Monthly Archives: February 2013

“Somrak” pralede med, at han er klar til at kæmpe med sin perfekte krop.

Somrak T. Tepsuthin eller ikke prale manden gerne vil revidere nyheden om at han ikke kan besejre Chomhoad Mobaskamala fra Phuket muay thai lejren. Han bekræftede derefter, at han er klar til at kæmpe med Chomhoad igen på Suek Phetwisate for denne syvende februar 2013.
Lægen havde desuden kontrolleres for deres organ betingelser og fundet at de er begge fine. Derudover Somrak viste for hans fremragende sparker og sikret, at det bliver noget problem for ham. Han vil således sikkert revenge Chomhoad. Som for Chomhoad sagde han, at han selvfølgelig vil lukke legenden om Somrak. Mens Kongsak vil kæmpe med Phetbunchu FA gruppen lejr samt Sermthong Phuideenaidee også vil kæmpe med Phetmorakot W. Sangphrapai muay thai træningslejr.
Der er desuden, Suek Phetwisate, bliver den første gang af Nongboat kæmpe på denne torsdag af syvende februar 2013 på Rachadamnern samt fri bevægelighed.
For master par bokser, vil der desuden være Singdam Kertmu 9 træningslejr kæmper med Yodwicha Ph. Bunsit muay thai camp og andet par bokser eller Somrak T. Thepsuthin kampe med Chomhoad Mobaskamala med at tjene penge til 6 millioner baht samt Phetbunchu FA gruppe kæmper med Kongsak Sitbunmee muay thai træningslejr, SamA af 5 stjerner kylling kæmper med Phokaew Phonchangburi Phetphanomrung W. Sangphraphai kampe med Penaek Sitnumnoi, kylling allerede O 5 stjerner kæmper med Mongkolchai Phetsuphaphan, Tingthong Ch. Khaoyuhaisuzu kampe med Nongbeer Chokngamwong, Pornsanae Sitmonchai kæmper med Yokwittaya Phetsimuen og Phetmuengchonaekbangtrai kampe med Ploysiam Phetyindeeacademy. Så boksers kommer form danne mange muay thai lejre Thailand.

 

Lægen havde vist sig for Somrak og Hoad stærkt organ tilstand.
Efter der var kontrol af organ betingelsen for Somrak og Chomhoad ved Sophon Nakthong løjtnant læge eller lægen af Rachadamnern muay thai stadion, konstateredes det, at Somrak har blodtryk for 110/70 og Chomhoad blodtryk for 110/80. De er så stærk og klar til kamp.
Efter at havde Somrak og Chomhoad gik til fase for vis styrke til at reportere om hvordan de er klar til kamp. Somrak var i øvrigt den første mand til at vise sin kapacitet ved at sparke til målet 2 minutter uden træthed og derefter reportere havde klappede deres hånd for at opmuntre ham. Det var dengang, køen med Chomhoad at vise sin kapacitet ved at sparke til formålet samt for 2 minutter. Efter at havde reportere klappede deres hånd for at opmuntre ham også.

Havde “Yodphet” kan træde i sidste runde.

          Bankham S. Khanasawad camp eller træner af Yodphet W. Sangphraphai muay thai træningslejr er overbevist om, at Yodphet kan træde ind i den sidste runde af millioner CP Freshmart turneringen i Thailand sikker. Desuden, nu han kan overse Kongnapha Srimongkol muay thai camp fordi har fik han ikke meget kapacitet som Yodphet. Desuden det seneste Yodphet havde vist den bedste form og havde besejret Nuengtakarn Excidicalyim på Suek Muai Dee Witheethai sidste lørdag i 2nd februar 2013 på Imperial Ladphrao muay thai stadion.
          Yodphet havde nu, kaldet til at være en anden mest lovende at vinde fordi da han havde kæmpet i CP Freshmart, han aldrig havde været mister nogen. På det seneste, han havde besejret Nuengtakarn Excidicalyim og Bankham S. Khanasawad eller hans træner og de tidligere kendte bokser afslørede at teamwork af Muai Siam, at han er sikker på, at Yodphet kunne gå ind i sidste runde af CP Freshmart sikkert fordi hans par bokser eller Kongnapha Srimongkol gym fra Phuket synes har fik ikke meget kapacitet som Yodphet, og han kan kun knæet Yodphet. Yodphet skulle være vinderen sikker.
          Bankham S. Khanasawad sagde, at “Jeg har set form af Kongnapha før og det har ikke meget kapacitet som Yodphet og han fik kun knæet kæmpe kun. Desuden, nu Yodphet er så sikker på sig selv og fik hans friske form ved at vinde for adskillige kampe hele tiden. Så er jeg sikker på, at Yodphet kunne gå ind til sidste runde sikker”

 

Hvis Singdam eller Yodwicha er vinderen, bør han vinde penge for 3 måder.
          Til bekæmpelse af master par bokser mellem Singdam og Yodwicha, har de til ansigt med hinanden forudgående kæmpe på dette program. Singdam afslørede desuden, at han har flere ulemper end Yodwicha for sin figur, fordi Yodwicha er højere end ham. Det bør imidlertid ikke være vanskeligt for ham at besejre sin junior bokser. Mens Yodwicha afslørede at han har tillid til 50-50 fordi han har til ansigt med Singdam eller et af alle fremragende muay thai boksers. Derefter, han skal bruge sit knæ og hans tålmodighed til kampen samt og dette par bokser har måske konkurrence for protesten af den fremragende muay thai bokser i år også i 135 pund. Således, hvis hver af dem kan være vinderen, han kunne få den særlige præmie for 100.000 Bath fra læge Pong. Afslutningsvis, kunne han få penge på 3 måder.

muay thai træningslejr

Muay Thai eller thailandske boksning er en gamle kampsport sport thailandske mennesker, og det er populært i verdener. Desuden i den tidlige periode af muay thai det afse enhver skriftlig regel, men dommeren kunne beskrive reglen til den competed bokser til at informere om principper i denne konkurrence. På den anden side, når disse regler anvendes i stigende grad, bliver de for at være traditionen og de anvendes som principperne for konkurrence bagefter. Der er mange muay thai lejre i verdener eller i Thailand. Så er det godt at uddannelse muay thai.

muay thai træningslejr muay thai træningslejr

Historie af Thai boksning
Som vi ved tidligere at muay thai afhang øve af blandt soldater, fordi tidligere vores thailandske nation havde at kæmpe med vores kvarter lande ofte. Desuden i denne periode måde at bekæmpe var har ikke gun, men de kæmpede med sværd af to hænder eller en hånd. Hvis det var som denne situation, kunne kampene bekæmpes ved fjender. Derefter kunne de se at på tidspunktet de kæmpede med sværd, og det var kampene også nær fjender og undertiden fjender kunne stikke os let. Thailandske folk havde praktiserede hvordan puffe væk og at sparke fjender for at gøre dem mister deres mål som resultat, og vi kunne vælge at stikke dem let med at gøre dem mister for at kæmpe meget mere.
Senere, når alle soldater havde praktiserede sådan puffe væk og sparke, havde de tænkt om, hvordan du ændrer den måde at puffe væk og sparke skal martial art af hænder. Derefter var der flere numre thailandske mennesker troede om, hvordan du opretter thailandske martial art når fejrer af festivaler at vise deres folk. Det var endvidere den nye idé. Derefter kunne thailandske folk se hvordan puffe væk og sparke populært og ofte. Desuden vidste it gjort thailandske folk sådan praksis Thai boksning meget mere indtil lokalisering for at være boksning office lærer i stigende grad. Dog som praktiserende muay thai, det kunne være office af berømte sværd lærer med at have den gode lærer at undervise dem først.
I den antikke periode, de fleste thailandske folk tror, at hvem der har gode sværd princippet og god i kampene, han skulle være god til muay thai også fordi når de havde kæmpe, det var baseret på Thai boksning hjælpe dem. Derefter i denne tid muay thai princippet havde til formål at praksis med sværdet princippet og muay thai princippet kombinere sammen for at beskytte vores nation med deres statusser for soldaterne at være god til at beskytte.
Når den var færdig fra krigen, havde det på den anden side muay thai Vis for sjov eller spillede gamble mellem god muay thai fra én landsby og en anden god muay thai fra en anden landsby til kæmpe foran scenen under festivalen. Desuden havde den undertiden spil til hinanden. Derefter, dengang Thai boksning kunne udstanse med knytnæve med ingen iført reb, som i den tidlige periode af Ayutthaya perioden, som ved at tid thailandske folk havde været velkendt ved hjælp af Thai boksning princippet på mest, er fra den mand, der hedder “Kanomtom” der bruges Thai boksning princippet til at kæmpe med ti burmeserne og kunne overvinde dem alle. Efter at, havde et burmesisk kongen sagt “selvom thailandske mennesker ikke har nogen sværd, og de bruger endda kun én hånd, de fik en masse giftstoffer.

En introduktion til Phuket og muay thai i phuket

Den største ø i Thailand, Phuket er en bjergrig provins beliggende i den sydlige spids af den Andamanhavet. Det var oprindeligt værdiansættes af 1600-tallet hollandsk og engelsk opdagelsesrejsende som en rig kilde af tin. Den resulterende mineindustrien henledte tusindvis af kinesiske arbejdere til øen. I dag kan deres kulturelle indflydelse stadig kunne mærkes i øens mange butikker, restauranter og templer.
Over 10 millioner turister flok til Phuket hvert år for at opleve sin maleriske strande og maleriske bjergkæder. Øen har givet indstillingen for talrige film, herunder den mand med The Golden Gun og The Beach.

Geografi & klima
Phuket omfatter ca. 590 kvadrat kilometer, herunder 39 omkringliggende øer. Halvfjerds procent af arealet er dækket af bjerge, der strækker sig fra det nordvestlige spidsen af øen til den sydlige kant. De resterende 30 pct. er plains.
Phuket har lange regntiden i slutningen af foråret, sommeren og efteråret måneder. Af denne grund anbefaler de fleste travel guides du besøger Phuket mellem December og April, da det mere tørt vejr tillader udendørs aktiviteter som Snorkel, sejlads og Vandreture.

Strande
Phukets mest populære strande sidde på den vestlige side af øen. Disse omfatter Patong Beach, Karon Beach, Kata Beach, Kata Noi Beach og Nai Harn og Rawai på den sydlige spids af øen. Strandene nord for Patong – Kamala, Surin og Bang Tao – har tendens til at være mindre udviklet og mere secluded.
Flere coral øer ligger lige syd for Phuket med Similan øerne i nordvest og Phi Phi Islands i sydøst. Alle er populære hos snorkelers og scuba dykkere søger for at fange et glimt på Phukets forskelligartede marine liv.

Aktiviteter & attraktioner
Phuket har en bred vifte af aktiviteter og seværdigheder for millioner af turister, der rejser der hvert år. Snorkel, er scuba Dykning, svømning og sejlsport blandt de mest populære udendørsaktiviteter, selvom rejsende kan også opleve mere eksotiske attraktioner som elefant rides, safaris og all – terrain vehicle tours.
Boksning er et af Thailands mest populære spectator sports og en voksende favorit blandt Phuket rejsende. Øen har også et aktivt natteliv med utallige barer, restauranter, diskoteker og kabareter, samt verdens berømte fuldmåne parter.
Muay Thai er ene af aktiviteter på Phuket, fordi der er god mange muay thai trianing lejre i Phuket. Så kan du træne muay thai og slappe af i Phuket city. Du bør finde en god muay thai lejr for dit liv.

Flyrejser til Phuket
Phuket har sin egen internationale lufthavn beliggende i den nordlige ende af øen, og en række store flyselskaber tilbyder daglige flyvninger til Phuket. Det er også muligt at nå frem til Phuket med båd, med en færger, som forbinder Phuket Town og Ko Phi-Phi tre gange om dagen.