Petchjarern kæmpe Detsuriya Berkrekgym og sidst er en kamp for Sinkdam 2 S.Suradet med Yoddounpe T.Manoraksa.

Tillad “Ni Chao” at få “encore”

Det sidste møde i ranglister bestyrelsen tillade Ni Chao Suwit muay thai gym konkurrere for championship 105 pund i Jao Muay Thai krig på Aom Noi stadion med Yod Pa var Kiatbanjong muay thai træningslejr, en ny top bokser i Jao Muay Thai krig på lørdag 16 februar på Aom Noi.

 

En promotor Sangmorakot krig på LumPiNi Stadium og Jao Muay Thai krig på Siam Aom Noi stadion i Thailand, Mr. Tui Sangmorakot bekræfter, at bestyrelser der rank Jao Muay Thai krig på Siam Aom Noi stadion tillader min anmodning. De tillade Ni Chao Suwit muay thai gym konkurrere om championship 105 pund i Jao Muay Thai krig på Aom Noi stadion med Yod Pa var Kiatbanjong muay thai træningslejr, en ny top bokser i datterselskab af Sankmorakot til at kæmpe i Jao Muay Thai krig på lørdag 16 februar på Aom Noi.

 

“Jeg ser denne match er en god, fordi de har en god form og altid vinde så jeg vil indstille dem til at konkurrere om mesterskabet 105 pund i Jao Muay Thai krig på Aom Noi stadion. Bestyrelserne tillade min anmodning allerede i det sidste møde.” Mr. Tui sagde.

 

Peteng kan ikke vinde let

 

Wittaya Petchsemoun bekræfter en store match i Wan vi Raa krig er en kamp for Peteng Kiatpontip muay thai camp, der vinder Putorn Cumpornkring, men det er ikke let at vinde Yodmanut Petchpotong, fordi hans vægt 106 pund er bedst til at kæmpe.

 

“Peteng bruges til at kæmpe med Todmanut på kammerat porno i det sidste år. Selv om han kan vinde, men denne gang er ikke let, fordi Yodmanut vægte 106 pund er overveje af et personale, der er en bedste kæmpe og han vil ikke ulempe. Dette er en stor kamp for gambling og knockdown sker ikke”Wittaya Petchsemoun team personale bekræfter.

 

WAN-vi Raa Pon krig er afholdt fredag 15 februar billetten koster 250 Bath. De har mange kampe fra mange lejre som følgende: en åben kamp er Fahsongsang blæsende Sport fights Keng Jidmoungnon, Komsorn Lukkaonanai kæmper Kamennoi S.Apidet, Tanuutong S.Chockchaikit bekæmper Jensoung Sakkongkamrai, Dokmaidang A.Jirawan bekæmper Gumantong Jidmoungnon, Peteng Kiatpontip slår Yodmanut Petchpotong muay thai træningslejr, Detnarong W.Sangprapai slår Yudchai Kiatpatrapan camp og den sidste match er Superleg W.Sangprapai bekæmper Mondam S.Weerapon.